Dating Stories

DATING STORY #30 | GEMISTE KANS

GASTBLOG | Geschreven door: VoorLief

Ken je dat gevoel dat als je iemand aankijkt en je denkt woow, jij bent leuk! In je buik krijg je een fijn gevoel. Dat had ik laatst op Hemelvaartsdag. Ik was samen met mijn vriendinnen op een strandfeestje hier in de buurt. De zon scheen en op mijn gezicht verzamelde zich sproetjes.

De drank vloeide rijkelijk bij mijn vriendinnen. Maar omdat ik had beloofd om een vriendin met de auto bij het station af te zetten, leek het mij verstandiger om geen alcohol te drinken. Ik vertrouw mijzelf dan namelijk niet. Terwijl ik aan de spa rood stond, gingen mijn vriendinnen steeds harder praten en lachen. Ik deed natuurlijk gewoon mee, want ook al dronk ik geen alcohol, gezellig was het wel. Het was niet alleen gezellig het was er ook ontzettend druk en vol van alle energie.

Voor ik het wist was het zes uur en was het tijd om naar huis te gaan, nouja niet voor de rest alleen voor Elise en mij. Ik had beloofd om haar af te zetten bij het station. We liepen richting de fietsen. Een man met een grote rugzak leenden zijn fototoestel uit aan een groepje mannen. Terwijl ze Engels met elkaar praatte maakte een goed uitziende man met een baardje en een knotje de foto van hen. Ik die net voorbij liep vroeg of ik niet beter de foto kon maken, zodat zij er allemaal op stonden. Eentje riep; hij komt uit Portugal en wil graag met Nederlanders op de foto, kom er ook bij! Nee zei ik, terwijl Elise zei; ik doe het wel hoor ik ga wel op de foto en sprong tussen de mannen. Oke zei de man die het fototoestel in zijn handen had, dan fotoshoppen we jou er wel in en gaf het toestel aan mij. We keken elkaar te lang aan, zijn gezicht was zongebruind en toen ik zo recht voor hem stond was hij nog knapper, zijn ruitjesoverhemd stond hem goed. Hij had iets weg van Justin Bobby. Ja die foute van The Hills, maar dit was echt de betere versie.

Het fototoestel aan elkaar geven ging voor mijn gevoel in slow motion. Ik klapte dicht. Toen iedereen klaar stond maakte ik de foto. Ik gaf het toestel terug aan de Portugees en liep weg. Het knotje riep nog na dat hij mij er wel in zou fotoshoppen, ik draaide mij om en schonk hem mijn glimlach en zei; dat is goed.

Ik zei tegen Elise; zo, hij is leuk! Ja zei ze en als jullie voor elkaar bestemd zijn komen jullie elkaar nog een keer tegen. We fietsten naar huis, nou ja naar de snackbar. Terwijl we in de rij stonden schoven de mannen, inclusief het knotje die ik een half uur geleden nog had gefotografeerd, achter ons in de rij aan. Elise kletste met ze. Ik niet, het leek wel of ik mijzelf kwijt was. Ik denk dat het door de drukte van de dag kwam dat ik mij had afgesloten. Ik had mij niet alleen afgesloten van alle herrie en energie van het feestje, ook had mijn emoties op slot gedaan. Het knotje en ik keken elkaar dan ook zenuwachtig aan. We kozen beide een andere plek in de snackbar. Elise zei nog; ik zal zo je nummer wel aan hem geven. Ik antwoordde; je doet maar. Ik dacht alleen maar damn waarom kom ik op het moment, dat het echt moet, zo slecht uit de verf en dat terwijl ik zesentwintig jaar ben. Ja zesentwintig en ik gedraag mij als een veertienjarige puber.

Ons bord was leeg, we betaalde en pakte onze fietsen zonder dat Elise mijn nummer bij hem had achtergelaten. We fietsten naar mijn huis. Terwijl Elise in mijn huis haar logeerspullen aan het verzamelen was stond ik voor het raam naar buiten te kijken. Je raadt het al, het knotje fietsten met zijn vrienden voorbij. Een kleine draai met zijn hoofd en hij had kunnen zien waar ik woonde. En weer deed ik niets. Ik tikte niet op het raam en maakte geen zwaaibewegingen. Ik verroerde geen vin. Ik stond versteend naar buiten te kijken.

Ik kon mijzelf wel voor mijn kop slaan, want ook al hadden we weinig woorden met elkaar gewisseld en was het pure aantrekkingskracht. Toch denk ik dat ik actie had moeten ondernemen, gewoon om eens uit mijn veilige comfortzone te treden. Zeker omdat we elkaar drie keer ‘ontmoette’, drie keer is scheepsrecht zou je zeggen, maar dat ging bij mij niet op.

XOXO VoorLief

 

Dank je wel weer VoorLief voor het delen van je dating verhaal! VoorLief gaat vaker voor Single and the City schrijven maar neem zeker ook even een kijkje op haar eigen blog. Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Sylvia 22 mei 2015 at 09:02

  Die gastblogs zijn echt leuk! Wel een tip: er staan best wel wat taalfouten en wat scheve zinnen in, dat is zonde en kan makkelijk gecorrigeerd worden. Hopelijk komt ze hem nog eens tegen!

  • Reply Thessa 27 mei 2015 at 12:35

   Fijn om te horen dat de blogs in de smaak vallen. Ze gaat maandelijks bloggen voor Single and the City namelijk :)

 • Reply Jennifer 22 mei 2015 at 10:10

  Hopelijk komt ze hem nog eens tegen.

  • Reply Thessa 27 mei 2015 at 12:35

   Dat hoop ik ook voor haar!

 • Reply linde 22 mei 2015 at 10:58

  Er staan inderdaad wat taalfouten in. Ook zijn de zinnen er kort terwijl dat niet hoeft.

  • Reply Thessa 27 mei 2015 at 12:35

   Ze zijn mij niet opgevallen, maar ik zal het doorgeven :) Dank je wel voor je feedback

 • Reply Miriam 24 mei 2015 at 12:49

  Damn zeg, had IETS gedaan! haha. (Ik had het ook niet gedurfd ;p)

  • Reply Thessa 27 mei 2015 at 12:36

   Hahaha, ja he?! Altijd achteraf…ik had het misschien ook niet gedurfd hoor ;)

 • Reply Roxanne 31 mei 2015 at 16:47

  Hopelijk komt ze hem nog eens tegen! Leuk, die gastbloggers :)

  • Reply Thessa 3 juni 2015 at 00:32

   Dat hoop ik ook voor haar! Leuk om te horen ook dat de gastblogs in de smaak vallen, heb je zelf niet nog een leuk verhaal toevallig? ;)

  Leave a Reply