Reviews

DIKKER, VOLLER HAAR MET REDKEN

IMG_0358

Vandaag, in de test; cerafill defy powerd by Redken. Zoals velen van jullie weten ben ik door mijn burn out de helft van mijn haar verloren. Dit maakt mij enorm onzeker en daardoor ben ik constant opzoek naar de nieuwste producten om mijn haar weer een boost te geven. Redken belooft met de cerafill defy dat mijn haar dikke & voller wordt. Maar is dat ook echt zo?

IMG_0345

De cerafill defy is geschikt voor normaal tot dunner wordend haar. Zoals het mijne dus. Mijn haar is dun, valt uit en is enorm breekbaar.

IMG_0352

In de verpakking zitten drie producten, waaronder een shampoo & conditioner.

IMG_0360

En een speciale maximize spray voor het föhnen. Deze spray beschermt tegelijk ook je haar tegen de warmte van je styling tools. Win win situatie ingeval van broos & breekbaar haar.

IMG_0351

IMG_0365

Wat de producten beloven:

 • Versterkt de haarvezel.
 • Voedt de hoofdhuid.
 • Reinigt mild.
 • En creëert een zichtbaar voller effect.

Conclusie

Vooral dit laatste is helemaal waar. Na het wassen en het föhnen van je haar merk je direct dat je haar dikker en voller is. Alsof de producten van Redken een soort van laagje om het haar heen legt. Mijn haar ziet er zichtbaar beter uit sinds ik de producten van Redken gebruik. Ik ben enthousiast en ik raad iedereen met dun of dunner wordend haar deze producten aan. Of het echt haaruitval tegengaat durf ik niet te zeggen. Maar de producten doen wat ze beloven en ik durf weer met veel zelfvertrouwen over straat.

IMG_0356

De gehele kit van Redken cerafill defy kost €49,95 is onder andere hier verkrijgbaar.

 

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Miriam 21 mei 2015 at 20:43

  Wat fijn zeg dat het echt werkt voor jou, geeft je vast weer meer zelfvertrouwen! Top! :D

  • Reply Thessa 24 mei 2015 at 17:46

   Dat geeft het idd zeker! Fijn spul!

  Leave a Reply