Personal

LIFE LATELY | MEI #1

IMG_6444

De eerste week van mei is alweer voorbij. Een week waarvan ik had gehoopt dat hij leuk en mooi zou worden. Helaas moest ik zwaar op de rem trappen want nadat ik maandag te veel had gedaan ben ik helemaal ingestort. Eigenlijk ben ik weer terug bij af. Ik durfde het vorige week al niet hardop te zeggen, want ik dacht echt dat deze burn out wel mee viel. Maar ik heb deze week echt geleerd dat ik niet te hard van stapel moet lopen. Ondanks mijn terugval en mijn slechte dagen heb ik geprobeerd er iets leuk van te maken. Kijken jullie mee?

MAANDAG.

IMG_6343

Maandag begon ik de week met een heerlijke ochtend wandeling en kijk; er lag allemaal confetti op de grond! ♥

IMG_6388

Daarna even met deze lieverd genoten van de zon.

IMG_6389

Duke geniet nog even verder terwijl wij binnen een grote voorjaarsschoonmaak houden. Veel te veel lawaai wat hem betreft, dus hij kroop  lekker in zijn mandje buiten.

IMG_6385

Vaders hing de nieuwe rolgordijnen op die we vorige week bij Ikea kochten.

IMG_6387

En Duke & ik zetten de vuilnis buiten. Inmiddels zijn er 15 vuilniszakken het huis uit. Wat een heerlijk gevoel!

IMG_6386

Daar hangen ze hoor! Daaaag oude vieze gordijnen, Hallo nieuwe! Wat zijn jullie mooi!

IMG_6384

Wat een heerlijk gevoel zeg; je huisje helemaal aankant & schoongemaakt. Ik ben helemaal blij met het resultaat.

DINSDAG.

IMG_6401

Helaas moest ik dinsdag boeten voor mijn harde werken van maandag. Maandagavond merkte ik al dat ik te ver was gegaan. Mijn hele lijf was weer in paniek en ik kon er zelfs niet van slapen. Verplicht de hele dag in bed gelegen dus.

WOENSDAG.

IMG_6444

Woensdag ging ik op bezoek bij mijn beste vriend Daniël. Hij is inmiddels verhuisd met zijn lieve vriendje naar Tilburg en we zien elkaar daardoor veel te weinig. Het was dus lekker tijd om bij te kletsten en om te knuffelen met hun lieve hamstertje Lola ♥

IMG_6475

Daarna zochten we een filmpje uit op Netflix.

IMG_6476

En werd ik goed verzorgd door de mannen. NomNomNom.

DONDERDAG.

IMG_6477

Donderdag deed vanwege mijn terugval eerder deze week weer vrij weinig. Wel genoot ik van een heerlijke wandeling.

IMG_6473

En Dukie ook!

IMG_6504

s’Avonds ging ik even langs bij Eva. Ook die had ik al veel te lang niet gezien. Even een avondje meidenpraat onder het genot van Tony’s.

VRIJDAG.

IMG_6478

Vrijdag kwamen mijn langverwachte custom made sneakers binnen. Wat zijn ze mooi he? Ik ben er onwijs blij mee!

IMG_6505

Verder keek ik vrijdag lekker de hele dag Game of Thrones en probeerde ik me zo rustig mogelijk te houden. Hoe moeilijk ik het ook vind. Ik merk dat rust het enige is dat echt helpt.

IMG_6507

Aan het einde van de dag deed ik even boodschappen in mijn favoriete nieuwe supermarkt. Hoe leuk zijn deze kruiden kokers?

ZATERDAG.

IMG_6506

Oké, de verveling sloeg toe. Zaterdag was niet zo’n beste dag. Ik voelde me niet goed en erg moe. Uit verveling  besloot ik dan maar mijn flip in hair te krullen. Onder het mom van; je moet toch wat?

IMG_6531

Ook kwam mijn H&M bestelling binnen. Helemaal excited begon ik alles te passen. Maar helaas heb ik alles terug gestuurd, op één broek na. Er zat verder helemaal niks leuks bij. Such a bummer….

IMG_6519

Na het passen van mijn huge H&M bestelling was ik helemaal gebroken en plofte ik op de bank. #nomakeup

IMG_6532

Maar helaas moest ik er toch nog even vanaf komen voor de wekelijkse boodschappen. Op mijn tandvlees weliswaar, maar het was weer in huis.

ZONDAG. (MOEDERDAG)

IMG_6539

Zondag geen tijd voor een uitgebreid ontbijtje. In alle vroegte vertrokken we richting familie. Om oma een bezoekje te brengen op moederdag.

IMG_6542

En het was heerlijk weer, we hebben lekker buiten gezeten en genoten van het zonnetje.

IMG_6556

En wat lekkers te eten natuurlijk. Ouderwetse toastjes van oma; they are the best!

 

Zoals jullie hebben kunnen zien ben ik deze week toch niet gaan werken. Vorige week vertelde ik jullie dat ik in het weekend een leuke klus zou hebben. Deze heb ik helaas moeten afzeggen omdat het toch gewoon niet ging. Een ontzettende domper want ik dacht echt dat het een stukje beter ging. Helaas ben ik door mijn eigen lichaam terug geroepen en heb ik een beetje het gevoel terug bij af te zijn. Maar we zien het maar als twee stapjes vooruit en eentje terug. Uiteindelijk overwin ik deze rot burn out vanzelf. Ik zie jullie volgende week weer!

Tot dan.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Yvette 11 mei 2015 at 12:17

  Die hamster is TE CUTE <3 Wat een mooierd zeg! En Duke is ook echt een schatje! Leuke foto's!

  • Reply Thessa 11 mei 2015 at 12:27

   Wat een schatje he?! Ik was ook meteen verliefd op der <3 Dank je wel weer lieve Yvet!

 • Reply Janneke 11 mei 2015 at 16:52

  Hahaha die toastjes. Zo herkenbaar. Voor ons een mooie herinnering aan oma. Fijne week!

  • Reply Thessa 12 mei 2015 at 10:29

   Echt? Maakte jouw oma ook dezelfde? Echt ouderwets he? Maar oh zo lekker! Jij ook een fijne week Janneke.

 • Reply Cindy 11 mei 2015 at 20:48

  Oh jee.. Zo ontzettend balen dat je lichaam je weer terug roept. Sterkte!

  • Reply Thessa 12 mei 2015 at 10:29

   Ja heel erg balen maar het is weer een wijze les. Dank je wel meis.

 • Reply Roxanne 13 mei 2015 at 23:34

  Omg, die hamster! <3
  Verder herken ik het wel, te snel toch te veel doen omdat je denkt dat het wel weer kan en nog even op je tandvlees dit en dat doen….
  Een burn out overwinnen gaat met vallen en opstaan, I learned it the hard way ;)
  Take care meis, ook jij komt er weer bovenop

 • Reply Jorinde 14 mei 2015 at 18:14

  Wat zonde dat het weer even wat slechter gaat, maar denk dat het inderdaad ook moeilijk is om op het juiste moment op de rem te trappen! Toch een fijn weekje als ik het zo zie! Ik vind die bloesems op de grond (en aan de boom!) ook zo mooi overal. Sterkte meis! Fijn weekend!

 • Leave a Reply