Lifestyle

SEX AND THE CITY MOMENTEN IN HET ECHTE LEVEN

Sex-and-The-City-Season-7

De serie Sex and the City is zoals jullie weten op zoveel fronten een inspiratiebron voor mij. Alle afleveringen ken ik van voor naar achteren en het is daarom ook heel erg leuk om de herkenbare Sex and the City momenten terug te zien in het echte leven. Kijken jullie mee naar mijn Sex and the City momenten in real life?

De eerste keer dat je bij hem alleen thuis bent.

o-BEN-SEX-AND-THE-CITY-570

De eerste keer dat hij je alleen laat in zijn huis. Een bijzonder moment. En ik had dan ook verwacht dat ik precies het zelfde zou reageren als Carrie; laatjes opentrekken, nieuwsgierig rond snuffelen in zijn spullen. Opzoek naar iets waaruit blijkt dat hij niet deugt. Want na alle rampzalige dates en relaties die ik achter de rug heb, zou dat een hele normale reactie zijn geweest. Maar gelukkig was dat helemaal niet aan de orde. Want ik heb het allerliefste vriendje die ik me maar kan wensen en ik heb geen enkele argwaan. Maar ik moest wel aan deze scene denken toen hij nar zijn werk vertrok.

The his & hers toothbrush.

0207BigCarrie01

Het leukste Sex and the City momentje had ik laatst. (Misschien heb je hem voorbij zien komen in de Life Lately van afgelopen week ;) Toen vriendlief met een paars opzetstukje kwam aanzetten voor op zijn elektrische tandenborstel. Kunnen we deze allemaal nog herinneren toen Mr. Big dat voor Carrie deed? Te cute toch?!

 

De eerste keer dat je per ongeluk een scheetje laat in zijn bijzijn.

sex-and-the-city-2-carrie-bradshaw-and-mr-big-in-bed

Het geen waarvan je liever niet wil dat het ooit gebeurd. Maar je weet ook dat het onvermijdelijk is als je veel bij elkaar bent; je eerste scheetje in zijn bijzijn. Ik kan het me nog goed herinneren dat het Carrie overkwam toen ze met Mr. Big in bed lag en ze het vervolgens aan haar vriendinnen ging vertellen. “Your human!” zei Miranda geruststellend tegen haar. “But I don’t want him to know that” antwoordde Carrie. Gelukkig was de mijn eerste geluid en geurloos. Kwam ik daar even goed mee weg!

 

Wat zijn jouw Sex and the City momentjes in het echte leven?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Marleen 6 mei 2015 at 10:19

  Haha, wat leuk geschreven! Ik heb sex and the city nooit gekeken maar ik herken de momenten wel!

  • Reply Thessa 7 mei 2015 at 12:32

   Dan zal de hele serie ook zeker heel herkenbaar voor je zijn ;)

 • Reply Victoria 6 mei 2015 at 14:23

  Toch maar eens gaan kijken zoals ik het lees haha :)

 • Reply Ashley 7 mei 2015 at 12:42

  Zo herkenbaar! Die van de tandenborstel-opzetstukjes vond ik echt heel leuk om te lezen. Alsof je weer een volgende stap in een relatie zet. Natuurlijk vond ik het stiekem ook wel romantisch dat hij dat zo vanuit zichzelf deed!

  • Reply Thessa 7 mei 2015 at 14:35

   Idd Ashley! En grappig hoe zoiets klein zo romantisch kan zijn <3

 • Reply Manon 7 mei 2015 at 12:59

  Haha wat grappig! Ik weet niet of ik echte Sex and the city momentjes heb beleefd :o

  • Reply Thessa 7 mei 2015 at 14:35

   Dat weet ik dan ook niet Manon ;) ik hoop het natuurlijk wel! Want het zijn hele leuke momentjes.

 • Reply come-moda 7 mei 2015 at 14:36

  Ik houuu van deze serie. Leuk om te lezen!

 • Reply Cindy 7 mei 2015 at 20:01

  Oh ik kan me zo geen momentje herinneren, maar die zal er vast wel zijn. Iets met verwachtigen en teleurstellingen, maar toch van hem houden ofzo.

  • Reply Thessa 8 mei 2015 at 16:37

   Hahaha, typische Sex and the City idd!

 • Reply Suus 8 mei 2015 at 14:51

  Haha mijn vriend (nu man) liet na ons eerste weekend samen zijn haargel en tandenborstel al demonstratief achter ;)

  • Reply Thessa 8 mei 2015 at 16:37

   Goeie vent heb je dan ;) nooit meer weg doen!

  Leave a Reply