Dating Stories

DATING STORY #31 | SNELLE JELLE

Inmiddels heb ik jullie al mijn persoonlijke date verhalen wel verteld, althans dacht ik dan tenminste. Want van de week schoot mij iets te binnen wat ik graag nog even met jullie wil delen. Over mijn kortstondige romance met Jelle. Want over Jelle heb ik jullie nog niet eerder verteld. Jelle was the hottie uit de buurt. The pretty boy waar elk pubermeisje voor viel in die tijd. Want we hebben het hier over meer dan 10 jaar terug. Ik was 16 en ik had Jelle aan de haak geslagen. 

Jelle was drie jaar ouder dan ik. Hij was lang, groot, breed en vooral goed gebouwd. Zijn donkerblonde lokken en blauwe ogen maakte hem woest aantrekkelijk. Hij droeg altijd de hipste kleding en hij had altijd de nieuwste gadgets. Een snelle jongen. Eentje om altijd door een ringetje te halen. Want hij zag er altijd verzorgd uit. Hij reed al jaren zijn eigen auto zonder rijbewijs en had al een goede baan. Daarnaast studeerde hij nog en hij rook altijd onweerstaanbaar lekker. Kortom de knapste jongen uit de regio en hij had de meisjes voor het uitzoeken. Maar hij koos mij. Nou ja, een soort van. Want een echte relatie hebben we nooit gehad.

Een beetje fozelen deden we. Ik denk dat we allemaal wel weten hoe dat ging toentertijd. En het zal in die leeftijdscategorie op dit moment niks veranderd zijn denk ik. Beetje zoenen en knuffelen in de bioscoop, buiten in het park, voor de deur bij je ouders thuis. Jelle en ik zoenden overal. Want Jelle was naast alles wat hier bovenstaat ook nog eens een uitstekende zoener. Ding ding ding, jackpot! Deze jongen had het allemaal. Hij wás het helemaal!

Op een gegeven moment kwam Jelle ook bij ons thuis. Mijn ouders kende hem inmiddels en het was geen probleem als wij ons soms samen terugtrokken in mijn slaapkamer. Onwijs spannend vond ik dat, want ik vond Jelle mega aantrekkelijk en ik wou wel meer dan alleen handjes vasthouden en zoenen bij de voordeur. Maar Jelle haakte elk keer af als het op een beetje strelen aankwam. Een nette jongen dacht ik nog in het begin. Maar elke keer als we op mijn bed belandde was het zoenen met elkaar enorm heftig. Zo heftig dat hij er een beetje van ging schudden met zijn lichaam. Ik wist nooit zo goed wat ik daar mee aan moest of wat dat betekende. Maar altijd als dat gebeurde stond hij op en ging hij naar huis.

Vreemd vond ik het, want hij wilde wel. Zijn lichaamstaal sprak namelijk boekdelen. Maar er gebeurde nooit wat. Al onze kledingstukken bleven keer op keer aan. Op een gegeven moment was ik het zat en trok ik de kleren van zijn lijf. Ik kwam er toen achter wat het schudden van zijn lichaam betekende…

Arme Jelle had zichzelf op dat gebied niet onder controle. He had it all, een goeie kop, leuke humor, goede smaak qua kleding, altijd goed verzorgd en onwijs galant. Maar verder dan een beetje zoenen kon hij nooit gaan. Dan ging het mis en dat maakte hem natuurlijk ontzettend onzeker. Hij was klaar en ik was er klaar mee. Zo jong en onervaren als we toen waren, wisten we niet wat we er mee aan moesten. Ons gefozel eindigde die avond. Hij ging met het schaamrood op zijn kaken naar huis en ik bleef teleurgesteld achter. Want hij had het allemaal, op dat ene dingetje na.

Thessa

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Kaatje 10 juni 2015 at 22:45

  Huh ik snap het niet? Had ie een kleine?

  • Reply Kelly 11 juni 2015 at 12:13

   Ik vermoed dat hij kwam ;)

   • Reply Thessa 12 juni 2015 at 09:10

    No need to say more ;) hihihi

 • Reply Kelly 11 juni 2015 at 12:14

  Aaaaaaaaaah arme jongen!

  • Reply Thessa 12 juni 2015 at 09:10

   Arme jongen idd… ;)

 • Reply Fabi 16 juni 2015 at 22:05

  Eigenlijk… vind ik het best wel zielig voor die knul. Ik hoop dat hij er tegenwoordig wat beter mee om kan gaan

  • Reply Thessa 19 juni 2015 at 14:20

   Was het ook zeker wel en ik hoop ook inderdaad dat hij er inmiddels beter mee om weet te gaan. Maar dat zal vast wel ;) We zijn nu allemaal ouder & wijzer.

  Leave a Reply