Dating Stories

DATING STORY #32 | HOW WE’VE MET

Als vaste lezer van Single and the City.nl zit je natuurlijk al een tijdje te wachten op het dating verhaal van vriendlief & mij. Want voor degene die het ontgaan is, deze single girl is al een tijdje niet meer single! Hoe ik vriendlief twee jaar geleden ontmoeten, hoe het toen niks werd en hoe we nu weer bij elkaar gekomen zijn vertel ik je graag in dit bijzondere dating verhaal. 

Twee jaar geleden had ik mijn meest normale internet date ever! We spraken af in een cafeetje bij mij in de buurt. Hij kwam na zijn werk naar mij om een drankje te drinken. We hadden natuurlijk al de nodige gesprekken gevoerd via de mail, WhatsApp en aan de telefoon. En het klikte goed tussen ons. Hij was leraar, kwam uit de buurt van Rotterdam en we waren even oud. We schelen welgeteld 8 dagen. Daarnaast zag hij er onwijs leuk uit en kon ik erg om hem lachen. Met gemak kletsen we uren vol en dronken we de nodige drankjes. Al snel volgde er een tweede date. We keken een filmpje bij hem thuis. Daar zoende we ook voor het eerst. Bij hem op de bank. We hadden het leuk, we vonden elkaar leuk en spraken naar elkaar uit dat we het fijn vonden dat er nog normale mensen op dating sites stonden. Want we hadden beide al het nodig meegemaakt op dating gebied en we wisselde de meeste hilarische verhalen met elkaar uit.

Helaas was de timing dat wij elkaar leerde kennen verre van perfect. Ik had toentertijd net mijn moeder verloren en vriendlief wist eigenlijk even niet zo goed wat hij nou precies wou met zijn leven. Dat het goed zat tussen ons was eigenlijk wel duidelijk. We hadden het fijn samen. Maar de omstandigheden benauwde hem een beetje. Wat ik volledig kan en kon begrijpen toen. Het was jammer en we gingen gewoon allebei weer onze eigen weg. Wel bleven wij elkaar letterlijk volgen. Via Facebook en Twitter hadden we soms nog even contact. Zo ook een paar maanden geleden. Januari dit jaar reageerde ik op een tweet van hem. Daaruit ontstond een onschuldig en vriendschappelijk WhatsApp gesprek. “Weet je trouwens dat je fans hebt” schreef hij. Een vriendin van hem (Hi Margo) is een grote fan van mijn blog en had gezien dat wij vrienden met elkaar waren op Facebook. Hij moest natuurlijk meteen met zijn billen bloot want ze vroeg hem meteen of hij wel eens met mij had gedate. En daarna moest hij haar natuurlijk ook uitleggen waarom het niks was geworden tussen ons. Want ze vond ons zo goed bij elkaar passen. We moesten nog maar eens wat met elkaar gaan drinken volgens haar. Een idee waar vriendlief al geruime tijd mee in z’n hoofd liep. Alleen hij durfde niet zo goed omdat hij toentertijd de stekker eruit had getrokken. Een van mijn vaste lezeressen heeft hem dus net dat duwtje in de rug gegeven wat hij nodig had.

Dat toeval niet bestaat bewijst dit verhaal maar weer. Want in die zelfde week stuurde ik hem een tweet. Alsof het in de lucht hing. Alsof het gewoon zo had moeten zijn. Onze wegen kruiste elkaar weer en we gingen op onze tweede, eerste date. Vriendlief nam me mee naar een leuk Italiaans restaurantje in het centrum van Rotterdam. Het was een bijzondere ervaring. Een date die niet voelde als een date. Maar gewoon twee mensen die uiteten gingen omdat ze echt graag met elkaar aan een tafeltje wilde zitten. We hadden het gezellig en de we raakte niet uitgepraat. Na afloop liep hij, galant zoals hij is, mee naar mijn auto. De auto die ik kocht op de dag dat hij de stekker eruit trok tussen ons. “Mijn auto had je natuurlijk nog nooit gezien” riep ik gekscherend. “Want deze kocht ik op de dag dat jij besloot dat je me niet meer leuk vond” voegde ik er nog aan toen. Vriendlief liep op mij af, pakte mijn gezicht beet en zei; “Daar moet ik dan op terug komen, want ik vind je heel erg leuk” en hij zoende me.

Wordt vervolgd.

Thessa

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Kelly 17 juni 2015 at 08:26

  Ooooooooh dat restaurantje in Rotterdam is ook het restaurantje waar Lu en ik voor het eerst uit eten zijn geweest!!!! Die “glazen kooi” in het midden toch?

  • Reply Thessa 17 juni 2015 at 08:32

   De Pasta Kantine? ;)

   • Reply Kelly 17 juni 2015 at 08:37

    Oooo nee ik weet ff niet meer hoe het heet, maar het was iets met La hahahaha xD in ieder geval niet dezelfde dan ;) hahaha

    • Reply Thessa 17 juni 2015 at 08:42

     Ooh hahaha, nee dan niet. Maar toch wel leuk dat jullie ook in Rotterdam bij de Italiaan jullie eerste date hebben gehad <3

 • Reply Janneke 17 juni 2015 at 10:17

  Het kan zo een script van een film zijn! Heel mooi en fijn voor je!

  • Reply Thessa 17 juni 2015 at 10:21

   Hihihi ;) dank je wel Janneke!

 • Reply Margo 17 juni 2015 at 12:52

  Hi! :D zo leuk voor jullie, blij dat jullie zo gelukkig zijn!
  En leuk dat ik onbewust als matchmaker heb opgetreden :)
  Fijne toekomst samen!

  • Reply Thessa 18 juni 2015 at 23:39

   Hi! ;) Ik hoop je ooit nog eens persoonlijk te kunnen bedanken. Maar dat zal er vast wel een keertje van komen. Voor nu, dank je wel voor het duwtje in zijn rug. X

 • Reply Bjarne-Vidar 18 juni 2015 at 11:23

  Wat romantisch! En wat mooi beschreven, ik hoop dat jullie nog heel wat jaren samen door mogen brengen!

  • Reply Thessa 18 juni 2015 at 23:39

   Daar gaan we wel voor, dank je wel voor je comment! :D

 • Reply Julia 18 juni 2015 at 14:39

  Wat schattig!

 • Reply Miriam 21 juni 2015 at 11:26

  Wat leuk om te lezen! Ment 2 be together dus :)

  • Reply Thessa 21 juni 2015 at 14:36

   Daar lijkt het wel op idd ;)

 • Reply Manon 24 juni 2015 at 19:16

  Oh wat hou ik toch van dit soort verhalen! Heel veel geluk samen <3

  • Reply Thessa 24 juni 2015 at 21:49

   Lief om te horen!! Dank je wel <3

 • Reply Roxanne 26 juni 2015 at 22:48

  Toeval bestaat niet, het moest blijkbaar gewoon zo zijn :)
  Blij voor je! Fijn om te lezen :)

 • Reply Norine 25 juli 2015 at 09:49

  Leuk geschreven! Blij voor je!

 • Leave a Reply