Personal

LIFE LATELY | JUNI #4

IMG_8236

Afgelopen week was een weekje vol spannende dingen. Ik ging, samen met mijn claustrofobie, meedoen aan een escape room spel en ik ging voor het eerst in drie maanden weer werken! Natuurlijk deed ik nog veel meer andere leuke dingen, kijk je snel mee?

MAANDAG.

IMG_8086

Maandag deed ik niet veel, behalve de hele dag op Kodi mijn favoriete series kijken.

IMG_8084

En de Sims 4 spelen. Ik maakte een Sims van mijn vriendje, ik vind hem onwijs goed gelukt! ♥

DINSDAG.

vitamine b12

Dinsdag ging ik weer voor mijn vitamine B12 shot. Er staat inmiddels een uitgebreid artikel online over mijn vitamine B12 te kort, je leest hem hier.

IMG_8085

Ik haalde daarna nieuwe medicijnen op.

IMG_8089

En maakte lekker wat fruit voor mezelf klaar.

IMG_8164

Daarna ging ik richting FanWork voor een meeting. Want deze burn out-er gaat weer aan het werk!

IMG_8093

Na de meeting reed ik naar vriendlief en deden we samen boodschappen.

IMG_8094

NomNomNom, zalm salade met avocado & pijnboompitjes.

IMG_8113

s’Avonds boekten we samen een citytrip naar Berlijn! Can’t wait, over een klein maandje zitten we er al. So much fun!!

WOENSDAG.

IMG_8157

Woensdag ging ik even de stad in.

IMG_8156

Voornamelijk om een cadeautje te kopen voor de moeder van vriendlief.

IMG_8108

s’Avonds aten we deze heerlijke kip met aardappeltjes uit de oven. NomNomNom.

IMG_8158

Na het eten maakten we het gezellig in huis en keken nog een aantal afleveringen van onze favoriete serie; The Blacklist.

DONDERDAG.

IMG_8130

Donderdag kwam ik weer thuis en toen lag er een heel leuk pakketje op mij te wachten!

IMG_8132

Wat zou erin zitten??

IMG_8133

Deze prachtige boots van DUO!

IMG_8159

Ik trok ze meteen aan met deze mooie jumpsuit die ik donderdag kocht bij HEMA.

IMG_8160

s’Avonds at ik gezellig met mijn meisjes.

IMG_8161

En ik bereikte de 40.000 km in mijn auto. Wauw! Ik heb hem nog maar ander half jaar. Bizar hoeveel kilometers ik rij.

VRIJDAG.

IMG_8176

Vrijdag ging ik aan de slag met een moodboard op Pinterest voor een bedroom make-over. Zin in!

IMG_8172

Ook kocht in honden luiers voor Duke. De oude man lekt namelijk een beetje in huis.

IMG_8173

Maar helaas was het geen succes. Hij past ze net niet. Ze zijn natuurlijk gemaakt voor vrouwtjes die loops zijn. Heeft iemand misschien nog tips? Ik heb al verschillende broekjes geponeerd namelijk en helaas kan hij niet gecastreerd worden vanwege een hartruis.

IMG_8186

Vrijdag kwam ook mijn eerste bestelling binnen van ModeMusthaves. Ik kocht deze zwarte broek met scheuren. Me likey!

IMG_8190

s’Middags liet ik me heerlijk verwennen bij de pedicure!

IMG_8196

Weer mooie zachtjes voetjes!

IMG_8199

Vrijdag was het Vegiday. Ik probeer elke week minstens 1x vegetarisch te eten. Vegetarische pasta met tomaat & mozzarella. Beetje pasta saus en parmezaanse kaas eroverheen. Oh NomNomNom! Daarbij at ik ook nog slade met ei, avocado, komkommer en croutons.

ZATERDAG.

IMG_8219

Zaterdag gingen we iets heel leuks doen, en ook iets heel spannends in mijn geval. We gingen voor de verjaardag van de moeder van vriendlief naar Escape Mission. Dat is zo’n escape room spel en ik en mijn claustrofobie zagen daar wel een klein beetje tegenop.

IMG_8218

Maar we gingen eerst even een ontspannen potje glow in the dark midgetgolf spelen. Die ik overigens won. Jeej!

IMG_0005

Daarna was het tijd om de escape room in te gaan. Gelukkig kon je ten allen tijden gewoon de kamer uit. Ik vond het zo ontzettend leuk en ik heb geen moment last gehad van mijn claustrofobie. It was so much fun! Met z’n alle een oplossing zoeken om de kamer weer uit te kunnen. Puzzels oplossen, sloten open maken, combinaties bij elkaar zoeken. Echt een aanrader als je met een klein groepje wat leuks wilt gaan doen!

IMG_8220

Na de leuke middag gingen we met de hele familie uit eten. Hot Pot bij de Chinees. Helaas is dit geen aanrader! Ik vond het maar een vreemd iets, een potje kokende bouillon waarin je dan van alles kon doen. Groente, vlees, vis. Gelukkig was het wel onwijs gezellig.

IMG_8221

Het ijsje daarna maakte wel alles weer goed. NomNomNom!

ZONDAG.

IMG_8222

Zondag was een spannende dag! Want ik ging voor het eerst in drie maanden weer werken. Deze keer geen make-up klus maar backstage begeleidings klus tijdens de eindshows van FanWork musical opleidingen. Ik ben daar voornamelijk verantwoordelijk voor de kleding (voor, tijdens en na de show), het indelen van de kleedkamers en het begeleiden van de grime moeders.

IMG_8245

And so I did. Kleedkamers indelen, inrichten en iedereen brieven over wat de bedoeling is.

IMG_8235

Het was warm, druk en best wel zwaar voor mij maar ik vond het ontzettend leuk!

IMG_8243

Met de crew hadden we een gezellige lunch in de vrachtwagen. Gewoon omdat het kon!

IMG_8248

Hooooooi! #lunchbreak

IMG_8244

Na de lunch keek ik even bij de generale repetitie.

IMG_8247

En daarna was het showtime!

Mijn eerste werkdagje is goed bevallen. Natuurlijk was ik moe, maar ik had dan ook bijna 12000 stappen alleen al in het theater gezet die dag. Maar het was een goede vermoeidheid. En vandaag, maandag as we speak doen we er gewoon nog eentje! Jullie zien volgende week hoe dat is gegaan.

Tot dan!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Fleur 29 juni 2015 at 08:20

  Wat goed dat je weer gewerkt hebt. Rustig opbouwen is de key :) Ik ben ook weer begonnen. Maar ik bouw het langzaam op met vrijwilligerswerk voordat ik weer echt aan de slag ga.

  • Reply Thessa 29 juni 2015 at 11:32

   Helaas bestaat rustig opbouwen in mijn beroep niet, maar ik probeer goed op mezelf te letten en wat niet gaat gaat niet. Fijn dat jij inmiddels ook weer een beetje aan de slag bent gegaan. Succes meis!

 • Reply Jennifer 29 juni 2015 at 09:57

  Ziet er weer leuk uit! En dat glow in the dark golven ziet er gaaf uit!

  • Reply Thessa 29 juni 2015 at 11:32

   Ja dat was ook heel erg leuk!! Hihihi.

 • Reply Cindy 29 juni 2015 at 19:41

  Die jumpsuit, hoe valt ie? Ik heb ermee in mijn handen gestaan met de printversie, maar toch terug gelegd, ik ga liever voor de zwarte, als ze die nog maar ergens hebben. De maxidress van Hema vind ik ook al zo fijn! Spannend om weer te beginnen met werken, hoe gaat het nu met je?

  • Reply Thessa 1 juli 2015 at 22:20

   Hij valt groot, ik heb een maat kleiner dan ik normaal heb. En hij loopt dan ook nog wat uit. Ik heb nu een M maar denk dat ik ook nog wel een S zou kunnen hebben omdat hij nog wijder wordt met dragen. De maxidress van Hema is ook erg leuk idd! Ik ben wel echt fan altijd van de Hema kleding. Hihihi. Het was idd weer heel spannend om te gaan werken maar het gaat gelukkig goed. De hitte zit alleen een beetje tegen maar het werken op zich gaat prima :) Thanks for asking!

 • Reply Miriam 6 juli 2015 at 22:29

  Wéér zo leuk en die jumpsuit is echt nice! Het is lastig om helemaal zwarte te vinden vind ik, zijn meestal printjes. Ik ga eens naar de HEMA ;)

 • Reply Roxanne 11 juli 2015 at 23:25

  Fijn dat je weer mag beginnen met werken! Ik ben zelf ook alweer een paar weekjes bezig, met rustig opbouwen. Weliswaar op een iets andere plek als mijn eigen werkplek, omdat opbouwen daar niet echt mogelijk is.

 • Leave a Reply