Lifestyle

6 SIGNALEN DAT HIJ ECHT VAN JE HOUDT

9UVAGMWV89

Elke man heeft zo zijn eigen manieren om te laten merken dat hij van je houdt. Maar twijfel je soms toch nog aan het feit of het wel goed zit tussen jullie? Aan de hand van deze duidelijke signalen kan je aflezen dat hij echt enorm veel om je geeft. 

1. HIJ WIL ALTIJD BIJ JE ZIJN.

Wat er ook op de planning staat hij vraagt jou altijd mee. Feestje bij vrienden? Etentje bij de familie? Op bezoek bij oma? Hij wil het liefste dat jij altijd met hem meegaat. Want hij is nou eenmaal enorm graag bij je. Kosten wat kost. Want zonder elkaar zijn jullie tenslotte niet compleet.

2. HIJ RAAKT JE CONSTANT AAN.

Als jullie elkaar tegenkomen in huis, als jullie samen op de bank zitten of als jij staat te koken in de keuken. Er is altijd lichamelijk contant. Al is het maar even een streling over je rug als hij langsloopt. Want zodra jij zijn pad kruist kan hij het niet laten je even aan te raken. Hij wil je gewoon constant voelen.

3. AAN AANDACHT GEEN GEBREK.

Als jullie samen zijn, waar dan ook, dan heeft hij eigenlijk alleen maar aandacht voor jou. Met trots staat hij naast je en laat hij aan iedereen zien dat jij bij hem hoort. Hij luistert naar je, hij doet er alles aan om jou gelukkig te maken en hij geeft je het gevoel dat je altijd van hem op aankunt. Hij is er voor je en hij is er alleen voor jou.

4. HIJ WIL JE VAAK ZOENEN.

Naast het feit dat hij je graag aanraakt wil hij je ook heel vaak zoenen. Kusjes in je nek, op je voorhoofd, op je hand of gewoon een heerlijke gepassioneerde zoen op je mond. Ook aan kusjes dus geen gebrek!

5. HIJ LAAT ALTIJD IETS VAN ZICH HOREN.

Als het dan voorkomt dat jullie niet bij elkaar kunnen zijn dan laat hij altijd iets van zich horen. Hij wil altijd weten hoe het met je gaat, wat je aan het doen bent en je vertellen hoe zijn dag was. En mocht hij onverhoopt toch heel druk zijn dan ontvang je even een kus emoticon via WhatsApp. Gewoon om je even te laten weten dat hij aan je denkt en dat hij je mist.

6. HIJ VINDT HET LEUK OM JE TE VERRASSEN.

Misschien zegt hij niet vaak dat hij van je houdt maar hij doet wel altijd zijn best om je te verrassen. Soms is dat met een klein cadeautje, een lief kaartje of hij neemt gewoon even jouw lievelings reep chocolade mee uit de supermarkt.

En, voldoet jouw liefde aan deze signalen?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Marjolein 22 juli 2015 at 10:04

  Jaaaaa mijn lief scoort een dikke plus op alle punten <3

  • Reply Thessa 22 juli 2015 at 17:29

   Jeeeej! Dan moet je hem zeker houden ;)

 • Reply angelique 22 juli 2015 at 10:32

  Ja ik kon alle punten afvinken!!

  • Reply Thessa 22 juli 2015 at 17:29

   Whoop Whoop! Nooit meer weg doen dan ;)

 • Reply Miriam 24 juli 2015 at 22:51

  dikke grote CHECK hier! I’m a veryyyyy lucky girl <3

 • Reply Norine 25 juli 2015 at 09:41

  Ik kon alleen #1 niet afvinken. Hij houdt er wel van om dingen met me te doen, maar hij geniet van zn momentjes alleen of tussen zijn vrienden

 • Leave a Reply