Dating Stories

DATING STORY #33 | KOEN MET EEN K

GASTBLOG | Geschreven door: VoorLief

Mijn vriendin Manon is vandaag achtentwintig jaar geworden, nog maar twee jaar verwijderd van de spannende dertig. Dat moet gevierd worden! Manon en ik zijn de enige single op haar verjaardag en de enige die graag uit willen, het is immers zaterdagavond. De rest van de gasten op haar verjaardag zijn getrouwd of wonen samen. Zij hebben geen zin om uit te gaan en spelen waarschijnlijk liever huismus. Als je toch al een vriend of man hebt hoef je immers niet meer uit, toch?!

Want daarvoor ga je uit, om verkering te zoeken. Kee die ook in het bezit is van een vriend wil wel graag mee, het kan dus wel. Uitgaan als je al! verkering hebt. Met zijn drieën, Kee, Manon en ik, gaan wij op weg naar de stad. 
Wij belanden in een danscafé, waar de gemiddelde leeftijd twintig jaar is. De muziek staat zo hard dat wij elkaar bijna niet kunnen verstaan. Daarnaast is er geen mooie man te bekennen. 
Ja wij gaan niet uit om een verkering te zoeken, maar stiekem wel om mooie mannen te kijken. Dat is namelijk goed voor je ogen.

Niet veel later staan wij twee deuren verder, in een foute discotheek waar je geplakt zit tegen de ramen en waar de muziek je doet verlangen naar vroeger.
 De mannen zijn niet veel knapper, maar zijn in ieder geval niet bang om met ons te praten.
 Ik sta gezellig te praten met een keeper van een Gronings voetbalelftal.  Het is gewoon een leuk gesprek en als hij een arm om mij heen slaat zegt hij; “je moet niets van mij verwachtten hé, want ik heb een vriendin thuis.” Ik zeg ook dat ik vriendinnen thuis heb zitten en vervolg het gesprek. Niet veel later pakt hij mijn bovenarm beet en zegt: “ik ga niet vreemd hé.”

Hij doet verdomme of ik al twee keer een poging heb gedaan om mijn lippen op de zijne te drukken. Terwijl ik gewoon met mijn jas, ja ik ben te gierig om mijn jas op te hangen en ik dacht dat we er niet langer dan een drankje zouden blijven, over mijn arm leunend tegen de bar. Mijn shirt is tot aan mijn sleutelbenen dicht en allesbehalve doorschijnend. De enige aanraking die er geweest is, is mijn hand op zijn schouder.
 Denken mannen serieus dat als je een leuk gesprek hebt waarin veel gelachen wordt dat je hem dan gelijk mee naar huis wilt nemen?

Het is inmiddels drie uur en ik vind het tijd om te gaan, Kee is moe, ik zie het van een afstand. Maar als ik haar wil aantikken blokkeer ik de doorgang van een groepje mannen die willen passeren. 
Een van de mannen zegt: “jij staat hier niet voor je plezier.” Ik moet lachen en zeg dat ik wel plezier heb, maar dit niet mijn eerste keus was. 
Hij steekt zijn hand uit; “Koen.” Ik vraag; “Koen met een K of Coen met een C?” “Het is Koen met een K” zegt hij en ik stel mijzelf voor.
 Hij verteld dat deze tent ook niet zijn eerste keuze was, ik vraag; “en als je hier nu dood gaat?” Hij moet lachen en voor ik het weet is het een halfuur verder. 
Als ik Kee op een bankje bij de tafels zie zitten, zeg ik tegen Koen met de K, dat ik onaardig ga doen en naar huis ga. Ik ben namelijk de Bob deze avond.
 Hij vraagt of hij mij een brutale vraag mag stellen. Ik zeg dat dat aan de brutale vraag ligt.
 “Zullen we samen een keer koffie drinken?” Ik moet heel even nadenken, maar zeg ja en ik geef mijn nummer.

Waarom ik even na moest denken? Koen is namelijk niet mijn type man waar ik op val, maar ik hou van mannen die lef durven te tonen. En stiekem hoop ik er altijd op dat een man mij eens uit nodigt voor een kop koffie. Als ik nu dus nee had gezegd, had ik ‘goed gedrag’ afgestraft. Terwijl lef juist beloond moet worden. Daarnaast heb ik met Hemelvaartsdag wat kansen laten liggen en moet ik niet meer zo ‘bang’ zijn. Slechter van een kop koffie met een gewone leuke man kan ik niet worden. Het is inmiddels 29 dagen geleden en Koen moet nog bellen, maar dat maakt mij niet uit.

XOXO VoorLief

 

Dank je wel weer VoorLief voor het delen van je dating verhaal! VoorLief schrijft inmiddels maandelijks een dating story voor Single and the City. Maar neem ook zeker even een kijkje op haar eigen blog! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Miriam 12 juli 2015 at 17:52

    wt weer leuk om te lezen! :D

  • Reply Norine 25 juli 2015 at 09:44

    Leuk geschreven

  • Leave a Reply