Dating Stories

DATING STORY #34 | GELE CROCS

GASTBLOG | Geschreven door: VoorLief

Ik had geen zin om te sporten, buiten was het minstens vierentwintig graden. Ik weet het, met deze instelling krijg ik nooit een sixpack en worden mijn spaghettiarmen nooit gespierde armen. Maar mijn sportmaatje vond het ook te warm. Redenen genoeg dus om niet te gaan. Zo fietste ik naar het strand in plaats van dat ik stond te zweten in de sportschool.

Ik wandelde langs de vloedlijn, samen met mijzelf. Er stond een flinke wind, maar omdat ik mijn hoed op had waaide mijn haren niet met de wind mee. Ik had mijn sandaaltjes uitgedaan en liep er mee in mijn hand. 
En daar stond iemand zich van zijn shirt te ontdoen, een man, misschien was het nog wel een jongen. Hij had blonde lange haren, een strakke kaaklijn. Hij had een licht gebruind afgetraind bovenlichaam, en zoals jullie misschien inmiddels weten val ik dan in katzwijm. Hij had een zwarte zwembroek tot kniehoogte aan en daaronder staken twee prachtige zongebruinde benen onderuit. Ik betrapte mijzelf er op dat ik te lang naar hem stond te kijken. Ik moest eigenlijk een beetje om mijzelf lachen. Totdat ik nog een keer goed keek, hij bukt zich om zijn shirt naast zijn tas te leggen. Dit keer moest ik toch echt nog een keer goed kijken of ik het echt wel goed zag. Maar het was inderdaad zo. Naast zijn shirt lagen twee prachtige! Gele Crocs!

Ik was gelijk klaar. Ik kan dat een enorme afknapper vinden. Ja ik weet het, die Crocs kan je in de prullenbak gooien of ritueel verbranden. Maar het feit dat hij ze gekocht heeft, wat dacht hij toen? Wow die vind ik echt heel mooi? Of zijn moeder heeft ze gekocht. Dat kan natuurlijk ook, dan had hij geen keuze natuurlijk. Dat zou het nog erger maken.
 Ik kan heel veel dingen een afknapper vinden, ik kwam er namelijk pas achter dat ik een hele leuke buurman heb. Leuk voor het oog, leuke babbel. Kom ik hem laatst tegen op het parkeerdak bij de supermarkt. Rijdt hij een heel klein en ja echt een heel klein wit autootje. Van een of ander gek Japans merk. En dan kan ik je vertellen daar gaat mijn bloed echt niet sneller stromen. Ik snap ook heus wel dat hij geen Range Rover rijdt, maar ik ga dan nog liever bij hem achterop de fiets. Dat vind ik trouwens heel romantisch. Dan dat ik bij hem in die auto stap. Noem mij idioot en ergens vind ik dat zelf ook. Ik kan dan een man opeens niet meer zo aantrekkelijk vinden dan dat ik dat eerst vond. En zo vind ik meer dingen een hele grote afknapper zoals,;

 • Mannen met een bierbuik.
 • Mannen die alleen maar over zichzelf kunnen hebben
.
 • Tribal’s getatoeëerd op bovenarmen of ergens op een ander lichaamsdeel.
 • Mannen die denken dat ze heel goed kunnen voetballen en dan spelen in het eerste van hun plaatselijke club (nee dat is niet slecht, maar ook zeker niet goed genoeg.)
 • Mannen in witte linnenbroeken, of überhaupt een witte broek.

Sommige vrouwen zeggen dan; dat leer ik hem wel af die foute kledingkeuzes. Maar ik vraag mij af of ik hem dat wel wil afleren. Ik wil namelijk zelf ook niet dat iemand zich bemoeit met mijn kledingkeuze. Of als dat het enige is, en daar moet ik ze dan wel weer in gelijk geven, want hé er zijn ergere dingen op de wereld dan mannen op Crocs.

En zo kan ik nog wel even doorgaan met afknappers. En ja ik weet het zelf ook hoor, ik ben veel te kieskeurig en dat zal dan ook een van de redenen zijn dat ik nog single ben. Misschien moet ik sommige dingen gewoon niet zo ‘erg’ vinden. 
Maarja ik heb ook geen zin om ieder weekend zijn Crocs te poetsen.

Wat kan jij een echte afknapper vinden?

XOXO VoorLief

Dank je wel weer VoorLief voor het delen van je dating verhaal! VoorLief schrijft inmiddels maandelijks een dating story voor Single and the City. Maar neem ook zeker even een kijkje op haar eigen blog! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Kelly 12 augustus 2015 at 09:37

  Mijn man staat een witte broek heel mooi hoor ;)…. Maar die gele crocs zou ik ook ritueel verbranden xD

  • Reply Thessa 17 augustus 2015 at 13:23

   Dat geloof ik direct Kell! Vooral met z’n mooie bruine tintje ;) Maar idd die gele Crocs kunnen ECHT niet!

 • Reply Miriam 16 augustus 2015 at 20:38

  Hoezo geen gele crocs?! Snap ik niet ;)

  • Reply Thessa 17 augustus 2015 at 13:24

   Wahahaha. #hartstikkehip

 • Reply Minke Maria 17 augustus 2015 at 07:25

  Zo’n dikke Sjonnie ketting, vreselijk.

  Maar mijn vriend had (heeft) er 1, dus ik ben ook van mening dat de juiste persoon best een afknapper kan hebben. Als hij maar niet de bijpassende cliches blijkt waar te maken.

  • Reply Thessa 17 augustus 2015 at 13:24

   True story! En het is ook maar net wie het draagt, sommige kunnen het gewoon hebben.

  Leave a Reply