Lifestyle

HOE WORD JE ONWEERSTAANBAAR VOOR EEN MAN?

Cute-Couple-Kissing-And-Playing-On-Beadroom-Floor

Je bent single en je bent opzoek naar een leuke man of vrouw. Maar wat moet je doen als je die eenmaal hebt gevonden? Hoe word je onweerstaanbaar voor het andere geslacht? En hoe sla je diegene vervolgens aan de haak? Nou zo;

1. Kieskeurigheid kent geen tijd.

Vrouwen of mannen die speeddaten en met iedereen wel een vervolgafspraakje willen maken, worden het minst aantrekkelijk gevonden. Laat zien hoe kritisch je bent ten opzichte van iedereen, behalve voor degene wiens hart je wilt veroveren. Laat merken dan je alleen hem speciaal vindt!

2. De persoonlijke touch.

Je hoeft echt niet meteen je hele leven op tafel te gooien. Maar je wordt toch aantrekkelijker gevonden als je intieme details over jezelf onthult. Het werkt ook andersom: wie het achterste van zijn tong laat zien, vindt degene aan wie hij zijn ziel en zaligheid blootgeeft, plotseling een stuk aardiger.

3. Wees positief.

Wil je aantrekkelijk gevonden worden? Klaag dan niet. Dus ook al is de wijn niet lekker of ben je nat geregend onderweg naar je date, houd het voor je.  Je wordt veel aantrekkelijker wordt gevonden als je positief bent. Mensen die positief zijn, ervaren we als warmer, socialer en vrijgeviger. En dat zijn natuurlijk fijne eigenschappen.

4. Aanraking.

Lichaamscontact is belangrijk en vooral heel fijn. Raak iemand kort aan. Een korte aanraking op de arm vergroot namelijk de kans dat iemand aan je verzoeken voldoet.

5. Just be fun.

Wees een leuk persoon, dan word je fysiek aantrekkelijker gevonden. Een onaangenaam karakter maakt je bewezen lelijker.

6. Draag iets roods.

Deze geldt dan even alleen voor de vrouwen. Vrouwen in het rood worden aantrekkelijk gevonden door mannen. Ook willen mannen meer geld uitgeven aan een vrouw in het rood tijdens een afspraakje. Rood zou bij vrouwen een indicatie zijn voor vruchtbaarheid, vermoeden de onderzoekers.

7. Een lekker luchtje.

Zorg dat je lekker ruikt (en je omgeving ook). Als mensen een vieze geur ruiken, ook al is die niet van jezelf afkomstig, maar van een hondendrol iets verderop bijvoorbeeld. Dan vinden ze je minder aantrekkelijk.

8. Lichaamstaal.

In de zoektocht naar de ware zijn we altijd opzoek naar iemand die op ons lijkt. Voeren twee mensen een gesprek en vinden ze elkaar aardig? Dan imiteren ze automatisch elkaars gebaren, woorden en lichaamshouding. Het welbekende spiegelen van de lichaamstaal. In een experiment imiteerden jonge vrouwen tijdens een speeddate hun mannelijke gesprekspartners een aantal keer. Ze krabden bijvoorbeeld aan hun neus of haalden hun hand door hun haar als hun mannelijke gesprekspartner dat deed. Of ze herhaalden bepaalde woorden letterlijk. Zei de man bijvoorbeeld: ‘Hallo, hoe heet deze charmante blonde dame?’, dan antwoordde ze: ‘Hallo, deze charmante blonde dame heet Marianne.’ De vrouwen die zowel de woorden als de gebaren van de man herhaalden vielen het meest in de smaak.

9. Musica.

Zet een romantisch muziekje op. Het werkt echt! Met een romantisch nummer op de achtergrond is de aantrekkingskracht groter dan wanneer er een neutraal liedje klinkt.

10. De spanningzoeker.

Doe iets spannends. Neem je date mee naar het pretpark of een enge film. Opwinding vergroot de aantrekkingskracht tussen twee mensen.

Veel succes!

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply evelien 21 augustus 2015 at 18:26

  Ah leuk artikel! Mijn vriend vind het onweerstaanbaar als ik mijn best doe voor uiterlijk, matches, of setjes. Of dat ik zo verzorgd ben en graag hou van maskertjes, scrubjes enzo, en dat ik heel erg blij kan worden van de kleinste dingen! :D

  Liefs! Evelien

  • Reply Thessa 23 augustus 2015 at 17:18

   Aaah wat een lieve vriend heb je! En ik denk ook zeker dat een verzorgd uiterlijk aantrekkelijk is voor mannen :) Liefs terug!

 • Reply Miriam 25 augustus 2015 at 20:51

  Het is dat ik mijn droomman al heb gevonden, maar anders! Ik ging samen met hem op 1 van de eerste dates naar het spookhuis op de kermis….brrr eng! :p

  • Reply Thessa 26 augustus 2015 at 12:41

   Hihihi, jullie hebben het goed aangepakt dus ;) Top!

  Leave a Reply