Personal

LIFE LATELY | AUGUSTUS #4

IMG_0629

Afgelopen week was een enorm druk weekje met drie verjaardagen, waaronder mijn eigen verjaardag incl. mijn feestje, de bruids make-up van Marieke en het fotograferen van onze nieuwe slaapkamer. Kijk je mee?

MAANDAG.

IMG_0415

Maandag begon ik de week met het fotograferen van onze nieuwe slaapkamer.

IMG_0411

Sneak peek ;)

IMG_0428

En natuurlijk meteen daarna de foto’s uitzoeken & bewerken.

IMG_0440

Ik bleef meteen hangen in de slaapkamer om daar even verder te werken, gewoon omdat het kan.

IMG_0441

En ik keek nog even een aflevering Celblok H.

IMG_0451

’s Avonds maakte ik zalm uit de oven met kruidenkaas, verse spinazie en aardappeltjes.

IMG_0452

Na het eten ging ik vriendlief even aanmoedigen tijdens de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.

DINSDAG.

IMG_0492

Dinsdag kreeg ik een leuk telefoontje! Ik ga namelijk weer lekker touren met FanWork musicals. Zij hebben de afgelopen twee jaar kei hard gewerkt om van de film Pay it Forward een musical te maken. En ik mag daar de make-up verzorgen. Mega veel zin in! Dus ik ging dinsdag meteen aan de slag met het zoeken van een stagiaire en wat voorbereidend werk doen.

IMG_0469

’s Avonds waren mijn vriend en ik uitgenodigd om te komen eten bij vrienden van ons.

IMG_0470

En ik kan je vertellen; die Mitchell die kan me toch een partijtje lekker koken! We hebben een onwijze leuke avond gehad.

WOENSDAG.

IMG_0483

Woensdag begon het voorbereidend werk van onze verjaardagen. Vriendlief en ik schelen namelijk 8 dagen en we vierden dit jaar, omdat het echt niet anders kon, onze verjaardagen vlak na elkaar. Ik op vrijdag en hij op zaterdag. Dus tijd voor inkopen! We gingen eerste even langs bij Action.

IMG_0480

Daar kocht ik o.a. dit leuke kussentje die eigenlijk bedoelt is voor op de nieuwe bank straks, maar hij staat stiekem ook heel leuk in de slaapkamer.

IMG_0481

En we kochten Tijgertje. Sommige van jullie weten misschien dat ik 12 jaar geleden mijn broertje ben verloren. Hij was van kleins af aan grote fan van Winnie the Pooh. En Tijgertje was zijn favoriet. Dus toen ik deze schat zag liggen in de schappen moest ik hem even knuffelen. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen hem daar achter te laten, dus hij ging mee naar huis. ♥

IMG_0484

Ook deden we meteen party food inkopen!

IMG_0487

Na een lange dag shoppen kropen we voor de tv met Penoza en een warm bordje eten.

DONDERDAG.

IMG_0023

Donderdag was ik de hele dag thuis om schoon te maken en op te ruimen.

IMG_0615

Daarna was het tijd om deze kleine meid op te halen.

IMG_0616

Ze ging gezellig mee om nog wat boodschapjes in huis te halen voor mijn verjaardag.

IMG_0617

’s Avonds nam vriendlief mij mee uiteten, alvast voor mijn verjaardag. Als voorgerecht nam ik, zoals je ziet, mozzarella met tomaat en als hoofdgerecht spare ribs. NomNomNom!

IMG_0618

Thuis speelden we nog even een spelletje tot het twaalf uur was.

IMG_0021

Nou had mijn vriend mij voor mijn verjaardag al meegenomen naar North Sea Jazz. Maar donderdag op vrijdag nacht hij had nog een heel mooi cadeau voor mij. Namelijk deze Mi Moneda ring. Het steentje in het midden kan je veranderen waardoor je elke keer een nieuwe ring hebt. Echt onwijs gaaf! We dronken ’s nachts nog even een fles bubbels leeg en ging toen veelte laat naar bed.

VRIJDAG. (MIJN VERJAARDAG)

IMG_0619

Vrijdag was ik jarig en ik begon de dag met het maken van fruitwater. Want ’s avonds vierde ik mijn feestje.

IMG_0622

Drie verschillende smaken ♥.

IMG_0523

De tap & de rietjes zijn van Hema trouwens.

IMG_0623

En ik maakte het gezellig buiten.

IMG_0625

Birthday outfit!”

IMG_0621

Pretty present from the boyfriend ♥ “!!

IMG_0624

Ik haalde nog even snel verse gebakjes bij de de bakker.

IMG_0626

En toen ik thuis kwam was Duke ook al helemaal klaar voor het feestje. ♥

IMG_0547

Party food!

IMG_0550

Ik maakte o.a. zalm wraps.

IMG_0627

En fruitspiesjes.

IMG_0548

En tussen de bedrijven door kreeg ik heel veel liefde van deze knappe man. ♥

IMG_0629

De sweet table vol lekkers stond klaar.

IMG_0628

NomNomNom!

IMG_0556

En als avondeten hadden we sushi. Want wat is Thessa’s verjaardag zonder sushi? Niks toch?

IMG_0549

Wachten op de visite. Duke maakte graag gebruik van onze lounge ligbank.

IMG_0570

Het was een enorm geslaagd feestje! Zo geslaagd en gezellig dat ik geen eens verdere foto’s heb gemaakt! Sorry daarvoor!

ZATERDAG.

IMG_0592

Zaterdagochtend ging de wekker na amper vier uur te hebben geslapen. Maar dat mocht de pret niet drukken want Marieke ging trouwen!

IMG_0593

En ik deed haar haar & make-up. Make-up time dus!

IMG_0630

En kijk hoe prachtig ze eruit ziet!

IMG_0596

Onder de hashtag #brouwetjevanboven kan je op social media meer foto’s vinden van de bruiloft. Lieve Marieke, het was me een eer om jouw make-up te mogen doen op deze oh zo bijzondere dag voor jou. Van harte gefeliciteerd!

IMG_0634

Toen ik klaar was met de make-up van Marieke ging ik naar het huis van vriendlief. Want die vierde zijn verjaardag zaterdag.

IMG_0631

Duke was er weer helemaal klaar voor! Hij had zijn party outfit alweer aan hoor.

IMG_0632

Vlam in de pijp!

IMG_0633

Mannen & fikkie stoken, wat is dat toch? Hihihi. Ook vriendlief zijn feestje was erg gezellig en ging tot in de late uurtjes door.

ZONDAG.

IMG_0636

En alsof twee verjaardagen in een weekend nog niet genoeg waren hadden we zondag ook nog de verjaardag van de oma van mijn vriend. Gelukkig waren we hier alleen op visite en werden we lekker verwend met lekkere hapjes.

IMG_0645

Duke was weer herenigd met zijn vriendinnetje Puck. ♥

IMG_0646

En die twee waren pro bedelaars. Waar eten was waren Puck & Duke!

Het was dus een ontzettend druk weekje met veel voorbereidingen, verjaardagen en vooral heel veel gezelligheid! Doe je trouwens al mee aan mijn winactie? Omdat ik vrijdag jarig was trakteer ik op brownies, klik hier om te kijken hoe je mee kan doen. Hoe was jouw week?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Jacky 31 augustus 2015 at 08:41

  Ik zie chips en bier in de kar liggen :’)

  • Reply Thessa 31 augustus 2015 at 16:34

   Hihihi, als je een beetje wil chillen is dat geen probleem” ;)

 • Reply Jennifer 31 augustus 2015 at 10:48

  Ziet er weer leuk uit en wat een lekker eten allemaal!

  • Reply Thessa 31 augustus 2015 at 16:34

   Dank je wel Jennifer!

 • Reply Cindy 31 augustus 2015 at 19:13

  Jaaaa ik zag al een aantal foto’s van Marieke voorbij komen op Instagram, wat zag ze er prachtig uit! Wat leuk, al die feestjes. Mijn vriend en ik zijn 4 dagen na elkaar jarig, altijd één grote gezellige bende. En spekjes, super lekker!

  • Reply Thessa 31 augustus 2015 at 21:34

   Ze was idd een prachtige bruid! Ik zag je reactie nog onder Marieke der blog, erg lief! Dank je wel. Wat grappige trouwens dat jullie ook zo vlak na elkaar jarig zijn. Vieren jullie het altijd samen? Wij vonden het dit jaar daar nog te vroeg voor aangezien we nog maar 7 maanden samen zijn. Maar volgend jaar gaan we het denk ik wel gezamenlijk vieren want dit was geen doen, twee verjaardagen achter elkaar.

 • Reply Miriam 31 augustus 2015 at 20:39

  Wauw, dat ziet er allemaal gezellig en lekker uit! Prachtige jurk heb je aan trouwens en wat is die ring mooi <3 Hoop dat je een prachtige dag hebt gehad :D

  • Reply Thessa 31 augustus 2015 at 21:34

   Ik heb een hele leuke dag gehad! Dank je wel weer voor je mega lieve comment! <3

 • Reply Laura - Essential Honesty 31 augustus 2015 at 21:44

  Mag ik je via deze weg nog een late gelukkige verjaardag wensen?

  • Reply Thessa 31 augustus 2015 at 21:56

   Dat mag je zeker, dan je wel Laura! Erg lief.

 • Reply Fabi 1 september 2015 at 13:47

  Wat een leuke foto’s! Het ziet eruit alsof het heel erg leuk was allemaal.
  En al dat eten!! zo lekker :D

  • Reply Thessa 6 september 2015 at 12:43

   Het was ook erg leuk idd :)

 • Reply Monique | WritingMonique 1 september 2015 at 19:24

  Wat een gezellige foto’s! Wat leuk dat je de make-up mag doen bij een voorstelling! Wat ontzettend gaaf!

  • Reply Thessa 6 september 2015 at 12:43

   Dank je wel Monique, ik vind het zelf ook weer erg leuk het theater in te gaan.

  Leave a Reply