Dating Stories

DATING STORY #36 | 7 DATES

GASTBLOG | Geschreven door: VoorLief

Zeuven, zoals je het uitspreekt tegen mensen die het getal tussen zeven en negen niet meer kunnen horen. Met zeuven mannen was ik afgelopen zondag aan het berichten. Zo heb je geen mannelijke aandacht en zo heb je het bijna te veel.

Nummer één was David, een man waar ik al een paar keer mee had afgesproken. Op de laatste date kwam hij gewoon niet opdagen, zijn telefoon was leeg en kon mij niet eerder bereiken, dat was zijn excuses. Hij zou het goed maken en liet vervolgens twee weken niets meer van zich horen, totdat afgelopen weekend. Opeens berichtte hij mij. Ik moest twee keer op mijn telefoon kijken of ik het wel goed zag wie mij een bericht had gestuurd. We berichtten wat heen en weer. Ik vroeg hem waarom hij opeens weer berichtte, hij wist het antwoord niet.

Twee, drie en vier waren Tindermachtes. Van die mannen die een mooi filtertje over hun foto hebben. Mannen met een mooi afgetraind lichaam. Foto’s van hun ontblote bovenlichaam, foto’s van hun kleurplaatjes op hun lichaam. Een beetje fout, wel aantrekkelijk. Ik kan mannen met tatoeages namelijk heel aantrekkelijk vinden. Het gesprek gaat over koetjes en kalfjes, maar dat maakt mij niet uit. Ik vind het grappig.

Vijf was een Tindermatch waarvan ik zijn telefoonnummer had. Op Tinder waren zijn foto’s leuk, maar zijn profielfoto op WhatsApp paste zo niet in het beeld wat ik van hem geschept had. Op Tinder leek het een stoere surfboy in werkelijkheid was het een man waarvan ik dacht dat hij witte sokken in bed droeg.
Hij berichtte alleen maar onzin. Ik mocht steeds kiezen tussen twee woorden. Sommige keuzes sloeg ik over. De opdracht die hij stuurde voor het slapen gaan ging nergens over. Ik moest over hem fantaseren. Waarschijnlijk deed geen enkele vrouw dat vannacht en ik ook niet. Ik heb zijn telefoonnummer verwijderd.

Zes was het grappigst. Ik kreeg namelijk het bericht van een telefoonnummer dat niet in mijn telefoon stond; Hoi, Koen belde mij net op jouw verzoek. Je hebt de alimentatie nog niet gehad? Klopt, deze krijg je morgen, ik ben afhankelijk van de teruggaaf van de belastingdienst. Dus morgen krijg je 2000 euro, dus je moet niet zeiken. Laat volgende keer de kinderen erbuiten!! Ik stuurde terug: Ik denk niet dat dit voor mij bestemd is. Een paar minuten later werd ik twee keer gebeld door een onbekend telefoonnummer. Ik werd nieuwsgierig en Googelde het telefoonnummer, wat bleek het was Koen met de K. Koen met de K die nooit heeft gebeld voor een kop koffie. Ik ging nog verder op speurtocht, wat bleek zijn moeder had dezelfde naam als ik. Hij had dus gewoon het verkeerde telefoonnummer aan zijn vader gegeven.

En nummer zeuven was het wanhopigst. Het was Ridder schijterbroek, die man die elke keer de dates afzei als het er op aan kwam. Hij wilde nu echt langs komen. Echt met mij afspreken. We bespraken de locatie maar eigenlijk wilde hij graag bij mij langs komen, want hij dacht dat ik ergens heel goed in was. Jammer voor hem, want hij moet niet denken. Ik stuurde dan ook dat hij niet hoefde te komen. Hij werd boos en vond mij ongezellig, begreep niet waar ik moeilijk overdeed.

Ik begreep mijzelf ook niet ;)

XOXO VoorLief

Dank je wel weer VoorLief voor het delen van je dating verhaal! VoorLief schrijft inmiddels maandelijks een dating story voor Single and the City. Maar neem ook zeker even een kijkje op haar eigen blog! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 30 september 2015 at 10:10

    Leuk om te lezen vooral die fout van nummer 6 omg..

    • Reply Thessa 1 oktober 2015 at 14:29

      Hahaha ja die vond ik ook te grappig!!

    Leave a Reply