Lifestyle

DE SIGNALEN VAN WARE LIEFDE

TMCQJSSQUM

Je bent verliefd, tot over je oren! En het plan is natuurlijk om voor altijd bij elkaar te blijven. Maar is hij of zij echt de ware liefde voor jou? Via deze signalen kan je dat gemakkelijk ontdekken;

1. JULLIE DELEN DEZELFDE TOEKOMST DROMEN.

Jullie delen in grote lijnen dezelfde toekomst dromen. Jullie denken hetzelfde over reizen, kinderen krijgen, trouwen, waar jullie willen wonen op termijn en alle andere zaken. 

2. JULLIE DELEN ECHT ALLES MET ELKAAR.

Los van het feit dat je alles, als het goed is, aan je lief kan vertellen wil je het ook echt. Je voelt de innerlijke drang om je diepste geheimen te delen. Hierdoor weten jullie echt alles van elkaar en kennen jullie elkaar door en door.

3. JULLIE VOELEN ELKAAR GOED AAN.

Een belangrijk kenmerk van ware liefde is elkaar aanvoelen. Ken je dat? Dat jullie elkaar zinnen afmaken? Dat jullie het zelfde denken op het zelfde moment? Dat je merkt dat de ander zich niet goed voelt of dat je weet hoe hij of zij zal reageren op een bepaalde situatie? Dat zit het wel goed tussen jullie!

4. JULLIE VINDEN DEZELFDE DINGEN BELANGRIJK.

Tijdens de gesprekken met jouw ware liefde kom je erachter dat diegene over veel dingen precies hetzelfde denkt. Het is niet zo dat jullie over alle kleine details hetzelfde denken maar over extreem veel dingen zijn jullie het helemaal eens. Jullie denken bijvoorbeeld hetzelfde over de relatie met (schoon)ouders, kinderen, verjaardagen, religie, vakanties, opleidingen, etc.

5. JULLIE KUNNEN JEZELF ZIJN BIJ ELKAAR.

Niet jezelf kunnen zijn in het bijzijn van een ander is een onwijs onprettig gevoel. Bij jou ware liefde is dit dus niet het geval! Je weet en voelt dat je echt jezelf kunt zijn en de ander kan ook zichzelf zijn bij jou. Jullie hebben niet de drang om jezelf beter voor te doen. Dat hoeft ook helemaal niet want jullie houden van elkaar. 

6. JULLIE KUNNEN HET MAKKELIJK ONEENS ZIJN MET ELKAAR.

Jij en je lief denken over veel dingen hetzelfde. Maar natuurlijk niet over alles. Jullie beseffen dat het normaal is om af en toe een meningsverschil te hebben en laten elkaar vrij in het hebben en vormen van een eigen mening. Jullie proberen elkaar niet te veranderen.

7. JULLIE HEBBEN GEEN BEHOEFTE AAN AANDACHT VAN ANDEREN.

Jij en je lief zijn zo dol op elkaar dat jullie geen behoefte hebben aan aandacht van anderen. Jullie hebben alleen maar oog voor elkaar. Dat wordt ook overduidelijk op het moment dat een van jullie twee versiert wordt. Diegene wordt compleet genegeerd. Jullie flirten namelijk niet met anderen, alleen met elkaar! 

8. JULLIE KUNNEN VEEL LACHEN MET ELKAAR.

Er is niet alleen veel liefde tussen jullie, maar ook humor. Jullie kunnen met zijn tweetjes de grootste lol hebben en jullie hebben jullie eigen inside jokes met elkaar. 

9. JULLIE STEUNEN ELKAAR TEN ALLE TIJDEN.

Als een van jullie tweeën het moeilijk heeft dan zal de ander er altijd zijn. Door dik en door dun, midden in de nacht, op onmogelijke momenten. Jullie willen er altijd voor elkaar zijn, in goede en in slechte tijden!

10. JULLIE VERTROUWEN ELKAAR VOLLEDIG.

Als het aankomt op vertrouwen dan zit het tussen jou en je lief helemaal goed. Niet alleen op het gebied van vreemdgaan maar ook op het gebied van andere belangrijke zaken. Jullie delen elkaars geheimen niet met anderen. Alles wat tussen jullie tweeën moet blijven blijft ook tussen jullie tweeën. 

En heb jij de ware liefde gevonden? Ik hoop het wel!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply thebeautyblognl 27 september 2015 at 00:43

  Leuk artikel! Hoewel mijn vriend en ik toch wel vaak anders over bepaalde dingen de ken hahaha

  • Reply Thessa 28 september 2015 at 18:07

   Maar dat is ook helemaal niet erg, zolang je maar begrip heb voor elkaars gedachtes en keuzes.

 • Reply Miriam 27 september 2015 at 13:49

  Mooi geschreven en leuk om te lezen. Overal dikke ‘check’ bij, I found him <3

  • Reply Thessa 28 september 2015 at 18:07

   Yeah! Dat is fijn om te horen en hem nu niet meer laten gaan dan he ;)

  Leave a Reply