Dating Stories

DATING STORY #37 | DATELEED

GASTBLOG | Geschreven door: Wendy

Daten, en dan vooral leuke dates, dates waarvan je denkt; ‘JA hier kan ik wat mee, dates!’ (Ook veel ‘NEE wat doe ik hier dates?’ maar dat terzijde.) Deze maand nog, met iemand die niet van het internet kwam maar spontaan kwam aanlopen via hetzelfde kantoorpand en het treinperron. We hadden elkaar al vaker gezien maar nog nooit actie ondernomen.We hadden 2 leuke dates en dat was enorm lang geleden…lekker en heel goed eten, charmant, humor, gezellig, lief, knap en die ogen…wauw! Ik zat in een grote bubbel vol spanning en nieuwsgierigheid. Dit is mij een paar keer eerder gebeurd dus ik genoot er enorm van.

Tot we op een dinsdagavond weer afspraken voor date no. 3. Ik had er zin in en zat nog in mijn bubbel tot ik hem zag…geen idee waarom maar normaliter voel ik een kriebel als ik iemand weer zie maar nu nopes, niks, nada. Ik hield mezelf voor dat het heus wel kwam, we hebben toch leuke klik, het is gezellig en hij is hallootjes flink knap! Maar hoe graag ik het ook wilde forceren, het was er niet.

Ook niet na het eten toen we elkaar zoende…geen vonk, geen vlam, niks! Nu hoor ik vaak om mij heen: “Kap het niet meteen af, geeft het een kans, wees niet zo kritisch” blablabla. Maar mijn ‘gevoel’ (en ja die heeft ook vaak genoeg met mij gesold maar yoe ik ben ook maar een mens hé) zei ‘nee, HO, stop en niet verder Wen…’

Tuurlijk hadden we nog meer dates kunnen hebben…

Tuurlijk hadden we verder dan zoenen kunnen gaan….

Tuurlijk had ik mijn gevoel kunnen negeren…

Maar nee, dat is voor hem niet tof en ook zeker niet voor mij. Want het is mijn leven en dit leven is al zo kort, dus als ik geniet dan moet het ook gewoon kloppen. En ik weet van een paar keer eerder dat het ook heel anders kan lopen. (tja en dan was het gevoel niet wederzijds helaas) Ik wil heel graag de ‘vonk’, het gevoel, de vlinders, de ‘halloodiejootjes’ als ik een man zie en spreek. Noem mij onrealistisch, komisch of ouderwets, ik geloof daar nog echt in! Iemand die je overdonderd, je laat stralen, waarvan de eetlust verdwijnt (lijkt me top trouwens! hahaha).

Niets is dan teveel. Alles is leuk en lief en die vlinders..mmmmmmmmmm. Ja, dat is mijn gevoel en wie weet loopt het ooit anders maar dat zie ik dan wel weer. Het is ergens…dat geloof ik! En tot die tijd…me myself and I. Druk genoeg en ik weiger om voor minder te gaan dan wat ik wens.

Wat vind jij?

Wendy.

Dank je wel Wendy voor het delen van je dating verhaal! Heb jij ook grappige, spannende of gekke date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag geheel anoniem of met naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Patricia 15 oktober 2015 at 18:44

    Dat! Precies DAT en geen vlinder minder!

  • Leave a Reply