Personal

DE ‘PAY IT FORWARD’ GOODIEBOX

IMG_5253

Afgelopen week heb ik een grote schifting gemaakt in mijn cosmetica producten. Ik had namelijk echt enorm veel spullen die ik niet meer gebruik of erger nog; nog nooit heb gebruikt zelfs. #shameonme! Ze lagen gewoon te verpieteren in een laatje, maar ik vond het zonde om het allemaal weg te gooien. Daarom roep ik bij deze de “Pay it Forward” goodiebox in het leven. Hoe gaat het in zijn werk? En hoe kan jij deze overvolle goodiebox bij jou thuis ontvangen? Lees snel verder;

DE ‘PAY IT FORWARD’ GOODIEBOX

Het idee van de ‘Pay it Forward’ goodiebox is ontstaan door de musical Pay it Forward van FanWork. Ik ben daar momenteel hoofd kap & grime en verzorg de make-up van de acteurs. Het idee achter de musical is dat je iets goeds doet voor een ander zonder daar iets voor terug te vragen in vorm van geld of dergelijke. Het enige wat je terug vraagt is om het door te geven, iets goeds te doen voor iemand anders. Pay it Forward dus. Nu stond ik dus van de week met een hele tas vol nog bruikbare en nieuwe cosmetica producten in mijn handen. Klaar om het allemaal bij de vuilnis te zetten. Want ik gebruikte het niet meer. Maar wat nou als ik daar iemand anders heel erg blij mee kan maken? En wat nou als degene aan wie ik de goodiebox geef hem daarna ook doorgeeft aan iemand die het heel erg goed kan gebruiken?

IMG_5263

* Kleine sneak peek van wat er allemaal in de goodiebox zit. ♥

DE SPELREGELS

Als je straks besluit de goodiebox te willen ontvangen zijn er een aantal spelregels waar je je aan ‘moet’ houden;

 • Je haalt alleen producten uit de box waarvan je denkt ze echt te gaan gebruiken en niet alleen omdat er een merknaampje opstaat.
 • Je stopt, nadat je wat leuke dingen uit de box hebt gehaald voor jezelf, er wat nieuwe of nog bruikbare producten in terug. Want ik denk dat iedereen wel zo’n laatje heeft zoals ik had. Met allemaal producten die je niet gebruikt. (let er wel op dat de producten nog echt goed zijn!)
 • Zorg ervoor dat deze twee bovenstaande ‘regels’ met elkaar in balans blijven. Dus niet 15 dingen eruit halen en er maar 2 voor in terug stoppen. Zo blijft alles in balans en heeft degene die na jou de goodiebox ontvangt ook een hele leuke gevulde doos waar zij in kan snuffelen.

Het klinkt nu allemaal heel heftig en misschien een beetje streng, sorry daarvoor! Maar ik wil graag dat het doorgeef systeem straks voor iedereen even leuk is. En dat iedereen die de box ontvangt er even veel plezier aan beleeft.

 • Maak vervolgens een foto of een filmpje van de producten die je eruit hebt gehaald en van de producten die je er terug in stopt. (stop er niet teveel sample size producten in, houdt alles in balans)

Deze wil ik gaan gebruiken voor de “Pay it Forward” goodiebox verslag. Zodat we allemaal de box kunnen volgen en de leuke verhalen kunnen lezen van de meiden die hem ontvangen.

 • Zorg ervoor dat de doos schoon en stevig blijft. Vervang eventueel de doos als deze niet meer alle producten kan houden.
 • Iedereen die de goodiebox wil ontvangen betaalt €6,95 verzendkosten aan haar voorganger. (uiteindelijk krijg je eenmalig je eigen inleg terug van de volgende die de box wilt ontvangen)

IMG_5266

* Ook dit zit erin. ♥

HOE DOE JE MEE?

Laat hieronder een reactie achter, zorg ervoor dat je je e-mailadres correct invult zodat ik je kan bereiken. Ik maak vervolgens een lijstje op volgorde van binnenkomen. Zodra je aan de beurt bent ontvang je een mailtje van mij. Ik heb geen idee hoelang we dit idee kunnen voortzetten en hoe goed het zal verlopen. Dus excuses alvast als je uiteindelijk niet meer mee kan doen. Maar ik hoop van harte dat iedereen die graag mee wilt doen een keertje de goodiebox kan ontvangen, want er is toch niks leukers dan een doos vol goodies ontvangen waarin je mag snuffelen?!

IMG_5289

* Let wel op, niet alle producten in de box zijn nieuw. Sommige dingen zijn gebruikt (hygiënisch ofcourse) maar alle producten zijn nog goed en bruikbaar. Denk aan halfvolle parfums, en nagelakjes die een paar keer zijn gebruikt. Maar de meeste producten zijn nieuw en zitten nog in de verpakking. 

PAY IT FORWARD

Ben jij net zo enthousiast geworden over dit project als ik? Doe dan mee of deel dit bericht met iemand die deze goodiebox enorm goed kan gebruiken. Ik kijk uit naar jullie reacties en aanmeldingen! #depayitforwardgoodiebox

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

41 Comments

 • Reply Fabi 30 oktober 2015 at 07:22

  Wat een super gaaf idee! Hier sta ik zeker achter en ik doe hier dan ook graag aan mee :) ik heb inderdaad ook zo’n la, dat je denkt ‘o wat zonde, dit is zo leuk!’ Maar het vervolgens toch nooit gebruikt. Maar iemand anders vast wel!

  Heel erg leuk Thes!
  Count me in! :D

  Liefs, Fabi

  Ps; komt het voor het eerst eens goed uit dat ik zo vroeg m’n bed uit moet voor werk xD

 • Reply Wendy wendela81 30 oktober 2015 at 07:43

  Supertof idee! Ik doe graag mee :-)

  X

 • Reply Merly 30 oktober 2015 at 07:52

  Wat een leuk idee! Ik doe graag mee.

 • Reply Yvette 30 oktober 2015 at 08:26

  Te gek idee! Ik doe heel graag mee! <3

 • Reply Tamara haagmans 30 oktober 2015 at 08:50

  Ik doe mee!

 • Reply Kelly 30 oktober 2015 at 09:42

  Onwijs leuk idee lieffie!! Zo te zien kan je er een hoop dames gelukkig mee maken. IK heb het concept ooit eerder gezien maar weet niet meer waar, maakt ook niet uit, het is een mooi en leuk initiatief. Je bent een goed mens <3

 • Reply Sabine 30 oktober 2015 at 10:23

  Wat een geweldig initiatief! Ik doe zeker mee! Alleen verzending Is bij postnl tegenwoordig 6,95.

  • Reply Thessa 30 oktober 2015 at 13:51

   Direct aangepast, dank je wel Sabine en leuk dat je mee doet!

 • Reply Carola donkelaar 30 oktober 2015 at 11:20

  Jaa super leuk ik doe mee :)

 • Reply Marije 30 oktober 2015 at 12:56

  Ahhh wat een geweldig leuk idee! Ik heb hier ook nog wel flink wat producten liggen waar ik iemand anders vast heel blij mee kan maken. Ik doe graag mee!

 • Reply Kim 30 oktober 2015 at 13:18

  Wat een super leuk idee. Ik doe graag mee! Ben zelf al lange tijd bezig met project pan en heb al aardig wat opgehaald maar dankzij het bloggen ontdek ik soms producten die niet helemaal mijn ding zijn. Dingen die ik koop om te testen en toch niet helemaal de kleur of geur hebben die ik zoek. Meestal geef ik deze producten weg maar dit is een prachtige oplossing. Kortom; ik heb genoeg in huis!

 • Reply Lisette 30 oktober 2015 at 13:42

  Geweldig idee! Ik heb al heel lang hetzelfde ‘probleem’ omdat ik zoveel producten ontvang voor reviews. Ik doe mee! Hoe nu verder?

 • Reply Manon 30 oktober 2015 at 13:49

  Een laatje vol producten? Ik heb gewoon zo’n kast! Erg he. Ik ga binnenkort verhuizen, dus had zelf ook zo’n weggeef doos gemaakt, maar familie en vrienden zijn gewoon echt door mij verzadigd op het gebied van beauty. Door mij, haha. Ik wil zeker mee doen. Mooi om iemand anders blij te kunnen maken.

 • Reply Tamara 30 oktober 2015 at 14:38

  Super leuk idee! Ik heb zeker nog wel wat producten thuis liggen die een ander denk ik nog goed kan gebruiken! Ik doe graag mee :)

 • Reply Kathy 30 oktober 2015 at 14:57

  Wauw wat een leuk idee! Ik doe zeker mee! Ik heb thuis ook flink wat producten liggen die ik nooit heb gebruikt best zonde, en ook zonde om weg te gooien

 • Reply Susanne 30 oktober 2015 at 15:09

  Wat een super leuk idee zeg! Ik doe zeker mee aan dit leuke project, ik heb al wat leuke dingen in mijn hoofd die ik terug in het pakket wil stoppen.

 • Reply Marjolein 30 oktober 2015 at 15:32

  Wat een mooi initiatief! Ik doe mee!!

 • Reply Jacky Baan 30 oktober 2015 at 16:19

  Wat een geweldig idee! Ik heb thuis nog twee volle dozen vol ongebruikte producten, dus ik doe graag mee!!

 • Reply Luna 30 oktober 2015 at 16:53

  Heel leuk idee!
  Ik doe graag mee!

 • Reply Luna 30 oktober 2015 at 16:57

  Ik zie btw veel mensen met de reactie dat ze ook super veel spullen hebben die ze niet gebruiken misschien is het een idee meerdere boxen rond te laten gaan zodat niet je niet heel lang wacht op een box met je spullen thuis

  Groetjes!

  • Reply Thessa 31 oktober 2015 at 09:25

   Dat klopt Luna, er komt idd een tweede box aan zodat iedereen sneller aan de beurt komt. :)

 • Reply Bianca 30 oktober 2015 at 18:04

  Wat een leuk idee zeg, benieuwd hoeveel mensen de box uiteindelijk zullen ontvangen :)

 • Reply lisa heleen 30 oktober 2015 at 19:08

  Mega leuk idee! Ik meld mij hier graag voor aan! :)

 • Reply Jamey 30 oktober 2015 at 20:51

  Wat een leuk initiatief zeg!

 • Reply charlotte blitzblum 30 oktober 2015 at 23:02

  AHHHH WAT LEUK IK WIL!!! ik heb ook mega veel spullen die ik erin wil stoppen! Als ik de box niet mag ontvangen, dan hoop ik dat je het goed vind als ik dit ideetje overneem! Want ik heb ook zo veel mooie spulletjes om weg te geven! Maar ik zie er ook wel heel veel leuke dingen tussenzitten die ik zou willen gebruiken :) XX

 • Reply Ypie 31 oktober 2015 at 03:18

  Lijkt me leuk! Ik zou graag meedoen :)

 • Reply Linda 31 oktober 2015 at 04:25

  Ik vind dit zo’n mooi gebaar! En wat een enorm leuk idee. Hier ga je vele glimlachen op gezichten mee toveren :)

 • Reply Raisa 31 oktober 2015 at 09:33

  Leuk! Ik doe graag mee en heb inderdaad ook genoeg producten om er in te doen!

 • Reply Sade Rietbergen 31 oktober 2015 at 15:12

  Hallo Thessa,
  Ik zou graag willen deelnemen aan deze actie!
  Vanwege meedoen aan prettybox ed. Heb ik erg veel van zulk soort spul waar ik graag een ander blij mee maak!
  Echt een super tof idee!

  Groetjes, Sade

 • Reply Nathalie 31 oktober 2015 at 15:13

  Leuk idee! Misschien kan ik nog eens zoiets gaan doen met boeken. Maar een tip: verzenden via DHL naar huisadres kost ‘maar’ €5.50. Dus je zou die manier ook kunnen aanbieden als iemand een DHL in de buurt heeft. Dan ben je ietsje goedkoper uit in de verzending.

  Liefs x
  Nathalie

  • Reply Thessa 31 oktober 2015 at 15:19

   Hi Nathalie, het klopt idd dat het via DHL goedkoper is. Alleen kost het uiteindelijk niks om de box te ontvangen. Jij betaald 6,95 aan jou voorganger en de gene na jou betaald aan jou ook weer 6,95. Zodat de inleg weer vergoed is. PostNL is namelijk nog altijd sneller met leveren dan DHL en aangezien er al onwijs veel meiden mee willen gaan doen moet de box zo snel mogelijk geleverd worden. Anders is de laatste op de lijst eind volgend jaar nog niet aan de beurt geweest. Liefs terug!

 • Reply jo 3 november 2015 at 16:54

  nee dank je, gebruikte producten zijn niet aan te raden nog door iemand anders te gebruiken!

  • Reply Thessa 6 november 2015 at 19:47

   Iedereen zo zijn voorkeur natuurlijk :)

 • Reply Ashley 13 november 2015 at 22:29

  Ik zou graag mee willen doen. Al is het voor deze of de tweede ☺️

  • Reply Thessa 17 november 2015 at 15:01

   Je staat op de lijst Ashley :)

 • Reply Dhini 14 november 2015 at 15:43

  Ik doe graag mee maar hoe kan ik betalen €6,95 verzendkosten aan haar voorganger.

  • Reply Thessa 17 november 2015 at 14:52

   Daar ontvang je vanzelf, als je aan de beurt bent, de gegevens van en de uitleg over :)

 • Reply yvonne 15 november 2015 at 12:17

  wat een geweldig idee!
  Ik doe ook graag mee!

 • Reply Charelle 23 november 2015 at 09:24

  Oh wat een mooi initiatief is dit, ik kende het nog niet! Heb alleen pas geleden heel veel weggedaan, dus heb nu niet echt veel meer om erin te stoppen. Beetje zonde! Liefs, Charelle

 • Reply kliefje 23 november 2015 at 19:39

  Oh, ik lees het nu pas. Kan ik nog meedoen? Indien ja: count me in! Leuk idee zeg :)

 • Leave a Reply