Reviews

FIETSEN IN THE CITY

IMG_5088

Fietsen, het blijft iets oer Hollands en wat blijf ik het vooral enorm leuk vinden! Vooral als ik kan fietsen in een mooie omgeving. En met deze nieuwe omafiets 28 inch van FietsenopFietsen.nl kan zelfs Duke mee voorop! Kijk je snel mee hoe leuk ons eerste fietstochtje samen was?

IMG_5127

Dit is hem dan! Mijn nieuwste aanwinst! Die overigens ook verkrijgbaar is in een kleiner model, voor de jongere lezers onder ons; de oma fiets 26 inch. FietsenopFietsen.nl is een online webshop waar je voordelig en gemakkelijk je eigen fiets kan bestellen via het internet. Het enige wat je zelf hoeft te doen is hem in elkaar zetten als hij bij je thuis wordt afgeleverd.

IMG_5075

Duke is een hondje die graag onder de mensen is. Hij wil daarom ook het liefst altijd met je mee. Helaas is hij te oud (13 jaar alweer) om mee te lopen naast de fiets. Maar met een super stoer mandje voorop kan hij gewoon gezellig mee!

*Het fietsmandje wordt niet standaard geleverd bij de fiets, deze is optioneel en heb ik apart besteld. De drager voor het mandje, en direct ook voor je tas of kratje bier bijvoorbeeld, wel.

IMG_5115

Speciaal voor Duke deed ik even een kleedje in het mandje zodat het voor hem wat comfortabeler zit. En stiekem vind ik het onwijs leuk staan! Echt functioneel tijdens het boodschappen doen is het niet, maar hé het oog wil ook wat ;)

IMG_5082

Duke vond het wel een beetje spannend in het begin!

IMG_5086

Maar uiteindelijk zag je hem genieten van het heerlijke september zonnetje.

IMG_5048

Ik vind de fiets trouwens onwijs mooi afgewerkt met subtiele camel kleurige details.

IMG_5121

Je ziet de details terugkomen in de banden, het zadel en de handgrepen.

IMG_5106

Pretty!! ♥

IMG_5054

IMG_5118

Licht op je fiets is natuurlijk enorm belangrijk! Fietsers hebben soms niet door hoe onzichtbaar ze zijn voor automobilisten (ik ben gelukkig beide). Vooral niet als het regent en donker is. Je ziet de fietser dan eigenlijk pas als het te laat is en dat willen we natuurlijk voorkomen. Bij de fiets wordt daarom ook verlichting geleverd. Deze is niet meer zoals vroeger, dat hij aangedreven wordt door een dynamo. Maar deze werkt gewoon op batterij en met een aan en uit knopje. Niet vergeten deze aan te doen als je gaat fietsen als het slecht weer en/of donker is!

IMG_5078

IMG_5144

*Tring, tring! Daar gingen we dan! Duke vond het onwijs leuk en samen fietsen is tenslotte toch veel leuker dan in je eentje. Ben je net zo dol op fietsen als ik? Bekijk dan hier de leukste fietsroutes van Nederland.

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

 *Dit product heb ik ontvangen ter review.

Photo’s by: Roeland Verloop

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jennifer 2 oktober 2015 at 10:29

  Leuk! Omafietsen fietsen zo fijn, ik heb die van mij alweer langer als 15 jaar haha.

  • Reply Thessa 2 oktober 2015 at 11:22

   Heel vroeger toen ik nog naar school ging had ik er ook eentje. Tot hij gejat werd… :( Maat gelukkig heb ik nu een hele leuke nieuwe <3

 • Reply sammie 2 oktober 2015 at 12:25

  Wauw, super gave fiets! Ik moet ook nog steeds eens opzoek naar een nieuwe goede fiets. Mooie foto’s ook en wat leuk dat de hond zo mee kan!

  • Reply Thessa 4 oktober 2015 at 22:08

   Thanks Sammie! Deze fiets zou zeker een goede keuze zijn als je opzoek bent naar een nieuwe. :)

 • Reply Jorinde 2 oktober 2015 at 16:29

  Wat een gave fiets! Super mooi! En zo’n mand is zo fijn en super praktisch!

  • Reply Thessa 4 oktober 2015 at 22:09

   Thanks Jorinde! Ja leuk he? Ik vind het ook mega handig zo’n mandje :)

 • Reply Cindy 2 oktober 2015 at 20:07

  Wat een leuke fiets zeg! Ik heb twee fietsen, waarvan er één bij mijn broer staat (want ik heb geen plek in mijn schuur). Maar die fietsen moet ik volgend jaar maar eens gaan inruilen voor een mamafiets.

  • Reply Thessa 4 oktober 2015 at 22:09

   Dat moet je dan zeker maar gaan doen :) Klinkt als een top plan namelijk!

 • Reply Miriam 3 oktober 2015 at 19:25

  Leuke fiets, maar ik vind je outfit nog mooier! Erg leuk :D

  • Reply Thessa 4 oktober 2015 at 22:09

   Aaah super thanks Miriam :)

 • Reply Xandra 4 oktober 2015 at 17:11

  Leuke post! Slim idee om dat kleedje in je krat te leggen. Cute outfit ook trouwens ;) X

  • Reply Thessa 4 oktober 2015 at 22:10

   Thanks Xandra :)

  Leave a Reply