Personal

LIFE LATELY | OKTOBER #2

IMG_1692

Afgelopen was ik nog herstellende van de heftige buikgriep. Maar desondanks ben ik lekker een dagje naar de sauna geweest, kwamen mijn collega’s van Penoza gezellig langs en stond er week sushi op het menu. Ook waren mijn vriend en ik officieel een half jaar samen en probeerde ik tevergeefs een egeltje te redden. Kijk je weer mee naar mijn week?

MAANDAG.

IMG_1746

Het was maandag helaas nog steeds ziekenboeg in huize Single and the City. Dus we begonnen de dag met onze vitamine C bruistabletten.

IMG_1747

Deze kleine lieverd moest natuurlijk wel gewoon uitgelaten worden. Dus dat deed ik ook gewoon weer drie keer per dag.

IMG_1748

Ik haalde ook nog even wat verse vitamientjes in de supermarkt en bleef verder de hele dag in bed.

DINSDAG.

IMG_1682

Dinsdagochtend sloop ik naar beneden om heel stiekem een ontbijtje voor te bereiden en een kaartje te schrijven. Want afgelopen dinsdag waren mijn vriend en ik officieel een half jaar samen.

IMG_1750

En ondanks dat we nog ziek waren wou ik er toch nog wel eventjes een momentje van maken. Dus een klein verrassingsontbijtje ♥.

IMG_1692

Van vriendlief kreeg ik deze mooie bos rozen! Ze staan nog steeds prachtig in bloei. ♥

IMG_1703

s’Avonds ging ik even naar de diploma uitreiking van mijn zwager. (Wat klinkt dat enorm officieel zeg, zwager…) Maar lieve Viktor van harte gefeliciteerd!

IMG_1704

En om te vieren dat hij zijn bachelor had gehaald nam mijn schoonvader ons mee uiteten bij De Hemel op Aarde. Zeker een aanrader als je een keertje in Rotterdam bent.

IMG_1705

Ze serveren daar tapas en we hebben heerlijk zitten smullen!

WOENSDAG.

IMG_1706

Woensdag voelde ik me gelukkig ietsjes beter en ging ik met een vriendinnetje lekker een dagje naar de sauna. Lieve Hans Anders, bedankt daarvoor! Deze wellnessvouchers krijg je bij aankoop van een bril bij Hans Anders. Gratis entree en keuze uit de vier grootste sauna’s in Nederland!

IMG_1752

Op de terugweg naar huis nam ik sushi mee, aangezien ik daar toch langs reed. Er moet uiteindelijk toch gegeten worden ;)

DONDERDAG.

IMG_1751

Donderdagochtend had ik een meeting in Amsterdam. Volgende week hebben we namelijk een hele leuke fotoshoot voor een nieuwe project. Later hier meer over!

IMG_1753

Na de meeting was het even tijd om boodschappen te doen.

IMG_1754

En om even bij de Action te kijken.

IMG_1755

Ze hadden al veel leuke winter/kerst spulletjes ♥. Ik nam meteen de leukste dingen alvast mee want als het echt bijna kerst is zijn die altijd al weg.

IMG_1756

Ik dook ’s avonds lekker op de bank met een warme kop chocolade melk.

IMG_1757

En deed ik ons nieuwe waxinelichthoudertje aan. Ik ben echt een herfst/wintermens. Ik vind het heerlijk dat het al wat kouder wordt en dat de lichtjes al vroeg in de avond aan kunnen.

VRIJDAG.

IMG_1724

Ondanks dat ik me vrijdag wel al stukken beter voelde deed ik het nog rustig aan. Twee weken buikgriep hakt er toch echt wel in. Ik maakte een heerlijke herfst wandeling met Duke.

IMG_1731

En ik probeerde tevergeefs dit lieve egeltje te redden. Ik kwam hem tegen op een grasveldje en hij zat onder de teken. Helaas kreeg ik na meerdere pogingen niemand te pakken bij de dierenambulance en ik heb nu geen idee hoe het met het beestje gaat.

IMG_1735

’s Avonds maakte ik zalm uit de oven. NomNomNom.

ZATERDAG.

IMG_1741

Zaterdag kwamen mijn lieve collegaatjes van Penoza borrelen.

IMG_1742

En ze brachten deze prachtige bloemen mee! Hoe tof is dit boeket? Dank je wel meiden!

IMG_1758

We keken samen de nieuwste Penoza aflevering vooruit. Dit kan trouwens met de Penoza app. Hierin moet je de hele week vragen beantwoorden over het programma en als je deze allemaal goed hebt kan je de nieuwste aflevering alvast zaterdagavond kijken. Zeker een aanrader voor de die hard fans!

ZONDAG.

IMG_1759

Zondag sliepen we lekker uit en ik bakte banaan ei pannenkoekjes als ontbijt.

IMG_1763

Daarna ging ik naar de huisartsenpost om een tetanus injectie te halen. Duke had mij zaterdagavond per ongeluk gekrabd. Hij bleef met tijdens het high fiven hangen met zijn nagel in mijn handpalm.

IMG_1762

En ’s avonds hadden we een heerlijk etentje bij mijn schoonfamilie.

Hoe was jouw weekje?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Cindy 12 oktober 2015 at 20:43

  Penoza.. Ik heb alle afleveringen van dit seizoen opgenomen, ik kijk het expres niet. Ik slaap de laatste tijd best slecht en ik kan me van de vorige seizoenen herinneren dat het echt even duurde voordat ik met mijn hoofd uit de serie was. Dus binnenkort op vrijdagavond gaan we heel seizoen 4 eens kijken (want zaterdag erna dus uitslaapdag haha). Gefeliciteerd met het half jaar samen zijn met je vriend!

  • Reply Thessa 14 oktober 2015 at 15:39

   Dan raad ik je zeker aan aankomend seizoen een keertje overdag te kijken! Het is nog heftiger en spannender dan vorige jaar namelijk :) En dank je wel voor de felicitaties meis! Enorm lief! Veel plezier met het kijken van Penoza binnenkort!

 • Reply Miriam 12 oktober 2015 at 21:04

  Wat een mooie foto’s! Zielig van dat egeltje…vind die altijd zó cute! Lief dat je vriend en jij een momentje van jullie half jarig jubileum hebben gemaakt, vind ik altijd zo lief. Doen mijn vriend en ik ook altijd :D

  • Reply Thessa 14 oktober 2015 at 15:43

   Dank je wel Miriam. Ja heel zielig, ik hoop dat hij het uiteindelijk wel gered heeft. Ik durf niet meer terug te gaan naar het plekje waar hij lag…in de angst hem daar dood aan te treffen. Heel goed trouwens dat jullie dat ook doen! Ik vind het belangrijk om de liefde te blijven vieren. So tumbs up for you guys!

  Leave a Reply