Dating Stories

DATING STORY #38 | SEX MET JE EX

GASTBLOG | Geschreven door: Anoniempje

Een paar jaar geleden had ik een relatie met het prototype ‘ideale schoonzoon’. Gewoon zo’n man waarvan je weet dat hij goed voor je zal zijn. Je nooit zal bedriegen. Altijd lief en zorgzaam. Die geen vlieg kwaad doet en ook nog eens in de smaak valt bij je ouders. Maar stille wateren hebben diepe gronden. Want mijn ex en ik hebben altijd contact gehouden met elkaar, zelfs ondanks dat hij een nieuwe vriendin kreeg.

Een nieuwe relatie of niet, ik sprak mijn ex nog regelmatig op WhatsApp. Dit waren altijd seksueel getinte gesprekken moet ik bekennen. Want dat was het enige wat wel goed was in onze relatie, de seks. Verder ontbrak het helaas aan een heel veel. That’s why we didn’t made it, I think. Maar dat doet er eigenlijk verder niet toe.

Jarenlang was ons contact hetzelfde. Altijd spannende appjes en telefoontjes. En altijd maar de vraag; wat als? Want zo slecht was het toch niet tussen ons? Hebben we een fout gemaakt? Moesten we het niet nog eens proberen? Maar ja, hij had nu een hele leuke relatie. En ik, ik was nog steeds single. Ik had dus wel interesse in een spannend afspraakje. Hij twijfelde, wat ook logisch was, want hij was niet zo. Hij was niet het type om vreemd te gaan.

Hij was the good guy, die dan af en toe spannende appjes naar z’n ex stuurde. Maar hij was nog nooit echt vreemdgegaan en hij was ook echt gek op zijn vriendin. Maar toch bleef ik ook nog door z’n hoofd spoken. Hij wilde ook weten wat er nog was tussen ons. We wilden een afsluiter. Of een nieuw begin. Wat dan ook. Maar dit, dit kon niet langer zo doorgaan. Wekelijks contact en elkaar niet kunnen zien of aanraken. We werden er gek van. Ik werd er gek van! Ik stelde hem daarom op een gegeven moment voor een keuze; elkaar nooit meer spreken of elkaar gewoon een keer zien en kijken wat er gebeurt. And so we did.

We boekten een hotel en we zouden elkaar daar na werk ontmoeten. Mega spannend natuurlijk! Want zou het nog steeds zo zijn als vroeger? Zouden we elkaar nog steeds leuk vinden? Inmiddels hadden we elkaar al 3 jaar niet meer gezien. En er was zoveel gefantaseerd over dit moment.

Misschien was dat ook wel hetgeen wat de das om deed. Want op het moment dat hij binnen kwam lopen wist ik het al; dit ging nooit meer wat worden tussen ons. Ik vond hem niet meer aantrekkelijk, een tikkeltje vrouwelijk zelfs. Iets wat ik nooit had gezien toen ik nog verliefd op hem was. Uit beleefdheid heb ik nog een hapje met hem gegeten.

Laatst appte hij mij dat hij ging trouwen. Ontzettend leuk! En ik ben oprecht blij voor hem. We hadden onze closure gevonden en hij kon zich volledig op zijn relatie storten. Zonder nog om te kijken naar het verleden.

Eind goed, al goed.

Anoniempje

Dank je wel Anoniempje voor het delen van je dating verhaal! Heb jij ook leuke date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply yvonne 27 november 2015 at 08:28

  Oo wat een afknapper. Maar wel duidelijk. De what if was voorgoed voorbij en soms is dat maar goed ook haha.

 • Reply lana 28 november 2015 at 16:35

  wooow ben ik even blij met het einde van dit verhaal :p
  Ik hoopte echte dat ze die stap niet zou zetten want het was toch nog altijd vreemd gaan.
  In dat deel van dat het niet meer klikte herken ik mezelf heel goed, ik heb dat ook bij mijn ex en nu zie ik kantjes waarvan ik denk…woow hoe kon ik die over het hoofd zien?!?! liefde maakt blind zeker :p

 • Leave a Reply