Reviews

HET NIEUWE DATEN MET TEELLO APP

mainphone

Vergeet Tinder of welke andere dating app dan ook. Hello, hier is; Teello. Het nieuwste op dating gebied! Het heeft hetzelfde principe als Tinder, met het liken van foto’s van singles in jouw nabije omgeving, Teello is alleen nog veel leuker! Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden en je kan nu eindelijk ook zien wie jou al geliked heeft!

TEELLO APP, HET NIEUWE DATEN

 

                                               match_iphone1 match_iphone2

Het hele concept dating apps en Tinder kennen we denk ik inmiddels allemaal; je logt in en zoekt in de omgeving naar andere singles. Je liked iemand of swiped hem weg als het niet jouw type is. No hard feelings. Zodra jullie elkaar allebei leuk vinden ontstaat er een match en kan je met elkaar chatten. Maar wat maakt Teello dan nu zo onderscheidend en anders van de rest?

 1. De foto’s van je potentiële date zijn beeldvullend, je kan je potentiële nieuwe boy or girlfriend dus meteen full screen bekijken.
 2. Er is een optie om een voice message in te spreken. Zodat je de stem van je potentiële date direct kan horen of andersom natuurlijk. (zo kom je tenminste niet voor verrassingen te staan op jullie eerste date)
 3. Via de ‘ontdek’ functie in de app kan je zien wie hebben aangeven jou leuk te vinden. *scoor!
 4. Je kan direct een date plannen. De leukste restaurants en geschikte uitjes in jullie directe omgevingen worden weergegeven in de app.

screen_6plus_5

Heb ik je nog niet kunnen overtuigen van deze handige dating app? Bekijk dan even dit filmpje over het gebruiksgemak:

Ik ben nu heel erg nieuwsgierig of jij wel eens gebruik hebt gemaakt van een dating app en of je al eens van Teello hebt gehoord? Laat hieronder een reactie achter met misschien wel jou eigen succes verhaal of met iets geks wat je hebt meegemaakt op dating gebied. De Teello app is gratis te downloaden in de AppStore & bij Google Play.

Hoe dan ook, veel date plezier!

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Daantje 25 november 2015 at 06:53

  Niet van een dating-app, wel van een site. Daar heb ik mijn man leren kennen :D

  • Reply Thessa 25 november 2015 at 11:49

   Aaaaah wat leuk!! Kijk dat zijn nog eens goede berichten :)

 • Reply Sylvia 25 november 2015 at 14:25

  Ah, leuk! Ik ga er eens naar kijken :)

 • Reply Jacky 25 november 2015 at 17:14

  Hahaha die voicememo zou mijn dating horror story voor jou voorkomen hebben :P

 • Reply yvonne 25 november 2015 at 19:56

  o je mot er Facebook voor hebben… Jammer.

 • Leave a Reply