Personal

LIFE LATELY | NOVEMBER #1

IMG_2715

De eerste week van november zit er alweer op. Afgelopen week was weer een week waarin allerlei leuke dingen gebeurden. Zoals jullie weten van vorige week deel ik niet meer een dag tot dag overzicht. Maar enkel en alleen de dingen die leuk waren. Waaronder de voorlopig laatste voorstelling van Pay it Forwad de musical, mijn eerste werkdag bij BonBonfactory en de tweede goodiebox die in de maak is. Kijken jullie mee?

AFGELOPEN WEEK

IMG_2654

Afgelopen week was het tijd voor bubbels! Want vriendlief heeft een nieuwe baan en daar moest natuurlijk even op geproost worden!  IMG_2583

Als cadeautje nam ik vriendlief afgelopen week mee naar Soldaat van Oranje. Hij was nog nooit naar een professionele musical geweest en aangezien hij wel heel erg van geschiedenis houdt leek mij dit een goede vuurdoop. Meteen ook zijn enige ben ik bang, want alles na Soldaat van Oranje de musical valt natuurlijk in het niet.

IMG_2657

Maar dat mocht de pret niet drukken want we hebben een fantastische avond gehad samen en hij vond het gelukkig erg mooi.

5

Ook kwam er afgelopen week een leuke winactie in samenwerking met Durex online. Doe jij al mee? Het kan nog tot en met a.s. woensdag!

IMG_2616

Ik heb inmiddels alle varianten van Tony’s al geprobeerd maar toch bleef ik er tot voor kort bij dat de karamel zeezout combi de beste was. Tot ik afgelopen week deze variant proefde; lemon cheesecake. Oh nom nom nom!! Deze verdient een gedeelde eerste plek!

IMG_2658

Een heel lief vriendinnetje van mij is zwanger. En ik ging van de week even op bezoek om o.a. samen Tony Chocolonely te eten en om even de nieuwe baby kamer te bewonderen. ♥

IMG_2659

Ook had ik mijn eerste werkdag bij BonBonfactory. Ik ga Nelleke (de eigenaresse) ondersteunen bij haar social media en de fotografie van haar bedrijf. Super leuk nieuwe uitdaging en vooral heel gezellig!

IMG_2631

Ik zette o.a. deze heerlijke inbetween bonbons op de foto. NomNomNom! Deze wil je toch meteen opeten?? Helaas moest ik even wachten tot ze goed op de foto stonden.

IMG_2660

Even een shout out naar Ikea; vorige week was het eten niet goed en ik kreeg een tegoedbon ter compensatie. Erg netjes opgelost en de tegoedbon is meteen goed besteed zoals je ziet.

IMG_2661

De hutspot van mijn vriend; favoriet momentje van de week! Sowieso is thuiskomen als er voor je is gekookt extra leuk. ♥

IMG_2643

Afgelopen weken waren mijn vriend en ik alweer 7 maanden officieel bij elkaar (onofficieel al veel langer). Hij kwam met 7 rode rozen thuis, voor 7 maanden liefde. ♥

IMG_2663

Oh en die bonbons die ik op de foto had gezet, die konden natuurlijk niet meer verkocht worden. Enorm vervelend dat ik die dus mee naar huis mocht nemen om ze daar op mijn gemakje op te kunnen eten.

IMG_2665

Ik had al het één en ander laten vallen op Twitter. Een tweede Pay it Forward goodiebox is in de maak. Ik haalde bij mijn collega Remko Harms een hele doos vol spullen op! Onwijs bedankt lieve Rem! ♥

IMG_2664

Wat ook heel erg leuk was afgelopen week; een WhatsAppje krijgen van je schoonmoeder dat ze iets lekkers uit je favoriete chocolade winkeltje in Gent heeft meegenomen. ♥

IMG_2666

En ik deed afgelopen week enorm veel pallet inspiratie op. Wij hebben inmiddels, vanwege het bedrijf van mijn vriend, enorm veel pallets staan en willen daar wat leuks mee gaan doen. Jammer dat de zomer nog zo lang duurt want ik zie mezelf hier al op liggen hoor!

IMG_2715

Wat eigenlijk iets minder leuk was, is dat we afgelopen week ook de voorlopig laatste voorstelling van Pay if Foward de musical hadden.

IMG_2687

Maar de dag zelf was enorm leuk! We genoten extra van alle laatste gezellige momentjes in de kap & grime.

IMG_2682

Lieve Jim, het was mij een eer elke keer jouw brandwonden te mogen maken!

IMG_2703

Even schaamteloos “reclame” maken voor De ‘Pay it Forward’ goodiebox in het gastenboek van de stads schouwburg in Haarlem.

IMG_2713

Bloemen aan het einde van de laatste voorstelling!

IMG_2705

En dat was hem dan! De laatste reguliere voorstelling. Lieve cast & crew, ik ga jullie missen! Gelukkig zien we elkaar halverwege december nog een keertje.

IMG_2714

En we sluiten deze leuke week af met een heerlijk home cooked meal from daddy ♥.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Deisy 9 november 2015 at 08:09

  Wat een heerlijk overzicht meis! En wat superlief van je vriend dat hij je verraste met die prachtige rozen. Mijn vriend houdt ook van geschiedenis dus zit er nu, door jouw positieve woorden, ook aan te denken om met hem maar die musical te gaan. Nog gefeliciteerd trouwens met de nieuwe baan van je vriend en 7 maanden bij elkaar zijn. Echt een prachtige week heb je gehad.

  • Reply Thessa 9 november 2015 at 12:03

   Zeker gaan! Want het is een musical die voor iedereen geschikt is. Ook al hou je helemaal niet van theater/musicals. Het is zo’n spektakel dat je het met niks anders kan vergelijken. Het is een prachtig avondje uit met Nederlandse geschiedenis. Dank je wel voor je lieve berichtje meis! <3

 • Reply Jorinde 9 november 2015 at 08:55

  Leuke week weer! En gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super leuk!

  • Reply Thessa 9 november 2015 at 12:03

   Dank je wel meis!! :)

 • Reply Jennifer 9 november 2015 at 10:46

  Ziet er weer uit als een hele leuke week! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  • Reply Jennifer 9 november 2015 at 10:47

   uuh zijn nieuwe baan bedoelde ik x’D haha.

   • Reply Thessa 9 november 2015 at 12:01

    We hebben allebei een nieuwe baan, dus het klopt helemaal hoor wat je zegt ;) hihihi Dank je wel iig meis!

 • Reply Sylvia 9 november 2015 at 11:07

  Potverdikkie, ik wil ook wel eens bij jouw vader komen eten, dat ziet er goed uit! :D Het lukt me altijd goed om bij die Tony repen uit de buurt te blijven, maar als ik ‘karamel zeezout’ of ‘lemon cheesecake’ hoor, jeuken m’n handen om ze eens te kopen ;)

  • Reply Thessa 9 november 2015 at 12:04

   Hihihi, ja die papa van mij kan er wat van hoor! Oh nom nom nom <3

   En je mag jezelf best wel eens verwennen met een goed stukje fair trade chocolade. Dan voel je je toch wat minder schuldig ofzo :P hahahaha. #zoektexcuusjes

 • Reply Ilse 13 november 2015 at 20:56

  Leuke week heb je gehad!

 • Leave a Reply