Personal

LIFE LATELY | OKTOBER #5

IMG_2375

Een andere Life Lately dan jullie van mij gewend zijn. Want ik heb besloten mijn week niet meer van dag tot dag met jullie te delen. Maar gewoon random de leukste en voornamelijk geluksmomentjes van afgelopen week. En ik hoop natuurlijk dat jullie dat net zo leuk vinden als de vorige manier van het delen van mijn week. Kijk je mee naar de laatste week van oktober?

AFGELOPEN WEEK

IMG_2375

Afgelopen week maakte ik veel heerlijke herfst wandelingen. Je kan het bijna na zomerse wandelingen noemen, want wat was het heerlijk weer afgelopen week!

IMG_2512

Ik haalde van de week ook lekkere verse broodjes voor het ontbijt.

IMG_2381

Ook was ik in even in Amsterdam.

IMG_2514

Om daar model te zitten voor Mrs. Highbrow. Via treading heb ik nu de strakste wenkbrauwen ever!

IMG_2379

Ook was ik tot twee keer toe in mijn nieuwe favoriete supermarkt; Marqt

IMG_2380

Helemaal mee eens! Van mij mogen alle supermarkten zo worden. Who’s with me?

IMG_2382

Ook was ik afgelopen week in mijn ouderlijk huis om spullen te verhuizen. Ik verzamelde een hele doos vol bruikbare cosmetica producten die ik zelf niet meer gebruikte. De ‘Pay it Forward’ goodiebox was geboren! Want deze producten in de prullenbak gooien is natuurlijk eeuwig zonde.

IMG_2383

Ook ging ik even door mijn memorie boxen die thuis staan. Ik verzamel al jaren allerlei dingen die een bijzondere herinnering hebben. Zoals kaartjes,brieven,toi toi toitjes,concertkaartjes,foto’s en ga zo maar door. Inmiddels heb ik drie rijk gevulde boxen en het is zo leuk om er soms even in te snuffelen.

IMG_2358

Ook keek ik afgelopen week met veel plezier nog terug op ons leuke België tripje en boekte met Nelleke van BonBonfactory een nieuw tripje. Nu al zin in!

IMG_2377

Had ik al gezegd dat ik veel heb gewandeld afgelopen week? Optimaal genieten met al deze prachtige kleuren! ♥

IMG_2386

‘Het leed dat een kast indelen heet.’ De ladekast van mijn oude kamer heeft nu een plekje in onze nieuwe slaapkamer gekregen. Jeej voor meer kastruimte!

IMG_2516

Liefde voor allebei onverwachts op dezelfde plek zijn zonder dat van elkaar te weten. Vriendlief en ik maakte even gebruik van het feit dat we elkaar toch nog konden zien op een dag dat we elkaar eigenlijk niet zouden zien. En van het feit dat we allebei nog moesten lunchen. ♥ Onverwachtse dingen zijn vaak de leukste dingen!

IMG_2517

En aangezien we in de Hema waren snuffelde we nog even bij de nieuwe spulletjes en kochten een hippe lichtgevende letter.

IMG_2518

NomNomNom. De eerste zelfmaak chocolade voor chocolademelk ging van de week open. Meegenomen uit Brussel.

IMG_2519

Ik koos voor chocoladesmaak met karamel. Even laten smelten in je warme melk en genieten maar!

IMG_2520

Het was afgelopen week helaas ook weer tijd om mijn administratie en belastingaangifte te doen. Altijd mijn favoriete moment van het kwartaal, ahum….

IMG_2521

Gelukkig maakte die fijne warme vest het dragelijk om de hele dag cijfertjes in te voeren en bonnetjes te plakken.

IMG_2523

Donderdag kwam De ‘Pay it Forward’ goodiebox online en hij ging dezelfde dag ook nog de deur uit. Er waren zoveel aanmeldingen binnengekomen dat ik het door geef systeem meteen op gang wilde zetten. Zodat hopelijk iedereen zo snel mogelijk aan de beurt is. Ontzettend bedankt voor alle leuke, lieve & enthousiaste berichtjes die ik heb mogen ontvangen. En natuurlijk voor alle aanmeldingen! Laten we er met z’n allen wat ontzettend leuks van maken! En er is trouwens al sprake van een tweede box. ♥ Later meer hierover!

IMG_2522

Voor de eerste ontvanger stopte ik een kaartje in de box.

IMG_2524

Ik schoot afgelopen week o.a. foto’s voor New Beer Frontier.

IMG_2525

Shooting”

IMG_2540

En ik was daarna natuurlijk druk met het bewerken en uitzoeken van alles foto’s. Dit is trouwens één van de foto’s die ik schoot. Liefde voor leuke bierdopjes!

IMG_2527

En liefde voor Ikea! Vriendlief en ik zijn druk bezig wat meer ruimte te creëren in huis en we brachten daarom afgelopen week een bezoekje aan Ikea.

IMG_2528

En we aten daar meteen even een hapje. NomNomNom.

IMG_2529

De kerstcollectie van Ikea vond ik helaas tegenvallen. Maar dat maakt de zin in deze leuke periode niet minder hoor. Ik kan echt niet wachten tot het kerst is! Mijn favoriete tijd van het jaar.

IMG_2502

Bij Ikea kochten we o.a. deze leuke keuken trolley zodat we iets meer spullen kwijt kunnen in de keuken.

IMG_2532

En wat extra opbergboxen.

IMG_2533

En dit kan alleen mijn overkomen hoor. Één van de simpelste dingen om in elkaar te zetten en Thessa weet het weer verkeerd te doen! Ik moest heel erg hard om mezelf lachen toen dit gebeurde. Dit is trouwens wel onwijs handig. Het zijn klerenhangers die je aan de binnenkant van je deur kan hangen.

IMG_2534

Ik had al vanaf het begin spijt van deze plankjes in de slaapkamer. Het idee was leuk, maar de look & feel van het plankje paste helemaal niet bij de kamer.

IMG_2535

Gelukkig had Ikea ook een plankje die wel helemaal naar mijn smaak was. Dus ik verving de plankjes boven het bed.

IMG_2473

Omdat een cadeautje pas een cadeautje is als het is ingepakt! Afgelopen week werd mijn lieve vriendinnetje 30 jaar!

IMG_2531

Congrats lieve Lies! ♥

IMG_2530

Het was een leuk feestje”.

IMG_2537

Had ik jullie trouwens al eens verteld dat ik een enorm lief vriendje heb? En dat hij mij zo af en toe meeneemt voor een verrassingsavondje? We gingen uiteten bij De Burgerrij en naar de nieuwste James Bond film; Spectre. Die trouwens een klein beetje tegenviel. Maar dat mocht de pret niet drukken hoor! We hebben een heerlijke avond gehad.

IMG_2538

Uitgebreide ontbijtjes maken mij trouwens ook altijd blij.

Hoe was jouw week?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jennifer 2 november 2015 at 14:51

  Ziet er weer uit als een hele leuke week!

  • Reply Thessa 3 november 2015 at 10:53

   Dank je wel Jennifer!

 • Reply Bert Koopman 2 november 2015 at 17:10

  Leuke L&L Thes…. en de nieuwe opzet is prima !

  • Reply Thessa 3 november 2015 at 10:54

   Thanks <3 Ik ben er zelf ook erg blij mee.

 • Reply Fabi 2 november 2015 at 17:39

  Wat een leuk overzicht, en wow! Wat heb jij veel Starbucks bekers haha!

  Het kaartje maakte de box extra leuk! Als er een tweede box komt doe ik ook zeker weer mee. Nu snel met deze box andere meiden blij maken!
  xxx

  • Reply Thessa 3 november 2015 at 10:55

   Hihihi, die zijn van mijn vriend. Die neemt overal ter wereld waar hij komt een mok mee.

   Leuk dat het kaartje in de smaak viel :) Ik ben onwijs benieuwd naar je foto’s en naar hoe dit project gaat verlopen. Zo spannend allemaal!

 • Reply gea 3 november 2015 at 15:25

  Lijkt me een super leuke week!

  • Reply Thessa 8 november 2015 at 22:48

   Dank je wel! :)

 • Reply Cindy 3 november 2015 at 16:48

  Wat een toffe week zeg! Ik vond de kerstcollectie bij Ikea ook tegenvallen, had veel meer leukere dingen verwacht eigenlijk…

  • Reply Thessa 8 november 2015 at 22:48

   Vooral van alles wat je online voorbij zag komen de laatste weken…erg jammer. Maar ja. Niks aan te doen.

 • Reply Miriam 8 november 2015 at 14:18

  Mooie foto’s weer, blijft leuk om zo een beetje met je ‘mee te leven’ ;p En wat ziet die Marqt er idd tof uit!

  • Reply Thessa 8 november 2015 at 22:49

   Lief om te horen Miriam. Dank je wel. Marqt supermarkt is zeker een bezoekje waard mocht je ook eens in de buurt zijn!

  Leave a Reply