Dating Stories

DATING STORY #39 | DE SLECHTSTE SEX OOIT

GASTBLOG | Geschreven door: John Parker

In mijn vorige column vertelde ik over mijn scharrel tactieken. Dat liep eigenlijk best wel lekker, maar ik merkte dat er aan elke scharrel een houdbaarheidsdatum zat. Ja dat klinkt een beetje lullig, maar zo is het wel. Er is geen liefde, geen vonk, dus het is vriendschap plus. Overigens wel goed om daarvoor op te passen want voor je het weet denk je dat het echte liefde is. Wat bedoel ik daarmee? Nou, je hebt mensen waar je puur seks voelt en verder niks. Dan heb je iemand waar je vriendschap bij voelt en dan heb je mensen waar je het heel goed mee kunt vinden en er seksuele aantrekkingskracht is. En die laatste verwarren mensen nog wel eens met verliefdheid. Maar als je echt verliefd bent is er ook die zogenaamde ‘spark’. Als je die niet voelt dan weet je na een tijdje daten dat er iets essentieels mist. Alleen zijn er een hoop mensen die dat dan niet meer durven te zeggen en voor je het weet zit je in een relatie met iemand waar je eigenlijk geen relatie mee wilt hebben. Lastig.

Goed, tijdens mijn scharrel periode was de gemiddelde houdbaarheid tussen de drie en vijf weken. Bij het eerste contact was alles spannend, de adrenaline schoot door mijn lichaam en ik werd gek van geilheid. Dan had je een keer seks gehad en dat was OF leuk en smaakte naar meer OF je was meteen afgeknapt. Afgeknapt op haar voeten, het ontbreken van een taille, te lange vingers, geen gevoel voor ritme tijdens de seks of een andere afknapper. Of ik kieskeurig ben? Jazeker. Ik had een scharreltje dat ik al kende vanaf de lagere school. We waren weer in contact met elkaar gekomen via Facebook en ze kwam net uit een relatie van elf jaar. We rommelden af en toe wat met elkaar. Alleen was ze voor mij over de houdbaarheidsdatum heen. Ik was alweer aan het jagen op nieuwe hertjes, vers vleesch!

Op een middag was ik aan het werk in Amsterdam. Ik wist dat ik tot ongeveer middernacht zou moeten werken en in die tijd woonde ik nog niet in Amsterdam. De volgende ochtend zou ik weer om half negen ’s ochtends moeten beginnen dus ik baalde. Ik moest dan een uur met de auto, meteen naar bed, en dan vroeg weer op en de file in naar Amsterdam. Zonde van de tijd. Normaal gesproken kon ik wel bij mijn beste vriend in Amsterdam blijven slapen, maar die had nu een soort van vriendinnetje, daar kon ik dus niet crashen. Wat nu? Ik besloot wat scharrels te appen, maar ving bijna overal bot. Dat is het nadeel van scharrels, je bent elkaar niks verplicht en je bent niet exclusief voor elkaar. Dan maar door het lijstje oude scharrels, ik moest tenslotte opschieten, want het begon al laat te worden. En jawel. Op mijn vraag: ‘kan ik vanavond bij jou slapen?’ kreeg ik meteen een smiley met een knipoog en daarbij de tekst: ‘jij altijd’.

Even voor half 12 stapte ik in de auto naar deze dame en belde in de auto nog even met mijn beste vriendin. Ik vertelde wat ik ging doen en ze verklaarde mij voor gek. Ga je naar haar toe? OMG… Daar was je toch helemaal klaar mee? Ja sorry, ik moet toch ergens heen. Toen ik daar aankwam deed ze open in een soort zijden nachthemd en ik dacht meteen: ‘oh nee, ik heb geen zin in seks’. Dus ik ze dat ik heel moe was en heel graag wilde slapen. Ze wilde zoenen maar ik zoende niet terug. Ze ging wat te drinken halen en ik liep door naar haar slaapkamer. Ik wist de weg nog… Ik ging zo snel mogelijk in bed liggen met mijn rug naar haar kant van het bed en deed zo hard mogelijk mijn best om meteen in slaap te vallen. Ik hoorde haar de slaapkamer binnenkomen en zeggen: ‘oh, gaan we meteen slapen? Lekker gezellig dan.’ Ik baalde. Waarom was ik hierheen gegaan. Ik wist meteen weer waarom ik klaar was met deze vrouw. Die schelle stem, altijd negatieve verhalen over haar vriendinnen en de smakeloze inrichting van haar huis. Ik bleef volhouden dat ik bijna sliep en mompelde wat onverstaanbaars. Ze ging naast mij liggen en wreef met haar handen over mijn rug. Ik vertrok geen spier. Na een paar minuten hoorde ik gesnik achter mij. Verdomme, dit ook nog, gaat ze liggen huilen. Ik voelde me steeds ellendiger worden en besloot mij om te draaien. Voor ik het wist zat ze bovenop mij en hadden we seks. Tenminste zij had seks met mij terwijl ik nadacht over mijn volgende werkdag. Ik kon er totaal niet van genieten en had enorme spijt dat ik hier nu was. Ik deed plichtmatig mee en toen ze uitgeput naast mij kwam liggen wilde ik weg. Maar hoe? Het was midden in de nacht. Ze ging slapen en ik besloot met mijn beste vriendin te appen. Ik appte haar wat er was gebeurd en wat ik moest doen. ‘Wegwezen daar!’ was haar advies. Ik draaide me naar mijn verlopen scharreltje en zei: ‘ehm… ik herinner me opeens dat ik nog een harddisk thuis heb liggen die ik nodig heb voor mijn werk morgen. Ik moet toch naar huis, sorry…’ Ze keek mij slaperig en vol verbazing aan, maar voordat ze iets kon zeggen stond ik al aangekleed in de deuropening, zei doei en trok de deur achter mij dicht. Hup, de auto in en naar huis. Vrijheid!

Toen ik na een dik uur rijden thuis kwam ben ik meteen onder de douche gesprongen en heb heerlijk alleen in mijn eigen bed geslapen. Een korte nacht, dat wel, maar dat was het meer dan waard. Ik schaamde mij wel en heb de volgende dag nog even met de dame in kwestie ge-appt. Ze had een heerlijke avond gehad en ik was altijd welkom. Dat was lief. Maar ik wist dat ik nooit meer van dat aanbod gebruik zou maken….

Kus,

John Parker.

Dank je wel John Parker voor het delen van je dating verhaal! John wil graag anoniem blijven en schrijft daarom onder een pseudoniem. Maar John gaat zeker nog vaker verhalen voor Single and the City schrijven! Volgende week komt het vervolg al online. So stay tuned! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Susan | susanblogt.nl 4 december 2015 at 08:37

  Hahaha, jeetje wat een verhaal zeg! Dat stukje over dat je iemand ”gaat daten” en er dan achterkomt dat er geen spark is en het puur lust en geilheid was… Dat overkomt geloof ik iedereen wel eens ;) Maar een leuk verhaal met een verrassend eind.
  Susan

  • Reply Thessa 4 december 2015 at 10:53

   Ik denk idd dat het ons allemaal wel eens is overkomen! ;)

 • Reply Miriam 6 december 2015 at 13:07

  Zooo, wat een verhaal haha! Leuk om te lezen ;p

 • Reply yvonne 18 december 2015 at 09:20

  Ik vond het helemaal niet zo grappig om te lezen…

  • Reply Thessa 18 december 2015 at 10:46

   Dat kan, ik heb persoonlijk in een scheur gelegen maar dat komt ook misschien omdat ik de persoon in kwestie persoonlijk ken. En ik daardoor weet hoe hij alles bedoelt.

   • Reply yvonne 22 december 2015 at 00:50

    Ja ik snap je wel. Dan komt het vaak ook al anders over.

  Leave a Reply