Lifestyle

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

IMG_6002

Het is bijna zover. Nog twee weekjes en dan is het kerst! Ik, als mega kerstfanaat, begon 6 december al met het versieren van ons huis. Ik vind de decembermaand namelijk de leukste maand van het jaar en kan elke jaar niet wachten om het huis in kerstsferen te brengen. Vandaag geef ik jullie een kijkje bij ons binnen. Kijk je mee?

IMG_6024

Deze prachtige reeën komen van de antiekwinkel en ik kreeg ze vorige jaar voor kerst, cadeau van mijn vader. Wat mij betreft echt een pronkstuk!

IMG_6090

Overal in huis creëerde ik gezellige hoekjes, zo ook op de eetkamertafel. Het hertje met het gouden gewei komt van de Action en de kaars in stervorm is van Ikea.

IMG_6037

Natuurlijk hebben we ook een kerstboom. Die staat gezellig naast het tv meubel.

IMG_6061

In de boom hangen verschillende kerstballen en ornamenten. Zo ook dit lieve witte hertje. Deze komt ook weer van de Action.

IMG_6050

En onder de kerstboom staan al gezellig veel cadeautjes ♥.

IMG_6006

Ik denk dat dit mijn favoriete onderdeel is dit jaar. Een stolp, gekocht bij het tuincentrum, met een kerstboompje erin. De kleine led lampjes geven ’s avonds extra sfeer.

IMG_6086

De houten ster en de witte kerstboom met tekst komen beiden van de Action. De boom is van vorig jaar. Dus helaas nu niet meer verkrijgbaar.

IMG_6018

De reeën heb ik in een dienblad vol kerstballen geplaatst. Ook zitten hier tussen kleine led lampjes verwerkt. Hoe meer lampjes, hoe beter!

IMG_6014

Ook een leuk hoekje op een tafeltje die we scoorde via Marktplaats. Een mini ondergesneeuwd kerstboompje van het tuincentrum en leuke waxinehoudertjes wederom gekocht bij de Action. Gotta love Action!

IMG_6064

IMG_6010

Ook mogen candy canes niet ontbreken natuurlijk! Ze staan gezellig in een glaasje op de salontafel.

IMG_6104

In de vensterbank staan lichtgevende kerstboompjes. Geen idee waar ze vandaan komen, ze zijn ooit van mijn moeder geweest.

IMG_6034

In het tv meubel staat de populaire lichtster van de Hema. Die we trouwens al een hele tijd hebben staan en zeker ook na de kerst nog heel lang zal blijven.

IMG_6116

Ook in de vensterbank heb ik deze leuke lichtgevende sterren van Ikea. Deze werken op basis van een accu en gaan een hele avond mee. Ze zijn ook nog verkrijgbaar in een rosé kleurige versie. De X-MAS letters zijn ook weer van Action.

IMG_6080

Net als deze houten kerstboom die in de gang staat.

IMG_6114

Ook kocht ik voor op de bank wat nieuwe feestelijke kussentjes. Die ook na de kerst nog zeker lang zullen blijven. Alle kussens met gouden details komen van de Primark.

IMG_6041

Alle cadeautjes zijn ingepakt in cadeaupapier, tasjes of doosjes van Ikea. Behalve het Rituals pakketje natuurlijk. Maar die vond ik er wel enorm leuk bij passen. Normaal pak ik namelijk altijd alles zelf in omdat ik het leuk vind als het bij de kerstboom past.

IMG_6093

Ik hoop dat je het leuk vond even bij ons binnen te kijken. Alvast hele fijne dagen toegewenst!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Kelly 16 december 2015 at 09:17

  Leuk geworden mop! Gezellig huisje hebben jullie!

  • Reply Thessa 16 december 2015 at 09:38

   Dank je wel meis! En volgens mij had jij een keertje in de life lately iets geschreven over de herten / reeën kandelaars. Die zijn dus antiek en ik vermoed moeilijk te krijgen ;)

 • Reply Cindy 16 december 2015 at 09:38

  Wat een gezelligheid zeg. Ik kom een aantal dingen tegen die ik ook heb staan. Ik zou gerust zo bij jou thuis langs kunnen komen met kerst.

  • Reply Thessa 16 december 2015 at 09:42

   Echt? Wat leuk! Dan hebben we dezelfde smaak ;) Dank je wel voor je leuke comment Cindy!

 • Reply Bert Koopman 16 december 2015 at 19:37

  It’s The Most Wonderful Time Of The Year….

 • Reply Malissa 17 december 2015 at 23:04

  Wat grappig, ik heb het hertje ook. Ik heb alleen het gewei nog gelakt met blanke lak en deze in nep sneeuw gedrukt. Heerlijk hé om je huis in kerstsferen te brengen.

  • Reply Thessa 18 december 2015 at 10:44

   Wauw! Dat is een leuk idee!

  Leave a Reply