Personal

UPDATE #2 | DE PAY IT FORWARD GOODIEBOX

payitforwardgoodiebox

Het is alweer tijd voor update numero #2! De ‘Pay it Forward’ goodiebox is de afgelopen week weer bij drie meiden geweest. Ben je benieuwd wat er uit is gehaald en wat er terug is in gestopt? Je ziet het hier;

VIERDE ONTVANGER; TAMARA

12231101_944816185596701_1975687098_n

Tamara heeft de volgende producten eruit gehaald:
-Één paar oorbellen van het kaartje met 9 paar oorbellen
-Appel body butter
-Een notitieboekje
-Kwastje
-Haarspeld
-Paarse makeup
-Monstertje van een masker
-Parfum creme.
12243812_944816182263368_798055442_n
En dit heeft ze er terug ingestopt:
-Kneipp amandelolie
-Groene vruchten douchegel
-Blauw groene oogschaduw en een blauw oogpotlood
-Twee konad nagelstempelplaatjes
-Nagelstickers
-Twee flesjes groene nagellak
-Een nagellaktasje van Essence
-Een ketting
-Kokosnoot bodybutter

VIJFDE ONTVANGER; SABINE

payitforwardgoodiebox
Dit was de box hoe hij bij Sabine binnenkwam. Hij ziet er nog steeds goed gevuld uit. Dat maakt mij enorm blij!
payitforwardgoodiebox11
Dit zijn de producten die Sabine eruit heeft gehaald
payitforwardgoodiebox2
En dit heeft ze er terug ingestopt. Ik zie de hele fijne They’re Real mascara van Benefit erbij zitten! Voor de gehele beschrijving en het verslag van het ontvangen van de goodiebox verwijs ik je door naar haar persoonlijke blog.

ZESDE ONTVANGER; CAROLA

IMG_20151121_144510

Links zijn de producten die Carola eruit heeft gehaald en rechts wat ze er terug in heeft gestopt. Ik zie dat mijn Kiko parfum & Sun bodylotion een nieuw baasje hebben gekregen.

De box staat inmiddels bij Marije. Marije is vorige week bevallen van een prachtige dochter. Daardoor heeft de box wel even een klein beetje vertraging opgelopen maar hier hebben we denk ik allemaal enorm veel begrip voor.

Wel even een kleine kanttekening, die ik kreeg van vorige ontvangers. Is dat de box inmiddels ook gevuld wordt met kortingsbonnen, testers, maandverband en zelfs laserlampjes. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we daarmee de box gaan vullen. Het moet leuk blijven zoals ik al eerder in de spelregels heb aangegeven. Er komt ook namelijk altijd iemand na jou die de box zal ontvangen. En degene wil uit net zoveel full size producten kunnen kiezen als jij dat hebt kunnen doen.

Wil je de box op de voet blijven volgen? Check dan de hashtag; #depayitforwardgoodiebox op Twitter & Instagram. Wil je meedoen en heb je je nog niet aangemeld? Laat dan zeker even een reactie achter, dan zet ik je op de lijst!

Tot de volgende update! Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Tamara 2 december 2015 at 14:06

  Ik wil toch even iets zeggen ;)
  Die opmerking over de testers had ik ook al gemaakt, weet je nog? Dat was dus voor Marije ook al gezegd. Die lampjes heb ik erin gegooid, voornamelijk omdat iedereen wel eens zijn sleutelgat zoekt in het donker en ik dacht dat het wel ‘kon’ aangezien scentchips ook niet echt uiterlijke verzorging zijn en ik het jammer vond van die testers en van het flesje dat ik heb weggegooid omdat het lekte…. Daarbij was het me ook niet echt duidelijk dat het echt “producten” moesten zijn door het hoge aantal sieraden in de doos, Het was gewoon “vulling” , iets dat ik zelf ook leuk zou vinden bovenop wat ik ‘geruild’ had

  Mocht het nou echt zó erg zijn dan laat ze door de volgende persoon er aub uit halen en terug naar mij sturen ;) Dat moest ik even kwijt… omdat ik me een beetje aangesproken voel.

  (Ik heb al eens eerder met zoiets meegedaan en toen heb ik echt een doos met rotzooi gehad. Daar schaamde ik me zelfs voor dat ik het door moest sturen. Dat valt hier nog reuze mee, al zat er geen maandverband en kortingsbonnen in toen ik hem kreeg, haha)

  • Reply Thessa 3 december 2015 at 12:47

   Je mag altijd iets zeggen en het klopt idd dat jij het ook al had aangegeven. Dat heb ik nu ook even aangepast in de tekst. Marije is de laatste die ik heb gesproken over de box dus vandaar dat ik daar even naar terug refereerde. Sorry als ik je daarmee tekort heb geschoten, dat was niet mijn bedoeling. Ik wil gewoon de box leuk houden voor iedereen en begrijp dat het moeilijk is omdat iedereen een ander idee heeft over wat leuk is. Liefs, Thessa

   • Reply Tamara 3 december 2015 at 15:41

    Toen ik mijn tweede comment typte stond dit er nog niet ;) Ik voel me niet “Tekortgeschoten” hoor, maar het wekte even de indruk alsof Marije de eerste was die het “Opviel” en de rest dus ook testers en zo erin gestopt heeft. Ik heb alleen full size producten erin gestopt die ik zelf nog niet gebruikt had dus ik voel ik me verder niet aangesproken. (Op een of andere manier kreeg ik het niet voor elkaar iets waar ik zelf met mijn vingers in had gezeten in de doos te doen dus vandaar maar alleen nieuwe dingen, behalve de nagellak) Bij mij zaten er trouwens geen kortingsbonnen in ;)

    Zo en nu ga ik me hier niet meer mee bemoeien. Maar voel je niet aangevallen over dat je Marije noemde en mij niet want zo bedoelde ik het niet. Alsof het iets is om trots op te zijn. hahahahahaha.

    Verder no hard feelings of zo.

 • Reply Miriam 2 december 2015 at 16:00

  Yayyy, nog steeds leuk! Tof om hier weer een update van de krijgen, was al benieuwd wat er allemaal mee gedaan was :D

  • Reply Thessa 3 december 2015 at 12:47

   Dit dus ;) hihihi. Gelukkig gaat het nog steeds erg goed en ik hoop dat we nog lang zo door kunnen gaan.

 • Reply Sylvia 2 december 2015 at 19:42

  Echt leuk om te lezen, zo’n wekelijks overzicht! Ik snap je opmerking over die testers. Zelf gooi ik die dingen altijd weg, dus logisch dat de doos daar ook niet mee gevuld moet worden. Zo te zien is het echter nog steeds een volle, leuke box, dus ik ben benieuwd naar het verslag van komende week :)

  • Reply Thessa 3 december 2015 at 12:48

   Ja gelukkig wel! Ik vind het moeilijk om ‘streng’ te moeten zijn omdat iedereen natuurlijk andere voorkeuren heeft en ook een ander beeld heeft over wat wel of niet leuk is. Maar gelukkig loopt het allemaal nog in goede banen.

   • Reply Sylvia 4 december 2015 at 14:41

    Mooi :) Wel jammer dat mensen zich zo snel aangesproken voelen gezien de reacties op deze post. Jeetje zeg..

 • Reply Sabine 2 december 2015 at 21:34

  Ook even een opmerking, toen ik de doos kreeg zaten er idd lampjes en veelll samples in. Maar vol met maandverband en kortingsbonnen? Als extra heb ik het setje libresse erin gedaan..dan Is 1 pakje die helemaal gesealed Is dus klein beetje overdreven om daarover te klagen. Heb notabene nog voor iedereen een zakje met schattige kaartjes erbij gedaan zodat meiden zonder te ruilen iets leuks erbij uit mochten zoeken. Gewoon voor de leuk maar jammer dat er dan over geklaagd word. Vond sommige lekkende verpakkingen erger. Heb een aantal nog schoongemaakt dames, your welcome.

  • Reply Thessa 3 december 2015 at 12:54

   Hi Sabine, het is niet als klagen bedoeld. Ik wil alleen waken voor het feit dat de box straks niet alleen gevuld wordt met kortingsbonnen, samples en andere benodigdheden. Al blijft dat een moeilijk ding omdat iedereen andere dingen leuk vindt. Ik wil gewoon dat iedereen die de box ontvangt denkt; “Wauw! Wat zitten hier toffe producten in” en dat het dus gewoon voor iedereen een enorm leuk project blijft. En ik kan ook alleen maar af gaan op wat jullie (de ontvangers) over de box zeggen. Dus als iemand mij teleurgesteld mailt dat er weinig full size producten inzitten vind ik dat jammer. Ik hoop dat je dat kan begrijpen. Alles wat ik wil en wat ik schrijf is het om voor iedereen leuk te houden. Maar ik begrijp aan de opmerkingen dat mijn kanttekening een beetje negatief wordt opgevat en dat vind ik enorm jammer. Dat was niet de bedoeling. Nogmaals ontzettend bedankt voor het schoonmaken van de box. Want ik ben heel erg blij dat er meiden bij zitten zoals jij die goed voor de box zorgen. En heel erg leuk dat je er kaartjes in hebt gedaan want ik zou het ook leuk vinden als iedereen een kaartje voor de volgende erin doet. Dan blijft het namelijk persoonlijk. Liefs, Thessa

 • Reply Tamara haagmans 3 december 2015 at 10:28

  Ik heb ook de hele doos en inhoud “gepoetst” omdat een flesje leeg was gelopen, en ik had hem voor jou Sabine. Dus klopt dat jij lampjes erin had.maar net als met jouw kaartjes zaten ze erin “voor de leuk” zonder ruilen. omdat ik dacht dat dát juist het idee van PAY IT FORWARD was. Iets doen voor een ander zonder iets terug te krijgen. Maar goed. Fout gedacht ;)

  • Reply Thessa 3 december 2015 at 12:57

   Nee dat heb je zeker niet fout gedacht Tamara, maar ik hoop dat je het nu beter begrijpt met mijn reactie op je vorige comment.

 • Reply yvonne 18 december 2015 at 09:34

  Is er inmiddels alweer een update? Ik ben zo nieuwsgierig naar de box!

  • Reply Thessa 18 december 2015 at 10:46

   Er komt volgende week weer een update aan! :)

  Leave a Reply