Lifestyle

DE LEUKSTE SERIES OM SAMEN TE KIJKEN

IMG_6334

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. We verschillen van elkaar, dus ook in de smaak van series kijken. Wij vrouwen kijken natuurlijk het liefst naar Gossip Girl en Pretty Little Liars. Maar daar maken we vriendlief natuurlijk niet echt gelukkig mee. Daarom heb ik wat leuke series op een rijtje gezet die je samen met je vriend kan kijken;

NARCOS

Narcos is een super stoere gangsterserie die gebaseerd is op de gewelddadige wereld van de machtige drugskartels in Colombia. Jullie kunnen samen de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel in de jaren 70 en 80 volgen. En dat is erg vermakelijk kan ik je vertellen. Wij zijn net aan deze nieuwe serie begonnen and we are hooked! 

THE WALKING DEAD

Voor het geval je nog niet verslaafd was, The Walking Dead is ook zeker een aanrader om samen te kijken. Het gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol lopende doden. Zombies dus. En ondanks dat sommige scenes een beetje scary zijn (goed excuus om tegen hem aan te kruipen!) blijft het romantisch om na te denken over hoe jullie met z’n tweetjes zouden overleven. 

GAME OF THRONES

Nog zo’n wereldwijde kaskraker; Game of Thrones. Waan je samen in de mythische wereld en de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. De serie bevat meerdere verhaallijnen. Het grootste deel van de serie speelt zich af in Westeros, waar enkele adellijkefamilies strijden om de macht in het rijk. Daarnaast komt ook de strijd tussen de “Nachtwacht” en de gevaren achter de Muur aan bod. Het andere gedeelte van de serie speelt zich af op het oostelijke continent Essos, waar Daenerys Targaryen een weg probeert te vinden naar haar koningschap in Westeros. Game of Thrones heeft alles wat jullie allebei leuk vinden; fantasie, romantiek, actie, humor en complotten. 

THE BLACKLIST

Deze Amerikaanse serie gaat over Raymond Reddington, ook wel bekend als “Red” in de serie. Red is de meest gezochte crimineel van Amerika maar besluit om samen te gaan werken met de FBI. Red heeft een lijst, the blacklist vol met namen van criminelen waar de FBI naar zoekt. Maar wilt deze lijst alleen maar met Elizabeth Keen van de FBI, de reden hiervan wordt langzaam aan in de serie bekend gemaakt. 

MARCO POLO

Eentje die wij zelf nog niet gezien hebben maar wel hoog op ons lijstje staat! De serie gaat over ontdekkingsreiziger Marco Polo. Marco Polo groeit op bij zijn moeder, omdat zijn vader, Niccolò Polo, als handelaar de wereld rondtrekt. Op een dag neemt Niccolò zijn zoon mee op een meerjarige reis door Azië, waar ze gevangen worden genomen. Je zou hem alleen al moeten zien omdat het de op één na duurste serie is die er tot nu toe is gemaakt.

FARGO

Nog een serie die op ons lijstje staat om te gaan kijken; Fago. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film en gaat over een waargebeurd verhaal uit 1987. Autoverkoper Jerry Lundegaard zit in de financiële problemen en heeft een oplossing bedacht. Hij laat zijn vrouw ontvoeren door twee criminelen. Zijn rijke schoonvader zal het losgeld betalen, waarop Lundegaard de buit met de dieven zal verdelen. Het loopt alleen finaal mis. De ontvoerders worden aangehouden door een agent, die ze door het hoofd schieten. Twee ooggetuigen worden eveneens vermoord. Het is het begin van een complete chaos dus. 

Wat zijn jullie favoriete series om samen te kijken?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram


Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Veerlez 27 januari 2016 at 10:22

  Wellicht dat ik deze series allemaal niet gezien heb omdat ik niemand heb om mee samen te kijken ;)

 • Reply Jinn 27 januari 2016 at 11:28

  Heb alleen Game of Thrones gezien uit de lijst (sommige eps alleen maar ook samen), maar ben wel benieuwd naar de rest uit de lijst!:)

 • Reply Sheila 28 januari 2016 at 16:13

  Ik kan niet wachten op het volgende seizoen van Game of Thrones. Daar kijk ik inderdaad samen naar met mijn man. The Walking Dead kijk ik alleen, dat is meer mijn ding. Samen kijken we ook naar Supernatural en Grey’s Anatomy.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 januari 2016 at 14:06

   Ik ook niet!! Zo spannend. Gelukkig is het bijna zo ver. Evenals het nieuwe seizoen van The Walking Dead! Wat leuk dat jullie samen Grey’s kijken, dat kijk ik dan weer in mijn eentje ;)

 • Reply Aranka 29 januari 2016 at 21:54

  Je vergeet Breaking Bad, Dexter en House Of Cards! Die series hebben Danny en ik ook samen gekeken en vonden we erg goed! :)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 2 februari 2016 at 10:00

   Klopt, die wou ik in eerste instantie ook toevoegen aan de lijst. Maar Dexter is natuurlijk inmiddels al wat verouderd. En Breaking Bad vond ik zelf niet heel leuk. House of Cards staat nog wel op het lijstje. Mijn vriend kijk het wel en kijk af en toe mee. Erg leuk.

  Leave a Reply