Personal

TIME FOR A CHANGE

IMG_6246

Een nieuw jaar, time for a change! Al een tijdje zijn er geen nieuwe artikelen online gekomen. Mijn excuses hiervoor. Dit heeft uiteraard zijn redenen. Inmiddels bestaat Single and the City.nl bijna 2 jaar. Maar vorig jaar zijn er enorm veel dingen veranderd, waardoor Single and the City (gelukkig) niet meer bij mij past. Time for a change dus! Maar eerst even een kleine terugblik op vorig jaar;

Terugblik op 2015

2015 was uiteindelijk een prachtig mooi jaar. Het jaar begon met een flinke stap terug. Het harde werken wat ik de voorgaande jaren had gedaan heeft me dat jaar genekt. Grotendeels ook door het niet erkennen van mijn ernstige vitamine B12 tekort door de medische wereld. Gelukkig word ik daarvoor nu goed behandeld en gaat het eindelijk na een half jaar lang wekelijks injecties krijgen bergopwaarts. Dikke vette yeah!

Ook een dikke vette yeah voor het drievoudige van mijn blog statistieken ten opzichte van 2014. Ontzettend veel dank aan jullie, mijn lezers, daarvoor! Ik vind het ontzettend leuk dat veel lezers vanaf het begin trouw zijn gebleven en dat er zoveel nieuwe lezers bij zijn gekomen in de afgelopen twee jaar. Mega bijzonder dat jullie elke keer terugkomen, dat ik iets kan bijdragen, jullie kan inspireren of enkel en alleen herkenning kan geven. Dat ik jullie kan vermaken met mijn verhalen en dat jullie het zo leuk vinden om de Life Lately’s te lezen. Want dat was een stabiele factor op mijn blog, het delen van mijn week met jullie. Ook dit gaat veranderen, maar daar straks meer over.

Natuurlijk is het vinden van mijn grote liefde het allermooiste wat mij in 2015 is overkomen! Want ja, na bijna een jaar samen te zijn, durf ik hardop te zeggen dat hij mijn grote liefde is ♥. Inmiddels wonen wij al meer dan een half jaar samen en zit ik dit artikel nu te schrijven in mijn nieuwe kantoortje. Ondertussen pink ik een traantje weg. Gewoon omdat ik heel gelukkig ben, en dankbaar. Dankbaar voor hem in mijn leven. Ik wist niet dat de liefde zo mooi kon zijn! No longer single and also not living in the city anymore. Want ik heb mijn oude vertrouwde stadje verlaten voor een nieuw leven met hem samen in zijn geboorte dorpje. So time for a (blog) change, don’t you think?

IMG_4386

Wat gaat er veranderen? 

De blog naam Single and the City.nl zal verdwijnen. Wanneer dit precies gebeurt is nog niet duidelijk. Hiervoor komt iets in de plaats wat veel beter bij mij past; Love & Lifestyle Blog.nl. Ik wil jullie meenemen in ons liefdesverhaal, in mijn leven. In de dingen die ik meemaak, die ik bijzonder vind en in de dingen die het delen waard zijn. De artikelen die er al waren zijn zullen gewoon blijven staan. Er zullen nog steeds dating stories verschijnen, maar ook zullen hier love stories aan toegevoegd worden. De Life Lately zal voorlopig niet meer wekelijks verschijnen maar maandelijks. Of gewoon wanneer ik iets leuks heb meegemaakt. Ik wil meer gaan schrijven over love & lifestyle, huisinrichting, recepten, tips over relaties, de Pay it Forward box en over het project het Bucketlist boekje. Want dat heb ik vriendlief vorige jaar cadeau gedaan met kerst. Omdat ik alle 500 dingen die in het boekje staan met hem wil meemaken. Het is een heel project op zich. We zijn van plan elke keer iets uit te zoeken in het boekje om te kunnen afstrepen. Zo zijn we 1 jan. begonnen met een maand lang geen vlees te eten. En als die ervaringen wil ik graag met jullie delen.

 

Ik hoop dat het voor jullie allemaal duidelijk is wat er gaat veranderen en dat jullie met mij willen meegroeien.

Veel liefs en tot snel ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via Bloglovin, Facebook, Twitter en/of Instagram

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14667485/?claim=6evrrgfsrhz”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Previous Post Next Post

32 Comments

 • Reply Hanneke 19 januari 2016 at 08:19

  Fijn om te horen dat je het geluk in de liefde gevonden hebt! Ik ben benieuwd naar je nieuwe blog!

  Liefs Hanneke

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 08:25

   Ontzettend lief! Dank je wel Hanneke <3

 • Reply Yvette 19 januari 2016 at 08:36

  Ik vroeg me al af hoe lang dit leuk voor je zou blijven nu je zo happy bent! Ik vond het idee geweldig, maar het is logisch dat je je op een gegeven moment iets minder verbonden ermee voelt. Tijd voor de liefde!! Misschien kunnen we ooit een keer iets samen doen, onze blogs gaan erg bij elkaar passen denk ik ;) Heel veel succes!

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 08:39

   Ineens was de ‘klik’ met mijn eigen blog weg idd. Het voelde gewoon niet meer goed. Nu druk bezig met de ‘verhuizing’ en een nieuwe lay-out. Maar het lijkt me onwijs leuk om eens te gaan brainstormen samen. Laten we dat maar snel gaan doen dan. Dank je wel he lieve Yvette!

 • Reply yvonne 19 januari 2016 at 08:48

  Helemaal logisch deze verandering. Het bloggen moet wel bij je passen uiteraard. Leuk weer om je te lezen, en ik hoop dat de veranderingen er snel en easy doorheen komen!

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 13:39

   Hi Yvonne, ik ga zo nog even jouw mailtje beantwoorden. Ik vond het zo lief dat je de moeite nam om wat te sturen. Maar ja idd, het moet, zeker omdat het een persoonlijke blog is, blijven passen. En ik hoop ook dat alles idd soepel gaat verlopen. #fingerscrossed

 • Reply Jacky 19 januari 2016 at 10:38

  Je site moet met je meegroeien, anders raakt je passie op en wordt het een moetje – het laatste dat je kunt gebruiken. Goeie zet dame!
  In mijn 2016 wordt meer geschreven, wie weet kan ik nog wat datingstories aanleveren ;)

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 13:40

   Helemaal waar, ik heb nu namelijk weer super veel zin om aan de slag te gaan en er staan al meerdere artikelen & nieuwe categorieën klaar. En jouw dating stories zijn altijd van harte welkom, dat weet je ;) Zo kom maar door! Hihihihi <3

 • Reply Kelly 19 januari 2016 at 12:16

  Ben supertrots op je, je bent een heerlijk mens, en een lieve mooie meid. Die man van je heeft een lot uit de loterij <3 Hoe je nou ook heet, k blijf je sowieso volgen! Topper!

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 13:41

   Jeetje lieve Kell! Ik ben stil van je lieve woorden, dank je wel. Je bent zelf een topper! Hoe je dat allemaal doet met die kleine en je werk en je blog. Echt petje af! <3

 • Reply Cindy 19 januari 2016 at 13:00

  Wat fijn dat je je grote liefde gevonden hebt. Ik moet ook zeggen dat ik jullie zo zie stralen op foto’s die ik zag bij Life Lately. Ik vond het al verdacht stil op je blog haha. Ik blijf je in ieder geval volgen, ik ben benieuwd welke 500 dingen je met je man wilt doen

  • Reply Thessa 19 januari 2016 at 13:42

   Aaaah zo lief Cindy! Dank je wel. Hij doet mij ook echt laten stralen, dat klopt. En ik denk dat het bucketlist boekje een hele leuke reeks gaat worden om te volgen.

 • Reply lynet 19 januari 2016 at 13:51

  Wat fijn om te lezen dat je zo gelukkig en dankbaar bent! Het lijkt me toch spannend om zo´n stap te zetten met je blog, maar ik blijf je zeker volgen! Ben benieuwd. Ik kan me voorstellen dat de huidige blog niet meer zo bij je aansluit.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 22 januari 2016 at 19:37

   Hi Lynet, wat leuk dat je een berichtje achterlaat! Ik vind het ook een hele spannende stap maar ik weet zeker dat ik er heel erg goed aan doe :)

 • Reply Sandra 19 januari 2016 at 14:11

  Zo goed om te horen dat je nu zo gelukkig bent en dat het goed gaat nu je die injecties krijgt! Ben benieuwd naar je nieuwe blog. Je hebt gelijk dat je de naam gaat veranderen! Als het niet meer bij je past dan moet je dat zéker doen. :)

 • Reply Laura | Liefde voor bakken 19 januari 2016 at 17:02

  Wat een fijn en positief bericht dit :)

 • Reply Laura 19 januari 2016 at 21:08

  Fijn om te horen dat je gelukkig bent en ben zo benieuwd naar je nieuwe blog!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 22 januari 2016 at 19:39

   Leuk om te horen Laura! Ik hoop dat het nieuwe concept net zo in de smaak valt als het vorige :)

 • Reply Anouk 20 januari 2016 at 09:30

  Heel leuk dat het zo goed met je gaat! Ik ben normaal een van de stille lezers hier ;-) Toch wel even schrikken dat single and the city verdwijnt, ik heb altijd met zoveel plezier alle mannenverhalen en gedachten hierover meegelezen! Ze gaven mij als single (in the city) toch altijd wel weer een steuntje in de rug, dus ik hoop die nog steeds op je nieuwe blog te krijgen haha ;-)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 22 januari 2016 at 19:40

   Wat leuk dat je dan nu toch een berichtje achterlaat! En dat steuntje in je rug ga ik je zeker nog geven. Want ondanks dat ik nu niet meer tot de singles behoor zal ik ze nooit vergeten ;)

 • Reply Roxanne 23 januari 2016 at 23:36

  Ik vroeg me inderdaad al af of je blog zou gaan veranderen of niet. Succes met de change :)

 • Reply Kiran 24 januari 2016 at 13:59

  Leuk Thessa; een nieuwe naam en lay-out. Ik heb een linkje geplaatst van je blog op mijn blog. Veel succes verder! :) X

 • Reply Fabi 25 januari 2016 at 16:17

  heel veel succes maar vooral plezier met deze frisse wind!
  Liefs, Fabi

 • Reply stephanie 25 januari 2016 at 20:19

  Mooi jaar! Ben toch nog wel naar de verhalen van mr. Big

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 27 januari 2016 at 10:47

   Die verdwijnen helaas op de nieuwe blog. Sorry…wie weet komt er ooit nog een boek ;)

 • Reply Miriam 26 januari 2016 at 22:28

  Yayyy, wat leuk! Ik ben heel benieuwd wat je er van gaat maken =)

 • Leave a Reply