Lifestyle

JE HUIS ROMANTISCH MAKEN VOOR VALENTIJN

living4media_11252755_HiRes

Met verschillende feestdagen zoals Kerst en Pasen versieren we ons huis. Maar waarom doen we dat eigenlijk niet met Valentijn? En dan bedoel ik niet je huis volhangen met hartjes. Maar waarom maken we het niet extra romantisch op 14 februari? Met veel kaarsen, kleedjes, kussens en een open haard. Nu hoor ik je denken; een open haard, die heb ik helemaal niet! Maar de inspirerende woonwinkel Westwing heeft die wel voor je. Evenals knusse kussens en zachte kleedjes. Kijk je mee?

IT-FR320WWBMN26IT-1-newproduct

 

Ik bedoel, dit ziet er toch meteen gezellig uit? Dit is een haard zonder rook of roet. Deze bio-ethanolhaard brand op bio-ethanol en geeft echte vlammen. Hij veroorzaakt geen rook, roet, of asdeeltjes. Daarnaast zet je hem gewoon overal neer waar je wilt. Zonder dat je een afvoer nodig hebt. Je shopt hem hier

NL-HE915WWAS5LANL-1-newproduct

Bij een open haard hoort natuurlijk een dierenvel om samen op te liggen. Zie je het al voor je, een glaasje wijn in je hand, in elkaars armen liggend starend naar de vlammen….. Je shopt hem hier.

NL-CL600WWAS5VBNL-1-newproduct-2

Deze is ook enorm leuk! Om bijvoorbeeld de datum erop te zetten dat jullie elkaar hebben ontmoet ♥. Je shopt hem hier.

NL-KO079WWAS4N8NL-1-newproduct

Natuurlijk mogen gezellige waxinelichthoudertjes niet ontbreken in een romantisch interieur. Je shopt deze hier.

NL-CL600WWAS5VCNL-1-newproduct

 

Dit decoratieve wandobject is natuurlijk helemaal perfect voor Valentijnsdag! Zet hem op een leuke plek neer of hang hem aan de wand. Je shopt hem hier.

NL-CL600WWAS5THNL-1-newproduct

Knusse kussens mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Leuk voor op de bank of voor op de grond, om samen op te liggen. Je shopt deze hier.

DE-LO368WWAPKHWDE-1-newproduct

Kaarsen kan je nooit genoeg hebben. Zet je huis er vol mee voor een romantische sfeer. Dit leuke houdertje shop je hier.

 

Ik hoop je hiermee wat inspiratie te hebben gegeven om je huis in Valentijnssferen te brengen. Versier jij eigenlijk je huis met Valentijnsdag?

Meer wooninspiratie vind je op de leuke site van Westwing. De collecties en aanbiedingen wisselen altijd snel. Dus vind je één van deze bovenstaande items leuk, wees er dan snel bij!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Miriam 7 februari 2016 at 15:22

    Dat kussentje vind ik leuk! Wij hebben laatst de woonkamer een make-over gegeven en eigenlijk vind ik het nu al wel valentijn proof ;)

  • Leave a Reply