Personal

LIFE LATELY JANUARI 2016

IMG_4796

Daar is hij dan weer; de altijd veel gelezen Life Lately! Hebben jullie hem gemist? Vandaag deel ik met jullie wat leuke hoogtepunten van afgelopen maand. Met o.a; de nieuwe Star Wars film, een maand lang geen vlees eten, een nieuw kantoor, feestjes in Amsterdam en een baby shower. Kijken jullie mee?

IMG_4338

Over dit bucket list boekje ga je aankomende week nog meer lezen hier op Love and Lifestyle Blog. Maar we begonnen januari meteen goed met het afstrepen van ons eerste project uit het boekje.

IMG_4524

Namelijk een maand lang geen vlees eten.

IMG_4614

Ik presenteer jullie ook nog even de laatste foto van 2015. Gemaakt op onze eerste oud & nieuw samen.

IMG_4592

Ook was het tijd om het huis te ontkersten. Daag kerstballen!

IMG_4600

De kerstboom maakte plaats voor deze leuke lamp.

IMG_4381

Vriendlief en ik waren afgelopen maand officieel 9 maanden samen (onofficieel al veel langer hoor ;). Ik kreeg daarom 9 prachtige rozen van hem ♥.

IMG_4593

Ook nam ik afgelopen maand afscheid van Single and the City.nl. Alles daarover kan je hier lezen.

IMG_4736

En ik hoop dat iedereen de nieuwe stijl & blognaam leuk vindt!

IMG_4397

IMG_4595

In januari had ik heel veel leuke afspraken met vrienden, waaronder met lieve Mitchell.

IMG_4601

Ook keek ik in record tempo alle seizoenen van The Walking Dead. #verslaafd

IMG_4602

De kerstkransjes maakten meteen plaats voor paaseitjes. Deze van Hema vind ik het lekkerst!

IMG_4603

Dit was zo’n schattig moment dat ik hem even met jullie wil delen hier in de Life Latety. Duke, onze hond, is inmiddels een oud beestje, 14 in wording. En we merken dat hij een beetje doof aan het worden is. Op een avond toen mijn vriend thuis kwam ging hij even luisteren aan de deur of hij het nou echt goed had gehoord. Hij twijfelde een beetje. Normaal staat hij namelijk al te kwispelen voordat überhaupt de voordeur open is. Nu was mijn vriend al in de gang z’n jas aan het uitdoen. Aandoenlijk plaatje dit.

IMG_4471

In het kader van een maand geen vlees eten ontdekten veel lekkere nieuwe recepten. Waaronder deze vegetarische pasta met rode pesto. Het recept vindt je binnenkort hier op de blog!

IMG_4590

Zo mooi en warm als december was, zo koud en regenachtig was januari. Ik trok daarom mijn Uggs weer uit de kast voor de lange winterse wandeling met Duke.

IMG_4486

Afgelopen maand experimenteerde ik veel met vegetarische maaltijden.

IMG_4498

Voor een uitgebreide lunch maakte ik deze eggs on a cloud. Erg lekker! Gemaakt van geklopt eiwit met kaas en verse kruiden.

IMG_4604

Ook was er een heel leuk feestje in Amsterdam. We pakten daarmee ook nog een beetje van het Light Festival mee. Erg tof! Al die lichtgevende kunstwerken boven de grachten van Amsterdam.

IMG_4615

Met twee collega’s van Penoza gingen we naar Het Grote Film Feest. Een feestje voor alle mensen uit het filmvak.

IMG_4540

Deze foto werd daar van ons gemaakt, op de rode loper, zoals het hoort bij een film feestje!

IMG_4605

Het was gezellig tot in de late uurtjes!

IMG_4606

Ook waren vriendlief en ik afgelopen maand weer te vinden bij Ikea. Helaas viel voor de tweede keer het eten enorm tegen. Dat zijn we niet van jullie gewend Ikea! Ik had zalm met doorgekookte boontjes en frietjes die in verkeerd frituurvet waren gebakken. Ze smaakte heel raar. En mijn vriend had vega balletjes met cous cous en zalm capriccio. Dat laatste was gelukkig wel lekker.

IMG_4556

Als troost namen we maar een frozen yoghurt. Daar kan tenslotte weinig mis mee gaan.

IMG_4554

NomNomNom, met stroopwafel en extra caramel.

IMG_4607

We gingen naar Ikea om eindelijk ons kantoortje af te maken. Een ladekastje ontbrak nog om twee werkplekken te creëren.

IMG_4608

Ook kochten we deze lucifer print. We waren er allebei meteen verliefd op!

IMG_4810

Hoe leuk is dit gekke hondje? Ook gekocht bij Ikea. Ik hing hem bij alle leuke quotes die ik verzamel in de keuken. Gewoon voor de fun en omdat ik er vrolijk van word.

IMG_4609

En een mini cactus in een stolp mag dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken ;)

IMG_4707

Een maand geen vlees, maar gelukkig wel vis! Dit was zalmfilet in citroen en dille saus die we bij Ikea meenamen. Erg smakelijk!! NomNomNom.

IMG_4598

Thara en haar vriend Marco kwamen ook langs voor een avondje Wie is de mol? kijken en een spelletje 30 seconds. Het was erg gezellig!

IMG_4613

Wie is er nog niet geweest afgelopen maand? Wij iig wel :). En hij was enorm leuk! Voor het geval je nog niet geweest bent en wel fan bent; gaan!

IMG_4635

Je zag net een foto voorbij komen van het nieuwe kantoortje. Maar dat kan natuurlijk nog leuker!

IMG_4638

Ik hing daarom wat leuke foto’s op.

IMG_4645

Zo is het helemaal gezellig.

IMG_4673

Dat Duke soms een gek hondje is wisten wij al.

IMG_4672

Maar om nou in deze positie in slaap te vallen lijkt me niet erg comfortabel. Misschien vond hij het allemaal te lang duren. Zijn twee baasjes waren namelijk tickets naar Londen aan het boeken. Moet ook gebeuren Duke! Sorry….

IMG_4702

Er werd natuurlijk ook gewerkt afgelopen maand.

IMG_4699

Ik had o.a. een fotoshoot voor Monsterboard.

IMG_4718

My working station.

IMG_4719

IMG_4731

Ik werkte echt enorm veel in mijn nieuwe kantoor. Sinds de overstap naar Love and Lifestyle Blog bruis ik van inspiratie!

IMG_4751

Gezellige etentjes, die waren er volop afgelopen maand.

IMG_4813

En ook een hoop wandelingen met deze meneer natuurlijk!

IMG_4781

Oh en er was sushi!

IMG_4796

En gezellige lunch afspraken.

IMG_4810

En er werd geshopt. Deze jas liet ik echter hangen. Beetje spijt van…

IMG_4823

En we sluiten de maand januari af met een baby shower.

IMG_4828

Een high tea baby shower om precies te zijn.

IMG_4826

Vriendinnetje Sharon verwacht binnenkort haar eerste zoontje! Super spannend.

 

Dit was een kleine greep van wat leuke dingen van de afgelopen maand. Sommige hebben misschien meegekregen dat ik vorige week mijn iPhone 6 in het water heb laten vallen. Alles over dat zwemavontuurtje vind je hier. Maar ik kan jullie gelukkig vertellen dat hij het heeft overleefd! Bedankt voor het geval je hebt mee geduimd.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply gea 1 februari 2016 at 17:58

  Wat een leuke foto overzicht, de hond vind ik echt te schattig <3

 • Reply Cindy 2 februari 2016 at 13:32

  Dat onderste blousje, té leuk. Ik heb een shopverbod op babykleertjes, ik verwacht mijn eerste kindje in maart maar ik heb al te veel gekocht (niet alleen kleertjes, ook andere dingen hoor). Je kantoor ziet er gezellig uit en de laatste foto van 2015, wat stralen jullie toch weer!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 3 februari 2016 at 20:00

   Lief is die he?! Ik denk dat ik dat ook zou hebben, volgens mij zie je dan overal leuke dingen die je wilt hebben voor de kleine. Maar wat onwijs spannend Cindy, je eerste kindje. Gefeliciteerd!! Gaat het goed met de zwangerschap?

 • Reply Marjolein 4 februari 2016 at 00:05

  Ontzettend leuke foto’s! Zou ik misschien mogen weten waar dat leuke kaartje “volg je hart want dat klopt” vandaan komt? Ik vind hem namelijk erg leuk.

 • Reply Roxanne 6 februari 2016 at 21:20

  Leuk maandoverzicht! Leuk ook zo die foto slinger in jullie kantoor :)

 • Reply Miriam 7 februari 2016 at 15:18

  Oh my…die jas! Waarom heb je die in hemelsnaam niet gekocht?! ;p LEuk overzicht weer, prachtige foto’s en wat weer een heerlijk eten! Paas eitjes…mennn die ga ik weer missen (ik eet al bijna 2 jaar geen chocolade meer) =(

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 10 februari 2016 at 13:51

   Uuhm, ja…wat zal ik daar op zeggen….#foutjebedankt. Hahahaha. Dank je wel Miriam en mega veel bewondering dat je al zolang geen chocolade eet. Petje af hoor! Ik zou het niet kunnen.

  Leave a Reply