Reviews

ORIGINEEL CHOCOLADE CADEAU

IMG_6940

Chocolade is wat mij betreft altijd een goed cadeau. Zeker voor Valentijn! Maar de webshop ChocoladeChef.nl is taking it to a next level. Zij verkopen chocolade met je eigen foto (of logo) erop. Hoe leuk is dat? Want ik denk dat wel allemaal wel een keer tegen onze lief hebben gezegd dat we hem of haar zouden willen opeten. Nu kan dat dus echt! 

IMG_6951

De chocolaatjes van Chocoladechef.nl passen gewoon door de brievenbus en komen netjes verpakt in een mooi doosje binnen.

IMG_6970

Ik ontving 5 chocoladelolly’s met onze foto erop. Je kan in de webshop jouw voorkeur voor chocolade kiezen. Dit is de melkchocolade variant met daarboven op een laagje witte chocolade om de foto op af te drukken.

IMG_6973

Het ziet er leuk uit; vijf chocoladelolly’s met je eigen foto erop, maar hoe smaakt het eigenlijk? Ik vond het persoonlijk een klein beetje tegenvallen. Maar ik ben dan ook totaal geen fan van witte chocolade. En aangezien de lolly voor de helft uit witte chocolade bestaat nam dat voor mij een beetje de overhand.

IMG_6938

Wel vind ik het idee onwijs leuk om een foto, of logo (want dat kan ook) op chocolade te laten drukken. Speciaal voor Valentijn heeft ChocoladeChef.nl een ‘voor hem‘ en ‘voor haar‘ selectie gemaakt. Om je een beetje op weg te helpen met het uitzoeken van een leuk gepersonaliseerd cadeautje.

Veel liefs ♥, Thessa

*Dit product heb ik ter review ontvangen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jorinde 11 februari 2016 at 17:29

  Wat een leuk en origineel idee!

 • Reply Thais 12 februari 2016 at 09:51

  Hallo Thessa, wat een mooie blog heb ik gevonden! Ik ben zo blij vandaag ga ik mijn eigen visual board maken, dat is een inspiratie van je blog. Bovedien leer ik Nederlands van jouw blog! Keep on posting, Ik heb het in mijn favourites!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2016 at 16:14

   Wat leuk om te horen zeg! Dank je wel! Ik ben heel erg benieuwd of het allemaal is gelukt met je vision board?

 • Reply Miriam 14 februari 2016 at 12:53

  Awww, wat een tof idee! Ik eet al bijna 2 jaar geen chocolade mee, maar voorheen had je mij hier ERG blij mee kunnen maken (lees: wakker mogen maken ;p). Ik kende die site trouwens helemaal niet, leuk om op deze manier dat te ontdekken :D

 • Leave a Reply