Citytrips/Travel

TRAVEL BUCKETLIST 2016

london-1018629_1280Sinds ik samen leef met iemand met een mega wanderlust kriebelt het bij mij ook steeds meer om te reizen. Samen nieuwe plekken ontdekken, historie snuiven en lekker eten behoren inmiddels tot onze favorieten bezigheden. Langzaamaan ontstaat er dan ook een lijstje met plekken waar we samen naar toe willen. Ondertussen is de bucketlist voor 2016 al aardig gevuld. Wil je weten waar we allemaal naar toe (willen) gaan? Kijk dan snel verder;

LUXEMBURG √

Luxemburg5

Photo by; Mydeliciousjourney

Luxemburg staat al geruime tijd op ons gezamenlijke lijstje. Het is misschien niet het eerste waar je meteen aan denkt als je op stedentrip gaat. Maar volgens mij is het een prachtige stad. Op verschillende sites en blogs heb ik de meest mooie foto’s voorbij zien komen. Een prachtig historisch centrum met oude gebouwen en ondergrondse gangenstelsels. Ik kan niet wachten om daar samen doorheen te lopen en lekker rond te dwalen. En voor deze prachtige stad hoeven we maar 3 uur in de auto te zitten. Ook kunnen we daar meteen een puntje in ons Bucketlist boekje afstrepen; het bezoeken van het drie landen punt.

LONDEN √

london-1081820_1280

Londen, één van de leukste plekken op aarde waarvoor je maar een klein uurtje in het vliegtuig hoeft te zitten. Dit reisje heb ik met kerst cadeau gehad van mijn vriend. Het is een stad waar we allebei graag naar toe willen en het is voor mij meteen een goede oefening om van mijn vliegangst af te komen. Want we willen graag samen meer van de wereld zien alleen op dit moment houdt mijn vliegangst mij nog tegen. Dit is de kortste vlucht die we kunnen maken met een mega leuke bestemming. Londen wordt veel shoppen, een musical zien, in pubs biertjes drinken en veel bezienswaardigheden bezichtigen. Ik heb er zin in!

ROME

rome-881633_1280Mijn vriend en ik delen gezamenlijke passie voor Italië. Het eten, de cultuur en architectuur trekt ons enorm. Rome staat met stip op nummer één om te bezoeken. Dit zal waarschijnlijk tegen het einde van het jaar worden omdat het in de zomer daar veel te warm is. We willen veel zien en veel lopen. Maar gelukkig is het daar in het najaar / winter ook prachtig weer. Ik zie ons al rondlopen in deze romantische stad. Maar kijk misschien nog wel het meeste uit naar het lekkere eten daar. NomNomNom.

GRONINGEN √

station-535263_1280

Nederland heeft ook heel veel moois te bieden. Zo is mijn vriend nog nooit in Groningen geweest. Een romantisch weekendje weg was daarom ook snel geboekt. We slapen in, als je het mij vraagt, één van de mooiste hotels middel in het centrum; Het Schimmelpenninck Huys. Ik heb hier al meerderen malen mogen slapen ivm. werk. En we hebben een kamer geboekt incl. twee persoons jacuzzi. Of we dus veel van Groningen gaan zien is nog de vraag. Maar een bezoekje aan het centrum en de bijbehorende Martini toren is gelukkig zo gemaakt.

LILLE √

Gebouwen-in-Lille

Photo by; Mydeliciousjourney

Lille, een stadje net over de grens in Frankrijk. Ook wel het nieuwe Parijs genoemd. Ik ben dol op Parijs! Dus deze stad moet ik zeker gezien hebben. Vriendlief is hier al eens geweest maar hij neemt mij met liefde mee om daar een lekker wijntje te gaan drinken. Ik kan niet wachten om dit nieuwe Parijs te gaan ontdekken!

Welke steden / landen wil jij gaan bezoeken dit jaar? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie travel bucketlist voor mogelijk nog meer inspiratie voor leuke tripjes & vakanties.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

22 Comments

 • Reply Anouk 15 februari 2016 at 08:33

  Heel fijn lijstje! Ben benieuwd wat je af kunt strepen van de lijst eind van het jaar;-)! Happy monday! Ps: ik voel me altijd vereerd als mensen mijn foto’s gebruiken hihi!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2016 at 16:16

   Groningen kan er inmiddels al vanaf. Naar Luxemburg gaan we volgende week heen en Londen staat ook in de agenda. Dus we gaan goed denk ik zo ;) Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt van mijn wishlist bestemmingen. Jij sprong er meteen boven uit! Echt top! Mijn complimenten.

  • Reply kredit kosten qm 11 februari 2017 at 16:46

   hola carlos es interesante escribir para los principiantes, porque son los que mas necesitan de orientacion, gracias , te felicito por tu sencilles al comunicar tus ideas, un saludo

  • Reply http://www./ 28 februari 2017 at 23:59

   Hi, i feel that i saw you visited my web site so i came to return the want?.I’m trying to to find things to enhance my website!I guess its good enough to use a few of your concepts!!

  • Reply http://www./ 1 maart 2017 at 08:36

   Love her! I can think of so many perfect uses for this cutie! Love your card and coloring, you always do a fantastic job! Thanks for the sneak peak! :)

 • Reply Kelly 15 februari 2016 at 10:14

  Mijn travel bucketlist is ellenlang… Canada, Cuba, Amerika, Cambodja en Vietnam staan heel hoog boven aan mijn lijstje. En mijn geliefde Thailand zal ik zo graag nog eens terugzien… Met de kleine meid vinden we dit allemaal.een beetje te ver, dus houden we het dichter bij huis en gaan we dit jaar naar Ibiza. Ook supervet! Verder zit er denk ik niet veel in…. we hebben nl. ook verhuisplannen…!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2016 at 16:18

   Hahahaha, ja jullie zijn echte wereldreizigers! Ibiza lijkt me ook onwijs leuk, hoor alleen maar goede verhalen over dat eiland. Heel vee plezier alvast. En over die verhuisplannen moet je me nog maar een keertje contacten want ik ben natuurlijk ontzettend nieuwsgierig nu! :)

 • Reply Ashley 15 februari 2016 at 15:40

  Net als jij zit ik met vliegangst.. en daar wil ik heel graag van af! Ik hoop in de toekomst nog een mooie rondreis door Italië te maken: er zijn zoveel steden die ik wil zien en als ik het doe dan doe ik het goed. Al zag Luxemburg er ook wel heel mooi uit….

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2016 at 16:19

   Super kut dat we daar allebei last van hebben. Ik zie ook erg tegen de vliegreis op maar ik ga het wel gewoon doen. Ik moet wel, want ik wil meer van de wereld zien! Dus ik hoop maar gewoon dat het ontzettend meevalt. Heb jij al plannen weer een keertje in het vliegtuig te stappen?

 • Reply Marloes 16 februari 2016 at 11:35

  Oh Lille ziet er leuk uit! Het stond nog niet op mijn lijstje, maar als ik het zo hoor/zie dan komt dat voor volgend jaar wél op de reis bucket list :)
  – X Marloes

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2016 at 16:19

   Lille lijkt me echt fantastisch, ik hoor zoveel goede verhalen. Ik zal er vast wat over schrijven als we geweest zijn!

 • Reply Lindsey Beljaars 17 februari 2016 at 16:22

  Leuk lijstje! Ik ben net terug uit Londen, maar wil zelf ook graag nog een keer naar Rome en Groningen!

 • Reply Anne 17 februari 2016 at 16:51

  Wat een mooie lijst met mooie plekjes!
  Londen en Luxemburg ken ik en ik ben fan! Londen is echt onwijs mooi en gaaf. Wil ik ook echt weer een keer heen. Ook wij, mijn vriend en ik, zijn dol op Italië, dus Rome staat ook op onze travellist. En Groningen? Groningen ligt naast de deur, haha. Grappig om te zien dat die steden in Nederland voor de één heel normaal is en voor de ander echt bijzonder.
  Ik wil bijvoorbeeld heel graag nog eens naar Amsterdam en Utrecht.

 • Reply Sandra 17 februari 2016 at 19:41

  Luxemburg is tof! Ik ben daar vroeger vier keer geweest en heb daar zulke leuke herinneringen aan. :)
  Dit jaar ga ik naar de Azoren en hopelijk weer naar Azië, maar naar Zuid-Amerika zou ik ook wel graag willen. We zullen zien!

 • Reply Manon Dijkhuizen 18 februari 2016 at 10:32

  Ik zie inderdaad de laatste tijd ook mooie foto’s van Luxemburg voorbij komen! En Rome staat ook nog op mijn lijstje! x

 • Reply Miriam 21 februari 2016 at 20:19

  Jaaa Londen, ZO gaaf! En Groningen natuurlijk (duh, ik woon er ;p). Het Noorderplantsoen is dat ook wel tof om doorheen te lopen, mooi park! Alvast veel plezier :D

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 1 maart 2016 at 22:14

   Hahaha, Groningen was erg leuk! Helaas regende het de hele dag dus we hebben niet zoveel kunnen doen….volgende keer beter.

 • Reply Thais 22 februari 2016 at 21:30

  Wat een leuke idee Luxemburg! Het photo is el mooi ;) Groningen ben ik ook nog niet geweest, wil ik het ook zien!
  En je hebt gelijk, Rome in de zomer is veel te warm, Oktober zal heerlijk zijn.

 • Reply Rowan - sillysis.nl 7 maart 2016 at 20:51

  Mooie steden staan er op je lijstje!! Heel veel (reis)plezier in 2016!!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 9 maart 2016 at 11:50

   Dank je wel! We kunnen er inmiddels al twee afstrepen. Groningen & Luxemburg zijn we al geweest :)

 • Reply Cynthia 30 april 2016 at 09:40

  Lille is een erg leuke stad. Mijn freelance opdrachtgever zit er. Prima te doen met de auto.♡ verder moet je je bucketlist aanvullen met Turijn. Zo’n geweldige stad! Leuke bucketlist, geniet ervan!

 • Leave a Reply