Recept

VEGETARISCHE RODE PESTO PASTA

spaghetti-569067_1280-2

Een maand lang geen vlees eten leverde verrassende gerechten op. Waaronder deze vegetarische rode pesto pasta, die ongelofelijk lekker en makkelijk te maken is. Wil je weten hoe je simpel en makkelijk een vegetarisch gerecht op tafel kan zetten? Lees dan snel verder;

WAT HEB JE NODIG?

IMG_6350

Voor ongeveer 2 á 3 personen;

– Een potje rode pesto.

– Pasta naar keuze, ik ga meestal voor penne.

– Cherry tomaatjes.

– Mozzarella bolletjes.

– Pijnboompitten.

– Rucola sla.

– Parmezaanse kaas.

IMG_6361

HET RECEPT

Kook de pasta zoals staat aangeven op de verpakking. Snijd daarna een stuk of 10 cherry tomaatjes in partjes.

Zet een diep pannetje op een laag vuurtje en doe daar het hele potje rode pesto in met de cherry tomaatjes. Laat dit niet koken.

Verwarm vervolgens de pijnboompitten in een pannetje. Dit kan met een beetje zout voor de liefhebbers. Kijk wel uit dat je ze niet laat aanbranden want dat gaat altijd sneller dan je denkt.

IMG_6363

Zodra de pasta gekookt is doe je deze bij de warme rode pesto met de tomaatjes. Hierbij doe je dan ook meteen de mozzarella bolletjes, wat rucola sla naar smaak en de gegrilde pijnboompitjes. Mix dit even goed door elkaar en strooi daarna wat parmezaanse kaas over het gerecht.

IMG_6367

En zo makkelijk is het! Eet smakelijk.

IMG_6385

Oh en dit vegetarische gerecht is zelfs goedgekeurd door onze kleine honden vriend. Dus wat wil je nog meer ;).

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply yvonne 29 februari 2016 at 08:31

    Ziet er lekker uit! Ik ga hem zeker eens proberen.

  • Reply Jacky 29 februari 2016 at 09:41

    Wow, thats easy.. dat kan ik zelfs!
    Deze gaat gemaakt worden in huize LvB – zodra de spareribs op zijn ;)

    • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 1 maart 2016 at 22:04

      Hahahaha, precies. Jacky proof. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Om en nog de complimenten van mijn vader, de spare ribs waren heerlijk!

  • Reply Jamey - Beauty Unboxing 29 februari 2016 at 13:09

    hmmm dat ziet er heerlijk uit!

  • Reply Mariska 29 februari 2016 at 19:21

    Dit is super lekker! Ik maak dit wel eens met kip, dat is dan niet vegetarisch, maar het is echt super lekker.

  • Reply Sabrina - The Dutch Adventurer 29 februari 2016 at 19:40

    Hmm ziet er lekker uit en gelukkig heel simpel. Heel fijn artikel want ik probeer een beetje inspiratie op te doen omdat ik wat meer vegetarisch wil eten :)

    • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 1 maart 2016 at 22:03

      Wat leuk om te horen dat je meer vegetarisch wilt gaan eten. You go girl! Ik hoop dat dit recept een favorietje wordt.

  • Reply Miriam 1 maart 2016 at 19:34

    Ik heb net pasta achter de kiezen (;p), maar deze versie ziet er ook wel heel erg lekker uit!

  • Leave a Reply