Lifestyle

WAT TE DOEN MET VALENTIJNSDAG?

IMG_6770

De kerstman is nog maar net het land uit of de volgende feestdag staat alweer voor de deur. 14 februari is het zo ver. Dan is het weer Valentijnsdag ♥.! You hate it or you love it. Valentijnsdag is in velen ogen een gehypte commerciële feestdag, maar hé welke feestdag is dat tegenwoordig niet? Ik vind Valentijnsdag enorm leuk! En dat vond ik zelfs toen ik nog vrijgezel was. Valentijn betekent voor mij het even extra laten weten dat je van iemand houdt. Dat kan je vader zijn, je moeder, je beste vriend/vriendin of natuurlijk je grote liefde. Maar hoe doe je dat? Iets bijzonders doen op Valentijnsdag? Lees snel verder voor leuke ideetjes. 

GA TERUG NAAR DE PLEK WAAR JULLIE ELKAAR VOOR HET EERST HEBBEN ONTMOET.

Weet je het nog? De plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet? Was dat in de supermarkt? Of in een gezellig cafétje? Ga terug naar die plek, van bijvoorbeeld jullie eerste date. Haal daar samen herinneringen op en kijk naar wat er sinds die tijd allemaal is veranderd. Super leuk & romantisch.

SCHRIJF EEN HANDGESCHREVEN LIEFDESBRIEF.

Wie vindt dat nou niet leuk? Een ouderwetse handgeschreven liefdesbrief? Schrijf je gevoel op papier, schrijf dingen die je misschien nooit zegt maar wel voelt. En maak er wat moois van. Koop bijvoorbeeld mooi briefpapier en een bijpassende envelop. Het allerleukste is als je hem ook nog echt opstuurt. Je weet wel, met zo’n postzegel, net zoals vroeger.

EEN STEDENTRIP ALS VERRASSING.

Houden je lief en jij van samen de wereld ontdekken? Zoek een leuk plekje uit waar jullie samen een weekendje naar toe kunnen gaan. Dit kan dichtbij zijn, iets wat je met de auto kan doen. Of een plekje ver weg met het vliegtuig. Even samen een weekendje weg doet je weer herinneren aan hoe verliefd jullie zijn. De dagelijkse sleur sluipt er soms gewoon bij in en even weg zijn uit je eigen omgeving kan soms zo fijn zijn. Niets hoeft, alles mag en er is veel tijd voor elkaar.

LAAT SAMEN EEN WENSBALLON OP

Hebben jullie samen toekomstplannen? Dan valt er waarschijnlijk een hele hoop te wensen. Schrijf samen jullie wensen op de ballon en laat hem ’s avonds op. Maak er meteen een wedstrijdje van; wie kan de ballon het langst blijven volgen in de lucht. Maak bijvoorbeeld meteen een romantische avondwandeling om de ballon zolang mogelijk te kunnen zien.

KOOP HET GEEN WAT HIJ OF ZIJ GRAAG WILT HEBBEN.

Hoor je je lief al weken, maanden, jaren lang ergens over praten. Of dat leuke paar schoenen, die mooie tas of dat toffe horloge. Verras je lief en doe eens gek. Koop het gewoon! (als het budget dat toelaat natuurlijk)

GEEF HET BUCKETLIST BOEK CADEAU.

Je hebt hem waarschijnlijk al voorbij zien komen op mijn blog; Het Bucketlist boekje, met de 500 dingen die je gedaan moet hebben. Onwijs leuk om die 500 dingen samen te gaan afvinken.

MAAK JE HUIS ROMANTISCH.

Met verschillende feestdagen zoals Kerst en Pasen versieren we ons huis. Maar waarom doen we dat eigenlijk niet met Valentijn? En dan bedoel ik niet je huis volhangen met hartjes. Maar met veel kaarsen, kleedjes en kussens. In dit artikel kan je wat inspiratie opdoen. 

 

Ik hoop je hiermee wat inspiratie te hebben gegeven voor Valentijnsdag. Of had je toevallig al leuke plannen gemaakt? Laat ze dan zeker achter in de comments voor nog meer inspiratie!

Veel liefs en alvast een fijne Valentijn ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply irene 8 februari 2016 at 11:18

    Leuke tips, helaas heb ik geen vriend…

  • Reply marianne 3 februari 2021 at 23:06

    Ik heb een Valentijnsbox gekocht voor mijn man, ziet er echt super leuk uit, wil je niet een box kan je ook verschillende leuke dingen kopen om het thuis gezellig te maken

    https://www.dateathome.nl/Mijn-Liefde-Box

  • Leave a Reply