Lifestyle

DE JUISTE DATINGSITE KIEZEN

laptop-1149412_1280

Ik maak er geen geheim van, mijn vriend en ik kennen elkaar officieel via een datingsite, via Relatieplanet om precies te zijn. Vroeger was het misschien een beetje een taboe om via het internet te daten. Maar gelukkig is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Want we doen tenslotte tegenwoordig alles via het internet, dus waarom niet het zoeken van een partner? Via het internet vergroot je nou eenmaal je kans op het vinden van de ware liefde! Nu kan het alleen wel lastig zijn om de juiste datingsite uit te zoeken. Eentje die echt bij jou en jouw wensen past. Maar daar hebben ze wat op gevonden;

EEN DATINGSITE KIEZEN

Datingsitekiezen.nl kan jou helpen met het vinden van de juiste datingsite. Via een makkelijke afvink lijst kan je jouw wensen en voorkeuren aangeven. Hierop selecteren ze dan de beste datingsites die bij jou passen. En krijg je een persoonlijke top tien te zien. Super handig en snel. Het is een onafhankelijke vergelijking en ze vergelijken via 129 verschillende datingsites. En tussen die 129 zit er vast eentje die enorm goed bij jou past!

Ik ben natuurlijk ongelofelijk benieuwd hoeveel van mijn lezers vrijgezel zijn en of jullie al ervaring hebben met het daten via internet? Zelf heb ik lange tijd gedate via het internet. Of eigenlijk gezocht naar een geschikt persoon om mee te daten. Want vaak was het alleen wat heen en weer geapp en kwam daar eigenlijk nooit wat uit. Ik ben onwijs benieuwd naar jullie ervaringen en ook naar wat in jullie ogen de beste datingsite is. Wat mij betreft is dat Relatieplanet.nl want daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet!

Maar mocht jij nog opzoek zijn naar de liefde van jou leven en wil je je geluk beproeven op het internet neem dan zeker even een kijkje op Datingsitekiezen.nl of op welkedatingsites.nl. Want zij kunnen jou heel gemakkelijk helpen bij het vinden van de voor jou geschikte datingsite.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Yvette 25 maart 2016 at 09:01

  Ik heb mijn man ontmoet via Knuz.nl :D Maar ik weet niet of ik dat nou perse moet aanraden, want het kan voor iedereen anders zijn hoe je ervaring daar is. Maar wel leuk om te zien hoe vaak het tegenwoordig gebeurt inderdaad! :)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 maart 2016 at 14:59

   Oh echt? Die ken site ken ik niet. Maar super leuk dat jullie ook een internet setje zijn.

 • Reply Jamey - Beauty Unboxing 25 maart 2016 at 09:43

  Ik heb mijn man op de werkvloer leren kennen hihi.

 • Reply Ilse 25 maart 2016 at 10:05

  Een tijdje geleden zat ik ook veel op datingsites, op Relatieplanet heb ik ook nog een profiel gehad. :-) Maar nog steeds de ware niet gevonden. ;-)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 maart 2016 at 15:01

   Misschien een via Datingsitekiezen.nl proberen een andere geschikte datingsite site te vinden? Wie weet vind je hem dan daar wel! I hope so iig.

 • Reply Belle 26 maart 2016 at 18:54

  Single over here! ;-)

 • Reply Miriam 27 maart 2016 at 15:19

  Het is geen datingsite waar ik mijn vriend heb leren kennen, maar het was wel online: Facebook! =D

 • Leave a Reply