Reviews

INTRODUCING SOAP & GLORY

IMG_7495

Kennen jullie het Engelse merk Soap & Glory al? Ik tot verkort niet in ieder geval. De webshop Cozy Favorites mailde mij dat dit merk sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. En natuurlijk moet dit dan uitvoerend getest worden! Kijk je mee naar wat ik van Soap & Glory vind?

IMG_7483

Één ding staat voorop; je handen wassen met Wash Your Hands Of It is een feestje! De producten van Soap & Glory hebben hele fijne unieke geuren die ik niet met een ander merk kan vergelijken. Het ruikt fruitig en fris tegelijk. Je ruikt granaatappel gemend met een heerlijke parfum en je handen ruiken lang na het wassen nog na deze geur.

IMG_7495

En als je dan na het handen wassen deze Endless Glove Moisture Mask & Hand Cream gebruikt zijn je handen super zacht! Heb je last van extreem droge handen? Dan kan je deze hand crème ook gebruiken als masker. Breng hem royaler aan dan normaal en laat dit, het liefst in combinatie met een handschoen, even 10 min. goed intrekken. Succes gegarandeerd!

IMG_7502

Ondanks dat de lente voor de deur staat heb ik juist nu last van een droge huid! Hebben meer mensen daar last van eigenlijk? Dus deze The Righteous Butter komt als geroepen! Is het je trouwens al opgevallen dat alle verpakkingen onwijs leuk zijn? Vooral de teksten op de producten spreken mij erg aan.

IMG_7513

Deze rijke body butter is gemaakt met shea butter & aloë vera. Naast dat hij heerlijk ruikt, want dat doet hij! Is hij dus ook nog een goed voor je huid!

IMG_7534

Deze heerlijke producten zijn dus te koop bij de leuke webshop Cozy Favorites. Maar dat is niet het enige wat je daar kan bestellen! Cozy Favorites verkoopt namelijk nog meer producten uit het buitenland. Waaronder de mega hippe grote kaarsen van Bath & Body Works en de allerbeste deodorant die er bestaat, als je het mij vraagt; Lady Speed Stick.

Veel liefs ♥, Thessa

*Deze producten heb ik ter review ontvangen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Kelly 16 maart 2016 at 08:27

  Ja ik heb ook zo’n last van super droge handen!!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 16 maart 2016 at 08:29

   Ja?? Het is dus echt de tijd van het jaar. Ik heb het bijna altijd aan het einde van de winter tijdens de overgang naar de lente. Zo raar. De hele winter nergens last van…

 • Reply Jacky 16 maart 2016 at 09:15

  Jaaa dit ken ik zeker! Als ik voor werk naar Londen moet dan neem ik altijd een halve koffer vol van deze shit mee terug. Hun facial lijn is echt heeeel fijn ook! En ze hebben een geur die ruikt naar beboterde popcorn ALLEEN MAAR LIEFDE

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 16 maart 2016 at 16:18

   You Londen Girl ;) Ik ben iig nu ook helemaal fan en weet waarvoor ik even ga kijken als ik in Londen ben.

   • Reply Jacky 17 maart 2016 at 14:45

    Ik ging vorige keer heen met handbagage.. maar moest hem op de terugweg inchecken om dat ik te veel liquids van deze shizzl had gekocht hahaha. En ik schaam me er niet eens voor!

 • Reply Nina Simplynspecial 16 maart 2016 at 16:07

  Ik heb dit merk inderdaad al gespot! Super leuk, en ook erg tof dat dit nu zo makkelijk verkrijgbaar is. Volgens mij is de geur ook hemels.

 • Reply Mariska 16 maart 2016 at 16:42

  Oeh dit is nieuw voor mij, maar lijkt me echt heerlijk!

 • Reply Melike 16 maart 2016 at 18:55

  Dat lijken me echt fijne producten. Wat gaaf dat het nu ook in Nederland verkrijgbaar is!

 • Reply FabulousHeidi 16 maart 2016 at 20:45

  Oehh wat zien ze er leuk uit! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, ik ga hier zeker ’s naar kijken want de geur spreekt me aan zoals je het omschrijft. Ik heb ook droge handen en vooral ook nu :-)

 • Leave a Reply