Personal

LIFE LATELY MAART #1

IMG_5726

Terug van weggeweest; mijn wekelijkse foto overzicht. We beginnen misschien met wel een beetje een saaie week. Ik had namelijk (vorige week ook al) flink de griep te pakken en heb daardoor merendeels van de week op bed gelegen. Maar gelukkig zijn er ook leuke dingen gebeurd, zoals een tripje naar Ikea, een leuke sollicitatie voor een musical productie en nog veel meer. Kijk je mee?

AFGELOPEN WEEK

IMG_5724

Ik begon de week ziek, stront ziek. Wat een klote griep heerst er op dit moment zeg! Ik ben bijna twee weken lang beroerd geweest. Oké, misschien was dat ook een klein beetje mijn eigen schuld door wel gewoon twee dagen in Luxemburg rond te gaan lopen. Maar dat was het waard! Zie de vorige Life Lately. Een uitgebreid verslag komt eraan hoor!

IMG_5695

Toen ik weer een beetje opknapte in de loop van de week trok ik deze streepjes trui weer eens uit de kast. Hij hangt er al een half jaar, nooit aangehad, nu grote favoriet! Leuk hoe je soms opnieuw ‘verliefd’ kan worden op een kledingstuk.

IMG_5696

Vriendlief en ik gingen weer even naar Ikea, misschien wel één van onze favoriete dingen om samen te doen, naast citytrippen.

IMG_5697

Ikea heeft nu een hele uitgebreide vers afdeling, daar word ik echt blij van! Hoe lekker ziet dit eruit?

IMG_5698

Ook nieuw bij Ikea; Scandinavisch fruitwater. In allerlei lekkere smaakjes, we hebben ze allemaal geproefd! Favoriet; bruisend framboos.

IMG_5729

Na ons bezoekje aan Ikea was het natuurlijk tijd om aan de slag te gaan!

IMG_5737

Deze lamp gingen we vervangen voor….

IMG_5735

Deze!

IMG_5736

Ik vind hem echt mega leuk. En hij is vooral heel fijn omdat wij sinds kort het HUE light systeem van Phillips hebben, en daarvoor hadden we een lamp nodig met een grote fitting. Met het HUE systeem kan je de lampen via je telefoon bedienen. De kleur kan je instellen en de intensiteit van de lamp. Super handig!

IMG_5700

Voor Lisanne, van Lisanne Leeft maakte ik een pakketje met wat make-up & hair goodies voor haar inzamel actie voor #lopenvoorlyme. Een slopende ziekte die mij nauw aan het hart gaat en ik wou daarom iets doen.

IMG_5701

Vorig jaar voor vaderdag gaf ik mijn vader kaartjes voor Symphonica in Rosso. Afgelopen week was het dan eindelijk zover!

IMG_5661

Een selfie in rosso.

IMG_5666

Het was echt een onwijs gaaf concert, met prachtige visuals en leuke gastoptredens. Het meest bijzondere vond ik dat ik samen met mijn vader kon genieten van het nummer Dochters van Marco Borsato. ♥

IMG_5702

Afgelopen week gingen er liters thee doorheen. Vooral omdat ik door de griep enorm verkouden was en last had van mijn keel. Deze nieuwe theepot van Ikea kwam dan ook goed van pas. Je kan er zowel een theezakje in doen, als losse thee en verse munt blaadjes.

IMG_5694

Ziek of niet, deze kleine vriend moest elke dag uitgelaten worden. Dit balletje van Action is mega favoriet. Meneer is hoogbejaard (14 in wording) maar als je hem dit balletje geeft is het net weer een klein kind die niet wil stoppen met spelen. Zo aandoenlijk!

IMG_5726

‘When friends come over’ We hadden een gezellig etentje bij ons thuis met de beste vriend van mijn vriend.

IMG_5723

Deze had ik jullie volgens mij nog niet laten zien. Deze leuke melkflesjes kocht ik bij Flying Tiger (favoriete winkel EVER!) in Groningen. Ik kan niet wachten tot het zomer is…

IMG_5744

Iets wat we niet bij Ikea kochten maar bij de bouwmarkt; een nieuw rolgordijn. Er hing eerst niks voor het raam en dat is toch best wel vervelend met iedereen die naar binnen kijkt.

IMG_5745

Nog zoiets leuks dat ik meenam bij Ikea; dit spiegeltje. Ik kan hem helaas niet meer doorlinken via de website, hij staat er niet meer op. Maar ik vind hem super fijn en ik doe nu voor het eerst in mijn leven mijn make-up zittend. Heerlijk!

IMG_5757

En we sluiten deze week af met een gezellig etentje op onze anniversary datum ♥.

Iets waar ik geen foto van heb maar wat wel onwijs leuk is, is dat ik gevraagd ben om mee op tour te gaan als hoofd kap & grime met een nieuwe musical productie. Iets waar ik onwijs veel zin in heb en hier over horen jullie later nog veel meer.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply yvonne 9 maart 2016 at 04:59

    Superleuk om te zien en te lezen weer!

  • Reply Jacky 9 maart 2016 at 16:05

    He ik zie weer heksenkaas! Addict ;)

  • Reply Cindy 9 maart 2016 at 20:28

    Die lamp die jullie vervangen hadden, die hebben wij ook in huis (incl. dode vliegjes zie ik nu ineens…). Ik ben nog nooit bij een concert van Marco Borsato geweest, maar daar wil ik ook wel heel graag heen. En ik heb ook een streepjestrui die heel erg favoriet is haha

  • Leave a Reply