Lifestyle

DE LEUKSTE TV PROGRAMMA’S VAN DIT MOMENT

Katjas-Bodyscan-S2_nieuws-960x480

Met alle mogelijkheden om de nieuwste films & series te streamen, en de opkomst van Youtube zouden we bijna the good old televisie vergeten. Maar er zijn een hoop leuke programma’s tegenwoordig op tv! Vandaag deel ik met jullie mijn persoonlijke favorieten. 

 

KATJA’S BODYSCAN

 

Katjas-Bodyscan-S2_nieuws-960x480

Katja Schuurman, wie kent haar niet? De prachtige brunette met misschien wel de mooiste krullen van Nederland. Voor de tweede keer oprij stelt ze haar lichaam beschikbaar voor de wetenschap. Dit doet ze voor haar programma Katja’s Bodyscan voor de KRO. Katja zoekt grenzen op om alles te weten te komen over haar fysieke en mentale gezondheid. Een heel leerzaam en interessant programma als fan bent van wetenschappelijke onderzoeken. En je meer te weten wil komen over het menselijke lichaam & brein.

Elke donderdag om 21.30 op NPO 1.

 

BLOED, ZWEET EN SPOTLIGHTS

CfgVjGsW4AIyTf-

Misschien wel mijn grootste favoriet uit het rijtje; Bloed, Zweet & Spotlights. Een programma van AVROTROS waarin je wordt meegenomen in de opstart van twee grote theaterproducties die momenteel in Nederland te zien zijn. Je krijgt een kijkje backstage bij De Tweeling & The Bodyguard. Erg leuk als je een liefhebber bent van theater & musicals. Of gewoon als je nieuwsgierig bent naar wat er nou allemaal komt kijken bij het maken van een grote theaterproductie.

Elke donderdag om 20.30 uur op NPO 2.

 

RAMBAM

rambam-beticht-manager-herman-brood-van-fraude

Het programma Rambam van de VARA brengt op eigenzinnige en creatieve wijze zaken aan het licht die niet kloppen. Grote bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters, vreemde regels, of andere oneerlijke zaken worden tegen het licht gehouden en aangepakt. Een goede eye-opener en erg leuk om naar te kijken! Elke week verbaas ik me weer over de oneerlijke en vreemde dingen die in ons land gebeuren. 

Elke woensdag om 21.55 uur op NPO 3. 

 

KERELS MET EEN KLEINTJE

358239

Een programma van RTL; Kerels met een kleintje. Heerlijk even ongegeneerd in andermans leven mee kijken. Het programma gaat over aanstaande vaders die voor het eerst een kindje krijgen. De man staat in the picture en dat vind ik een hele leuke insteek van het programma. Want zwangerschap, bevallen en kinderen krijgen wordt meestal altijd van uit de kant van de vrouw uitgelicht. In dit programma komen de mannen aan bod en het is soms aandoenlijk en gênant tegelijk om naar te kijken.

Elke dinsdag om 21.30 uur op RTL 5.

 

GALILEO

galileo

Een leuk informatie programma, wederom van RTL, met nieuwsgierige verslaggevers die door het hele land trekken opzoek naar antwoorden op soms ietwat vreemde vragen. Met wetenschappelijke onderzoeken en bijzondere experimenten verpakt in korte filmpjes. Je dagelijkse ‘braintainment’ zoals ze het zelf noemen. 

Elke werkdag om 19:30 uur bij RTL 5.

 

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Tumb_Logo

Je zal het maar hebben, een programma van BNN dat jonge mensen volgt met een handicap, aandoening of ziekte. Helemaal niet om te laten zien wat ze niet kunnen, maar juist wat ze wel kunnen. Een mooi programma dat je weer doet beseffen hoeveel geluk je hebt als je helemaal gezond bent.

Elke dinsdag om 21.20 uur op NPO 3.

 

Dit waren mijn favoriete programma’s van dit moment. Wat is jouw favoriete programma eigenlijk?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply yvonne 19 april 2016 at 07:23

  Ja zijn erg leuke programma’s. Ik vind zelf : de keuringsdienst van waarde, je zal het maar zijn en Married at first sight ook erg leuk. En wat not to wear en say yes to the dressing blijven bij mij ook favoriet.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 april 2016 at 12:56

   De keuringsdienst van waarde had er eigenlijk ook tussen moeten staan! Zo’n goed en leuk programma ook.

 • Reply Jolanda 19 april 2016 at 20:42

  Leuk lijstje, al kijk ik er geen een van haha! Hier hebben we altijd zo onze vaste programma’s, maar ’s avonds ben ik ook vrij veel met mijn blog bezig

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 april 2016 at 12:56

   Hahaha. Je kan het ook allemaal terugkijken mocht je een keertje tijd en zin hebben. Wat kijken jullie zelf?

 • Reply Lee 16 januari 2017 at 10:15

  Leuk overzicht van tv-programma’s, maar komt er binnenkort ook een nieuwe overzicht? Thankyouu

 • Leave a Reply