Personal

LIFE LATELY APRIL #2

IMG_6810

Afgelopen week was niet zo’n hele boeiende week en ik heb daarom ik maar weinig foto’s gemaakt. Maar hé, dat is ook het leven niet waar? Er was wel een leuke make-up klus in Amsterdam en we zijn begonnen aan het maken van onze eigen lounge set voor in de tuin. Kijk je mee naar afgelopen week?

AFGELOPEN WEEK

IMG_6805

Zoals ik al in de intro vertelde, het was niet een super boeiende week. Wel hebben we een begin gemaakt aan onze lounge set, die we willen gaan maken van pallets zoals je ziet. Lekker schuren, beitsen en verven.

IMG_6818

Uiteindelijk is dit een beetje het idee wat we willen. Als iemand trouwens nog tips heeft voor betaalbare kussens, laat dan even een comment achter :).

IMG_6814

Ik ging ook weer naar mijn natuurgeneeskunde. Zij behandeld me daar met voetreflex therapie. Volgens de Chinese geneeskunde zitten er drukpunten in je voeten die in verbinding staan met je organen. Mega interessant en erg leerzaam.

IMG_6807

Ook werkte ik afgelopen week weer lekker aan nieuwe artikelen.

IMG_6806

En fotografeerde ik er weer op los.

IMG_6808

Ook ging ik mee met vriendlief bier uitleveren, altijd leuk en vooral heel gezellig.

IMG_6809

Daarna gingen we samen even op bezoek bij het oude buurvrouwtje van mijn vriend. Die woont sinds kort in een verzorgingstehuis en ze was jarig afgelopen week. 92 lentes jong! Dat was dus wel even een bezoekje waard.

IMG_6810

Ook was ik meerdere keren in Amsterdam. Men, wat hou ik van onze hoofdstad! ♥

IMG_6815

Na een geniale tip die ik zag bij Shifra bakte ik frietjes uit de oven op gekreukeld folie. Zo hoef je de frietjes niet halverwege om te draaien en worden ze knapperiger dan zonder folie. Echt een aanrader hoor!

IMG_6811

Er werd ook weer gewerkt. Ik stond op de set van een nieuwe Nederlandse film.

IMG_6812

Iets wat veel gebeurd tussen de scenes door; even een poedertje tegen het glimmen.

IMG_6813

En er was afgelopen week ook weer tijd voor uitgebreide ontbijtjes! My fav.!

Hoe was jouw week?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Dionne 18 april 2016 at 07:03

  Die tuin ziet er goed uit! Mooi! Wat cool dat je op een set van een Nederlandse film heb gewerkt!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 april 2016 at 13:58

   Dank je wel! Werken op de set is idd altijd enorm leuk. Binnenkort begin ik weer aan een nieuwe film waar ik volledig bij aanwezig zal zijn. Dit was maar 1 dagje assisteren.

 • Reply Jolanda 18 april 2016 at 07:17

  Leuke week! Wat een handige frietjestip en een superleuk idee voor een loungeset!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 april 2016 at 13:57

   Dank je wel :) Ja die tip is mega handig. Ben vergeten erbij te zetten dat er ook nog een beetje olijfolie overheen moet. Dan worden ze nog lekkerder.

 • Reply yvonne 18 april 2016 at 08:26

  Gave loungeset zeg. Als ik een kussentje heb laat ik het weten.

 • Reply Yvette 18 april 2016 at 12:29

  Wauwww, jullie tuin is fantastisch! Heel knap gedaan!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 april 2016 at 13:56

   Thanks Yvette! Maar het plaatje waar je op doelt is niet onze tuin hoor. Zo gaat het wel ongeveer worden. Maar het is nog even hard werken hier.

 • Reply Priscilla 18 april 2016 at 14:32

  Wat leuk! Een vriendinnetje van mij heeft bij de Schuimrubberkoning in de Weimarstraat Den Haag schuimrubberen kussens op maat laten maken voor haar loungebank. Je kan er een buitenbestendige hoes bij kopen/op maat laten maken, maar je kan ook alleen de stof kopen en het bij een Chinese kleermaker op maat laten maken. Scheelt een hoop geld!

 • Reply Miriam 18 april 2016 at 19:21

  Oehh dat buiten zit setje is leuk zeg! Ik snap waarom je zoiets wil hihi. Leuke foto’s ook weer.

 • Leave a Reply