Personal

ODE AAN DE LIEFDE, MIJN LIEFDE

IMG_6422

Vandaag, precies een jaar geleden, vroeg de liefde van mijn leven of ik voor altijd de zijne wilde zijn. Vandaag mijn ode aan de liefde, zijn liefde…

Natuurlijk zei ik ja. Want ik wachtte toen stiekem al ruim twee maanden op deze bevestiging. Op de bevestiging dat wij allebei hetzelfde voelden voor elkaar. Dat dit echte liefde is. Dat wij bij elkaar horen. Niet omdat we zoveel op elkaar lijken of omdat we dezelfde interesse hebben. Nee, gewoon, omdat het goed voelt. Omdat dit als liefde voelt. En omdat het vanaf die dag alleen maar nog mooier kon gaan worden. 

En dat deed het. Onze liefde is gegroeid en groeit nog steeds. Elke dag dat we naast elkaar wakker mogen worden is een cadeautje. Een cadeautje die zich vertaalt in een kus, lieve goedemorgen woordjes en een knuffel. Evenals een kus & ik hou van je voordat één van ons de deur uitgaat. Dat zijn de dingen die onze liefde elke dag doet groeien. Genegenheid, aanraking, lief zijn voor elkaar. Het zit hem in de kleine dingen. Iets meenemen uit de supermarkt omdat je weet dat je de ander daar heel blij mee maakt. Een lief kaartje op een bijzondere dag. Of gewoon een briefje zonder reden. Want je hebt geen reden nodig om te zeggen dat je van elkaar houdt. Een grapje om de narigheid te doen vergeten. Meehuilen omdat je de ander z’n verdriet voelt. Maar vooral gewoon met elkaar zijn. Vlieguren maken samen. Elkaar nog beter leren kennen dan we al doen. Samen staan we sterk en kunnen we de hele wereld aan.

De liefde, wat ben je mooi! Ik had niet durven dromen dat het zo fijn zou zijn. Dat je zo één kan zijn met iemand. Dat iemand je kan verrijken en dat je alleen al omdat de ander in de buurt is gelukkig bent. Want dat maak je mij, mijn liefde, jij maakt mij gelukkig. Elke dag weer. Ook op de dagen dat ik even niet gelukkig ben weet jij mij aan het lachen te krijgen. Droog je mijn tranen en vind je me zelfs enorm lief als ik chagrijnig ben. En op de dagen dat alles fijn is weet jij het nog naar een hoger level te brengen.

De liefde, mijn liefde, wat ben je bijzonder!

♥ Thessa

Photo by Jacky

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Yvette 6 april 2016 at 07:06

  Wat mooi, inspirerend en fijn om mee wakker te worden <3 Prachtig om te zien dat jullie zo gelukkig zijn en dat we allemaal een heel klein beetje getuige mochten zijn van hoe het allemaal begon :)

 • Reply Leonieke 6 april 2016 at 07:34

  Wat mooi verwoord Thessa, de liefde en het geluk spat er van af.
  Het herinnerd mij eraan waarom ik alweer 30 bij mijn liefde ben.
  Heel veel liefde en geluk voor jullie,
  Liefs Leonieke x

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 26 april 2016 at 14:55

   Lief om te horen en leuk ook om te horen dat het zo zichtbaar is. :) Jeetje, 30 jaar alweer. Dat is voor ons nu alleen nog maar een droom. Maar we zijn onderweg!

 • Reply Laura 6 april 2016 at 08:34

  Wat een mooie woorden!

 • Reply Kelly 6 april 2016 at 10:14

  Mooi <3 het is je zo gegund!!

 • Reply Jolanda 6 april 2016 at 13:28

  Wat lief en mooi!!

 • Reply Fleur 6 april 2016 at 18:24

  Aaawh wat een lieve post!
  Ik hoop voor jullie dat julie nog héél lang samen blijven en als je in het bejaardenhuis zit nog steeds die leuke briefjes schrijven:-).

 • Reply Cindy 6 april 2016 at 20:37

  De liefde is zo mooi! Veel geluk samen voor alle jaren die nog gaan komen.l!

 • Reply Roxanne 6 april 2016 at 21:33

  Mooi geschreven!

 • Reply yvonne 7 april 2016 at 10:42

  Wat een lief stukje!

 • Reply Miriam 10 april 2016 at 12:01

  Awww, zo lief en mooi en ook zo herkenbaar! Fijn dat je jouw liefde hebt gevonden, ik gun het iedereen! :D

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 26 april 2016 at 14:56

   Ik gun het idd ook iedereen, de liefde is zo mooi. En wat ik al zei, ik wist niet dat het zo mooi zou zijn.

  Leave a Reply