Personal

ONS INTERVIEW IN HET TIJDSCHRIFT VRIENDIN

IMG_8245

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Een kleine twee weken geleden stonden mijn vriend en ik in het tijdschrift Vriendin. Voor een serie over drie verschillende stellen die vanaf het eerste moment wisten; met hem/haar wil ik verder, voor de rest van mijn leven! En wij zijn zo stel! (Gelukkig wel!) Ik werd benaderd voor een interview en ons liefdesverhaal kon je tot vorige week nog lezen in de editie van 30 maart t/m 5 april. Voor degene die het gemist hebben, je leest het hele interview vandaag hier;

IMG_8240

Het was een bijzondere ervaring om jezelf terug te zien in een tijdschrift. Nog nooit eerder hadden wij zoiets meegemaakt. Het was vooral gek om jezelf tegen te komen in de supermarkt. Dan zag ik onze favoriete foto van ons samen op de cover, tussen alle andere tijdschriften. Super leuk!

IMG_8248

Ik had eigenlijk verwacht dat het een klein verhaal zou worden. Drie stellen verdeeld over twee pagina’s, zoiets had ik in gedachten. Maar alle drie de stellen hadden hun eigen pagina. Dus wij ook!

IMG_8254

HET GEHELE INTERVIEW

Je kan ook nog op de foto klikken zodat je hem nog kan vergroten, mocht dat nodig zijn ;).

IMG_8251

Ik hoop natuurlijk dat je het interview leuk vond. En ik ben onwijs benieuwd of je het al had gelezen in de Vriendin zelf of dat je het nu voor het eerst leest? Ook wil ik nog even iedereen bedanken die het tijdschrift speciaal voor ons interview hebben gekocht. We kregen de afgelopen weken via verschillende wegen foto’s binnen van vrienden, familie, kennissen en volgers die het interview aan het lezen waren. Erg leuk, dank daarvoor!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jamey - Beauty Unboxing 15 april 2016 at 08:55

  Wat ontzettend cool zeg!

 • Reply Fleur 15 april 2016 at 13:15

  Het is mij compleet voorbij gegaan; maar wat ontzettend leuk en wat een gave ervaring! Het is een leuk interview geworden; en gewoon een hele pagina! Wauw!

 • Reply yvonne 15 april 2016 at 13:52

  Superleuk. Ik had het al wel gezien, had de vriendin er speciaal voor gekocht. Maar leuk om nog eens te lezen.

 • Reply irene 15 april 2016 at 20:25

  Super leuk dat je daar in staat!! X

 • Reply Jolanda 17 april 2016 at 21:14

  Wat leuk zeg!!! Lijkt me heel bijzonder!

 • Leave a Reply