Citytrips/Travel

LONDEN SOUVENIRS

IMG_9004

Toen wij laatst in Londen waren, wat onwijs te gek was, check de vlog hier, toen hebben wij natuurlijk ook de nodige souvenirs geshopt! Vandaag laat ik je zien wat voor leuks wij meenamen naar Nederland als herinnering aan onze fantastische citytrip.

IMG_8946

Iets wat we altijd meenemen van onze reizen is een Starbucks mok. Aan deze verzameling was mijn vriend al begonnen voordat wij bij elkaar waren. En we zetten nu samen deze traditie voort!♥

IMG_8977

In Engeland, en dus ook in Londen, drinken ze veel thee. Ik moest daarom deze TE leuke ouderwetse tinnen beker meenemen, dat begrijp je natuurlijk wel ;).

IMG_8989

En bij thee hoort natuurlijk wat lekkers. Dit is de Boost reep van Cadbury. Een chocolade reep die de perfecte combinatie is tussen een Mars & Twix. Ik nam er een aantal mee want in Nederland zijn deze helaas niet te koop.

IMG_9000

Iets wat ik meenam voor mijn werk (allround make-up artist); deze mini wattenstaafjes. Onwijs handig om bijv. vlekjes weg te werken. Ze zijn van Muji. Normaliter koop ik ze online, maar in Londen zit een hele winkel (paradise!) van dit geweldige Japanse merk. De Muji store in Londen zit in de leuke wijk Covent Garden. Als je uitstapt bij de metro halte Covent Garden en je staat met je rug naar het metro station toe, ga je links de hoek om en dan loop je er vrijwel direct tegenaan. (37-38 Long Acre Road,
Covent Garden)

IMG_9014

Nog iets wat we bij Muji kochten; deze leuke refill bottles. We gebruiken ze in de keuken voor afwasmiddel & handzeep.

IMG_9007

Dit onwijs leuke VW busje kwam ik tegen in een winkeltje in Notting Hill, waar ik overigens ook de thee beker kocht. Ik was opslag verliefd♥! Al jaren ben ik opzoek naar een licht blauw camper busje en in Londen vond ik hem!

IMG_9009

Hij was niet goedkoop maar ik wist zeker dat als ik hem zou laten staan dat ik spijt zou krijgen.

IMG_8960

We nemen ook altijd een magneet mee als we op reis zijn. Aan deze traditie was ik al begonnen voordat mijn vriend en ik bij elkaar waren. En ook deze traditie zetten we samen voort. Zo leuk hoe soms dingen bij elkaar komen! Het mooiste souvenirtje uit Londen is misschien wel de tickets achter de magneet. Van de musical Les Miserables. Wat een mega grote wens was dat van mij zeg! Nu zie ik elke dag de tickets hangen op de koelkast en denk ik met een glimlach terug aan deze geweldige avond.

IMG_8970

Dit is trouwens inmiddels onze gezamenlijke verzameling. Wie spaart er eigenlijk nog meer magneetjes van landen of plaatsen?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Yvette 27 mei 2016 at 07:13

  Dat Volkswagen busje is geweldig! Ik snap dat je die niet kon laten liggen! Leuke souverniers hebben jullie meegenomen!

 • Reply Dhini 27 mei 2016 at 07:55

  wat mooie souvenirs. Ik zoek nog steeds Volkswagen busje. Mooi die van jou

 • Reply Jolanda 27 mei 2016 at 07:58

  Dat vwbusje is echt leuk, die tinnen mok overigens ook!!

 • Reply Jennifer 27 mei 2016 at 15:06

  Superleuke aankopen! Ik heb ook zo’n busje (auto) haha

  • Reply ultimate team coins free 24 februari 2017 at 20:44

   Hola,Jo tinc el mateix problema. No puc afegir alumnes als Projectes ja creats, i tampoc puc assignar nous alumnes als nous Projectes. Gràcies,Susagna

 • Reply Marjoleine 27 mei 2016 at 17:52

  Zo leuk allemaal! Volgens mij hebben jullie een geweldige tijd gehad :)

 • Reply Sylvia 28 mei 2016 at 11:59

  Ohh, dat VW busje is echt perfect! :D Twee vriendinnetjes van me sparen die magneetjes ook. De een van steden, de ander van landen ;)

 • Reply Joyce 9 augustus 2016 at 21:31

  Leuke souvenirs! Ik ben ook begonnen met het verzamelen van magneetjes en ik probeer van elke plek waar ik kom een zwart-wit kaartje of poster van de map te vinden.

 • Reply Patricia 16 juli 2018 at 15:41

  ik verzamel ook magneetjes en postkaarten

 • Leave a Reply