Citytrips/Travel

LONDEN CITYTRIP VLOG & TIPS

Begin mei waren mijn vriend en ik in Londen. Tot nu toe de allerleukste stad die ik ooit bezocht heb. En echt een onvergetelijk avontuur. Ik overwon mijn vliegangst, streepte alle punten op mijn Londen Bucketlist af en genoot volop van deze mega leuke stad. Vandaag voor jullie de vlog van onze 5 daagse citytrip en natuurlijk nog wat leuke foto’s & tips. Veel kijk plezier! (zet de video zeker even op HD kwaliteit) En vergeet zeker niet even op ‘continue reading’ te klikken voor de foto’s en mijn persoonlijke tips ;)

IMG_8666

MIJN LONDEN TIPS:

Afgelopen jaar was ik voor het eerst in mijn leven in Londen. De dingen die je volgens mij zeker gedaan of gezien moet hebben zijn:

 • Eten bij Jamie’s Italian (want: heel lekker, betaalbaar & mega goede service)
 • Wandelen langs de Thames. (want: daar is super veel te zien)
 • Een musical bezoeken. (want: de beste kwaliteit op musical gebied vind je daar!)
 • Een avondwandeling maken in de buurt van de Big Ben. (want: is mooi & romantisch)
 • ’s Avond in een local pub iets drinken of eten. (want: je kijkt je ogen uit, dronken Engelsen)
 • Een Oyster card kopen voor het openbaar vervoer. (want: is handig en scheelt een hoop geld)
 • Burgers eten bij Gourmet Burger Kitchen. (want: sweet patato fries met bacon mayonaise)
 • Koop een paraplu. (want: het weer in Engeland is mega onvoorspelbaar)
 • Lunch halen bij Pret a Manger. (want: kom je overal tegen en natural organic jummie food)
 • Een foto maken in een rode telefooncel. (want: dat wil je gewoon,geef maar toe ;)
 • Camden Town bezoeken. (want: je kijkt ook daar je ogen uit en je kan heel lekker & gezellig eten in Camden Lock)
 • Trek goede schoenen aan. (want: Londen is GROOT!)
 • Rondje lopen in Notting Hill. (want: gekleurde huizen & mooie dure auto’s everywhere)
 • Fish & Chips eten. (want: want dat moet je daar echt een keer gegeten hebben)

IMG_8630

MIJN LONDEN DON’TS:

Wat je wat mij betreft beter kan overslaan;

 • Een bezoekje aan Harrods. (want: mega druk, veel te groot, veel te veel en alleen maar onbetaalbare spullen)
 • Het British Museum. (want: wederom veel te groot en in mijn ogen te veel van hetzelfde)
 • Tower of Londen bezoeken. (want: de entree prijs is belachelijk duur en de wachtrij enorm lang)
 • Slapen in het Easy Hotel. (want: veel te kleine kamer, geen frisse lucht op de kamer, mega gehorig en geen service)
 • De wijk Soho bezoeken. (want: veel te druk en in mijn ogen niet zo bijzonder/leuk als andere hippe wijken in Londen)

 

IMG_8774 IMG_8742  IMG_8684  IMG_8792

Ik hoop dat je wat aan mijn tips zult hebben voor als je misschien binnenkort een lang weekend Londen gaat doen. Mocht je zelf nog leuke do’s & don’ts hebben laat ze dan zeker even achter in de comments.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Tessa 19 mei 2016 at 09:15

  Super leuke tips. Zelf ben ik ook een paar keer in london geweest ben echt dol op die stad. Ik heb daar musical gezien van we will rock you, ontzettend gaaf. En de tower of london heb ik wel bezocht maar wij hadden ontzettend mazzel want het was redelijk rustig.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 19 mei 2016 at 11:38

   Wij wilden de Tower of London ook heel erg graag bezoeken. Maar 25 pond per persoon en een wachtrij van 3 uur was me toch echt iets te gek ;) Is het wel de moeite waard mocht ik er nog een keer heen gaan?

 • Reply Yvette 19 mei 2016 at 09:19

  Ahhh dit doet pijn, ik herken alles :D Ik heb zo’n zin om weer te gaan! Heerlijke vlog heb je ervan gemaakt en goede tips! Alleen het British Museum vond ik zelf wel heel tof, maar dat is ook gewoon heel persoonlijk denk ik :)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 19 mei 2016 at 11:40

   Aaaah sorry!!! Hahaha. Ik wil ook zo ontzettend graag terug. Londen heeft echt mijn hart gestolen <3 Het British Museum stond echt hoog op ons lijstje en in eerste instantie was ik ook wel onder de indruk. Maar het is daar zo groot, zo druk. We waren elke keer op afdelingen met vitrines vol met potjes en kommetjes. Echt een hele verdieping vol. Daardoor vond ik het niet meer interessant. Maar wel heel fijn dat de entree daar gratis is!

 • Reply irene 19 mei 2016 at 09:35

  Leuke vlog! ik ben afgelopen weekend ook naar londen geweest :) X

 • Reply Jolanda 19 mei 2016 at 16:20

  Wat leuk! London is echt geweldig!!

 • Reply Bert 19 mei 2016 at 22:40

  Zoals altijd een verzorgde post!

 • Reply Miriam 19 mei 2016 at 23:00

  Wat een leuke post! Leuke film ook, mooi alle prachtige bezienswaardigheden erin, I like! Sowieso Londen…wie wil daar nou niet naar toe?! Ben er al een aantal keer geweest, maar zou zo nog 10x heen willen. Goeie tips trouwens! :D

 • Reply Kelly 20 mei 2016 at 10:41

  Ik wordt helemaal gelukkig als ik jullie zo verliefd zie. Superleuk!! Mooi gedaan Thess. Door jou is mijn Londen vibe weer helemaal aangewakkerd. Lu is er ooit geweest met school (zo lang geleden dus ;)…) en vond het toen niet zoveel aan waardoor het hem niet echt warm maakt als ik er over begin hahaha!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 mei 2016 at 20:21

   Gaaaaaan!! Echt doen! Londen is zo te gek! Daar ga je geen spijt van krijgen!! En dank je wel voor je liever woorden Kell :) Doet me goed! Echt snel een bakkie doen hoor, we hebben elkaar te lang niet gezien. X

 • Reply Sylvia 21 mei 2016 at 13:59

  De Tower of London is echt zonde om over te slaan! Ik vond het een van de hoogtepunten tijdens mijn bezoek aan die prachtige stad :) Wellicht hadden we mazzel met de dag en tijd, want het was gewoon gezellig druk zonder lange wachtrijen.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 mei 2016 at 20:22

   Ja ik weet het, we wilden er ook super graag in maar drie uur in de rij en 25 pond per persoon vonden we toch echt te gek. Wel een goede reden om ooit weer een keer terug te gaan, want ik wil het wel heel graag van binnen zien.

  Leave a Reply