Lifestyle

VLOG VERSLAAFD

IMG_6334

Ik beken; ik ben vlog verslaafd. Het is inmiddels een onderdeel van mijn ochtend ritueel en als ik er ’s ochtends geen tijd voor heb vind ik later op de dag wel een momentje waarop ik ze kan kijken. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete vloggers;

JAMIE LI

The vlog queen als je het mij vraagt! Jamie Li, de eigenaresse van het online Quater magazine. Op haar blog vind je alles wat je moet weten over de laatste trends, de hipste celebs en de grappigste collum’s over actuele onderwerpen. Sinds kort vlogt ze ook en dat doet ze nog leuker dan haar collum’s al waren. Volg haar leven als grappige fashion mama van twee lieve boy’s in Amsterdam.

HANS & SHIFRA

Hans & Shifra, het leukste online stelletje dat ik ken. Ze doen me namelijk heel erg denken aan de relatie die ik met mijn vriend heb. Ze wonen samen in het centrum van Zaltbommel met hun hondje Charlie. Shifra is de eigenaresse van A Cup of Life. Dé DIY blog van Nederland. Ook in de vlogs zie je veel DIY’s voorbijkomen. Maar vooral gewoon lekker het gewone leven van twee mensen die zielsveel van elkaar houden en enorm gek op elkaar zijn. Ze vlogden (is dat überhaupt een woord?) eerst alleen in het weekend maar inmiddels dagelijks!

ANNA NOOSHIN

Anna Nooshin, wie kent haar inmiddels niet? Ze is de oprichtster van het bekende online platform NSMBL, schrijfster van haar succesvolle boek ON TOP en ze is sinds kort een vast gezicht bij RTL Boulevard. Ze heeft smaak, een super interessant leven, ze reist veel en heeft leuke vrienden. Ik vind het vooral heel fijn dat ze onwijs oprecht en lief is. Dat is iets wat meteen opvalt als je haar vlogs bekijkt.

2WMN

De dames van 2WMN, Willemijn & Martine. Die overigens ook de dames van de blog LiveLifeGorgeous zijn, vloggen zo nu en dan op hun YouTube kanaal. Enorm leuk. Ze laten je zien hoe het werken aan twee succesvolle blogs eraan toegaat. En ze nemen je mee op leuke trips en shop avonturen. Willemijn, net moeder geworden van Jelle, heeft laatst 4 weken haar week gevlogt ipv een weekoverzicht in foto’s. Enorm leuk en wederom gewoon even een kijkje in iemand anders zijn normale leven.

JOSH V

Josh V, jawel, van het bekende modemerk Josh V, vlogt nu ook haar interessante leven op YouTube. Ze laat elke week doormiddel van een weekvlog zien wat ze allemaal heeft gedaan en heeft meegemaakt. Een kijkje in het leven van een hard werkende dame die het ver heeft geschopt in de fashion wereld. Erg inspirerend!

Kijk jij ook vlogs? En wie zijn jouw favorieten volgers? Want wie weet kan ik dan binnenkort een paar nieuwe vloggers toevoegen aan mijn favorieten lijstje.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Yvette 12 mei 2016 at 07:05

  Herkenbaar! ;) Het is ons best bewaarde geheim, maar Rick en ik kijken ’s avonds bij het eten bijna altijd naar Zoe en Alfie ;)

 • Reply yvonne 12 mei 2016 at 08:00

  ik volg ook een aantal van deze vlogs ;-)

 • Reply Eilish 14 mei 2016 at 23:17

  Ik kijk nu de vlog van Carré haha. Ik vind boncolor, vetgezellig, yvardegroot, laura ponticorvo, vlogsbyrhoda en sophiestraalt ook heel leuk

 • Reply Jamie 23 mei 2016 at 17:07

  Ohhhh wat lief dat je mij tipt, dank je! X Jamie

 • Leave a Reply