Recept

FRUITWATER MAKEN

IMG_9092

Fruit in je water, de trend van dit moment! Je ziet het overal; in speciale flesjes, in grote kannen en in van die leuke watertaps. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete recept op het gebied van fruitwater. Want deze combinatie is echt goddelijk en doet het onwijs goed op feestjes! 

IMG_9052

WAT HEB JE NODIG?

Voor ongeveer vier liter zelfgemaakte limonade;

 • Een handje aardbeien, stuk of 10.
 • Een kwart komkommer.
 • Een hele limoen.
 • Verse munt blaadjes, ongeveer 4 takjes.
 • En natuurlijk; water.

Snijd alle ingrediënten in plakjes en haal de verse munt blaadjes van de takjes. Vul de kan eerst met water en voeg daarna pas alle ingrediënten toe. Anders blijven ze niet zo mooi drijven. Laat dit vervolgens pak en beet een uurtje trekken. Het liefst in de koelkast. Je zult zien dat het water licht roze is geworden door de aardbeien. Super fun! Nu is je fruitwater op smaak en kan je gaan genieten van een heerlijke natuurlijke zelfgemaakte limonade. Drink smakelijk!

IMG_9064IMG_9092IMG_9143

De watertap op de foto’s komt van Hema. Ik heb de glazen taps een paar weken geleden nog in de winkels zien liggen. Ik kan ze alleen jammer genoeg niet terug vinden op de website. De mijne kocht ik alweer twee jaar geleden.

Heb jij een leuke combinatie om je water een natuurlijke smaak te geven? Laat die dan zeker even achter in de comments.

Veel liefs en een fijne zomer toegewenst ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tessa 10 juni 2016 at 08:41

  Ik vind het er altijd heel vrolijk en gezond uit zien hahaha. Zelf vind ik het alleen echt lekker als het best wel warm is. Dat is misschien ook de reden dat ik mijn tap gebruik om me kabels in op te bergen hahaha.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 10 juni 2016 at 22:09

   Alleen daar voor zal je het al doen toch? Maar snel je kabels uit je tab halen en lekker een keertje fruitwater maken! Wij hebben twee dagen genoten van deze kan ;)

 • Reply Jamey 10 juni 2016 at 08:59

  hmmmm wat leuk! Ziet er zo heerlijk en fris uit!

 • Leave a Reply