Personal

LIFE LATELY JUNI #2

IMG_8626

Afgelopen week was een gek weekje, ik had mijn laatste draaidag bij de film Voor Elkaar Gemaakt en ik begon een dag daarna bij mijn nieuwe baan. Kijk je mee? 

LIFE LATELY

IMG_8626

Ik begon de week nog op de set. Make-up time!

IMG_8798

Afgelopen week was mijn laatste draaidag bij de film Voor Elkaar Gemaakt. Volgend jaar te zien in de bioscoop! Het wordt een heerlijke rom com, dus wel allemaal gaan zien he? ;)

IMG_8793

Ik begon afgelopen week aan mijn vogelhuisjes project. Wij hebben in de tuin een hele grote haag vol klimop en die kan wel wat leuke versiering gebruiken. Het plan is hem helemaal vol te hangen met verschillende vogelhuisjes.

IMG_8778

En ik chillde met vriendlief op onze heerlijke loungset.

IMG_8692

Dit deden we bij een lekker haardvuurtje.

IMG_8774

Mooie bloementjes van papa voor mij nieuwe baan.

IMG_0090

Want daar begon ik afgelopen week met inwerken. Voor degene die het nog niet heel meegekregen via social media. Ik ben sinds kort werkzaam als Operatinal Manager bij DeVolkswagenbus.nl. Hier verhuren wij, zoals je op de foto ziet, leuke oude Volkswagen busjes. Als trouwvervoer of voor gewoon een leuk dagje weg. Ik ga voornamelijk de verkoop, marketing en social media kant op mij nemen. Je kan de busjes trouwens volgen via Facebook & Instagram. (zou ik heel leuk vinden)

IMG_8603

Wat was het weer onwijs lekker weer afgelopen week zeg! Smeren jullie je altijd goed in??

IMG_8666

Ik maakte o.a. een heerlijke lunch klaar.

IMG_8779

En deze zomerse salade met meloen, parmaham, mozzarella bolletjes & pijnboompitjes.

IMG_8732

En mijn favoriete fruitwater. Het recept vind je hier.

IMG_8695

Ook deed ik boodschappen bij een andere Albert Heijn dan normaal. Hier hadden ze super veel leuke dingen. Waaronder dit hele schap vol BBQ kruiden & sausjes.

IMG_8696

Ook het vriesvak lag vol met de producten van De Vegetarische Slager. Love!

IMG_8763

En we sluiten de week af met het Jazz Culinair Festival.

IMG_8762

Waar het heel gezellig was.

IMG_8766

En waar vooral heel veel lekker eten was! NomNomNom.

IMG_8767

Hoe was jouw week??

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply yvonne 13 juni 2016 at 10:17

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ga je nu helemaal niks meer doen met visagie?

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 13 juni 2016 at 12:34

   Dank je wel Yvonne, ik kan gelukkig mijn make-up werk blijven combineren met mijn baan bij DeVolkswagenbus.nl

   • Reply yvonne 13 juni 2016 at 12:35

    Nou superleuk voor je!

 • Reply Cystine Carreon 13 juni 2016 at 19:56

  Hey Thessa!

  Supermooie blog! Ik blijf je volgen, hoor! Wilde nog even zeggen dat ik het ontzettend gezellig met je vond op de set. Veel succes en plezier met je nieuwe job en misschien wel tot een volgende keer! Liefs, Cystine xx

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 14 juni 2016 at 10:38

   Hi Cystine, dank je wel voor je mega lieve berichtje! Ik vond het ook onwijs gezellig met jou op de set en hoop je snel weer een keertje in mijn stoel te hebben. Want ik blijf mijn make-up werk gewoon combineren met mijn nieuwe baan. Tot snel hopelijk! Liefs, X

 • Reply Sylvia 18 juni 2016 at 09:40

  Wat een fijne nieuwe baan heb je :) Wat ik me afvroeg trouwens: komen er nog eens updates over die box met producten die lezers naar elkaar door moesten sturen? Ben wel benieuwd :)

 • Reply Miriam 19 juni 2016 at 13:35

  Ik heb je nieuwe baan nieuws totaal gemist geloof ik dus bij dezen: gefeliciteerd!! =D Tof zeg, ook heel wat anders dan wat je nu doet. Leuke combi lijkt mij =)

 • Leave a Reply