Personal

LIFE LATELY JUNI #4

IMG_9183

Er staat weer een leuk weekoverzicht voor je klaar! Met o.a. deze week een spannende date night hike, heel erg veel lekker eten, theater voorstellingen en de verjaardag van mijn schoonmoeder. Kijk je mee?

LIFE LATELY

IMG_9024

We begonnen de week met een spannende hike, als invulling van onze wekelijkse date night gingen we 5 km hiken door het hoge gras en door de blubber.

IMG_9026

Het was een hele leuke verrassende date night! Want een date night hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar samen iets doet waarbij je dat moment alleen maar oog hebt voor elkaar. En in dit geval ook nog voor een kudde koeien die we onderweg tegenkwamen.

IMG_9068

Natuurlijk heb ik van de week ook weer gewerkt bij DeVolkswagenbus.nl. Deze leuke oude koffers scoorde ik op Marktplaats voor een prikkie. We gaan ze gebruiken ter decoratie voor de Volkswagenbusjes.

IMG_9071

Ook verhuisden we eindelijk de laatste grote spullen naar het huis van mijn vriend. Dukie, onze hond, snapte er helemaal niks van. Want deze spullen stonden eerste in zijn vorige huisje.

IMG_9099

Vorige week gingen vriendlief en ik op brillenjacht. Waar ik helaas niet voor slaagde.

IMG_9106

Waar we wel voor slaagden was een heerlijk diner bij Soffree. #Aanrader!

IMG_9119

NomNomNom, verrassend leuk en lekker was dit. Stiekem eigenlijk een tweede date night in één week, niet doorvertellen hoor!

IMG_9206

Bij Xenos scoorde ik wat leuke items, waaronder de cactus, voor op dit leuke nieuwe plateau die ik een tijdje geleden kocht bij Ikea.

IMG_9161

Mijn lieve schoonmoeder was vorige week jarig en dat vierden we gezellig in onze tuin.

IMG_9169

Met een heerlijke verjaardags BBQ.

IMG_9155

Als verrassing had ik een taart gekocht voor haar, maar deze liet ik per ongeluk uit mijn handen vallen. Zo zonde!! Want nu was het één grote kliederboel.

IMG_9183

Gelukkig wist ik er nog wat leuks van te maken.

IMG_9182

Maar alsof je niet genoeg ongeluk kunt hebben met taart ging mijn vriend ook nog boven op mijn stukje zitten. Deze had ik naast me neer gezet op de loungeset en ik dacht dat hij dit wel had gezien. Niet dus, hahaha.

IMG_9207

En Duke kon het allemaal niks schelen. die lag heerlijk te slapen.

IMG_9213

En ik ging afgelopen week naar twee theatervoorstellingen van vrienden van mij. Van één voorstelling heb ik helaas geen foto, maar dat maakt mij niet minder trots. Wat een talentvolle vrienden heb ik zeg! Het was bijzonder om twee mooie stukken te mogen zien afgelopen week.

IMG_9214

En ook was trots op vriendlief! Die met zijn eigen bedrijf op het Tilburgse bierfestival stond. Hoe was jouw week??

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Jolanda 27 juni 2016 at 07:19

  Heerlijk weekje weer! Oh en die taart ziet er nog goed uit hoor haha

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 28 juni 2016 at 21:49

   Hahahaha, ja ik heb er nog wel wat leuks van weten te maken toch? Heb iig mijn best gedaan!

 • Reply Tessa 27 juni 2016 at 09:57

  hahahaha dat van die taart is ook echt iets voor mij. Maar goed ziet er als nog lekker uit :)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 28 juni 2016 at 21:50

   Hey wat leuk! Een naamgenootje! Hahaha ja lekkere domme actie en idd ook echt iets voor mij. Ik voelde het al aankomen dat ik die taart ging laten vallen. En juist doordat ik zo krampachtig deed viel hij juist. Oeps!

 • Reply Maaike 29 juni 2016 at 05:35

  Neeee, eerst de taart laten vallen en dan er in gaan zitten haha. Je hebt nooit genoeg datenights hoor, leuk!

 • Leave a Reply