Lifestyle, Winacties

MAAK HET LEUK MET VOGELHUISJES

IMG_9653

In onze tuin, precies achter de jacuzzi, vind je een hele grote lange haag van klimop. Deze is prachtig, want ik hou van groen, maar wel een beetje saai. Daarom maakte ik deze lange haag leuk met vogelhuisjes. En zie jij nou straks een vogelhuisje die je enorm leuk vind? Lees dan zeker even door tot het einde van het artikel voor een leuke winactie!

IMG_9619

Zie je deze grote, saaie haag van klimop? Die mag wel een beetje opgeleukt worden vind je niet?

IMG_9680

IMG_9647

IMG_9661

IMG_9654

IMG_9695

Ik hing hem daarom helemaal vol met allerlei verschillende gekleurde vogelhuisjes. Geen hogere wiskunde verder. Gewoon in de klimop een geschikte plek vinden om het huisje aan op te hangen. Heel simpel, maar wel super leuk. De woonwinkel Kwantum heeft op dit moment een groot assortiment met verschillende vogelhuisjes. En toen ik dat zag wilde ik ze allemaal hebben!

IMG_9640

IMG_9665

IMG_9630

Kwantum heeft naast zoveel leuke vogelhuisje nog veel meer leuke dingen voor in de tuin en ik ben echt verliefd op hun collectie de laatste tijd. Ze hebben zoveel leuke dingen voor in en om het huis!

WINACTIE (GESLOTEN)

Heb jij nou een vogelhuisje gezien waar je helemaal verliefd op bent geworden? Laat het dan weten in de comments en wie weet mag jij dat vogelhuisje binnenkort ophalen bij een Kwantum filiaal bij jou in de buurt. (Bekijk alle vogelhuisjes hier.)

Ja, je leest het goed; je hoeft verder niks te doen. Niks te volgen, niks te liken (mag natuurlijk wel) en niks te delen. Laat alleen even weten welk vogelhuisje jij leuk vindt en wie weet hangt deze binnenkort in jouw tuin!

IMG_9648

Dit is mijn persoonlijke favoriet!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Rian 20 juli 2016 at 20:01

  Leuk gedaan Thessa! Die met dat rieten dakje is erg leuk!

 • Reply Leonieke 20 juli 2016 at 21:59

  Ziet er weer geweldig uit. Sowieso ziet jullie tuin er nu geweldig uit. Ik vind alle huisjes even leuk. Liefs Leonieke x

 • Reply yvonne 21 juli 2016 at 10:48

  Wat onwijs leuk weer! Ik ben echt jaloers op die tuin van jullie. Krijg er zo’n heerlijk vakantie gevoel bij. Welk huisje ik het leukst vind vind ik moeilijk te zeggen. Ze zijn allemaal erg leuk! Het rieten dakje vind ik leuk maar de roze ook. Mocht ik winnen dan wordt het nog moeilijk kiezen!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 24 juli 2016 at 21:14

   Aaah super lief, dank je wel :). Ik ben ook helemaal verliefd op onze tuin. Het is zo’n fijn plekje geworden en echt een verlenging van ons huis. Leuk dat je meedoet!

 • Reply Kleine Prinses 21 juli 2016 at 13:21

  super leuk én mooi!

 • Reply Melissa 24 juli 2016 at 00:16

  Staat super vrolijk met al die huisjes. Ik vind de blauwe met het hartje het mooist van jouw collectie. Op de site vind ik de grijze met het bloemetje als ingang erg leuk!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 24 juli 2016 at 21:14

   Ik zag dat ze online helaas niet meer alle huisjes hebben, maar gelukkig heb je via mijn blog een idee van welke er zijn. Leuk dat je meedoet Melissa!

 • Reply Natasja Smit 25 juli 2016 at 23:19

  Ik vind het blauwe huisje met het rieten dak erg leuk of het vogelhuisje deluxe wit . Maar ze zijn eigenlijk allemaal wel erg lief en vrolijk en als ik zo zie hoe u ze heeft hangen in de Klimop en hoe gaaf dat is ben ik bang dat het hier ook niet bij 1 vogehuisje blijft ;) :)

 • Reply Esmee Cnossen 26 juli 2016 at 22:10

  Wat schattig, ze zijn allemaal zo leuk! Als ik wij zou ik toch voor de blauwe met het hart gaan! ?

 • Reply Debbie 28 juli 2016 at 07:20

  Die met het rieten dakje of de roze met het hartje…moeilijk kiezen hoor! Ik snap wel dat je ze allemaal hebt opgehangen ;)

 • Reply Eveline Fleur 6 augustus 2016 at 10:14

  Wow wat een verschil maken de huisjes zeg! Het is in één klap ineens super gezellig! Ik vind het huisje met het rieten dak het allerleukste. Wat is jouw favoriet eigenlijk? :)

 • Leave a Reply