Personal

LIFE LATELY AUGUSTUS #2

IMG_0950

We kijken terug op een week waarin we een gezellig dagje in Utrecht waren, ik uiteten ging met een vriendin en waarin we een nieuwe serie in één dag helemaal uitkeken. Benieuwd welke dat was? Lees dan snel verder;

LIFE LATELY

IMG_0873

We begonnen de week met een gezellig etentje bij Donati in Leidschendam – Voorburg. Een aanrader als je fan bent van Italiaans eten! Ik was daar met girlfriend Jacky om eindelijk weer eens bij te kletsen. ♥

IMG_0866

Dit is misschien wel het liefste kaartje EVER! Ik stuurde hem op naar iemand die hem nodig had.

IMG_0853

Ik was afgelopen week ook erg druk met het monteren van onze vakantie vlog. Heb jij hem al gezien? Het is onze eerste vlog waarin we ook echt praten, super spannend en vreemd om te doen maar volgens mij gaat het ons redelijk af.

IMG_0874

Magnum heeft blijkbaar sinds kort ook zijn eigen chocoladerepen. Ik kwam ze tegen bij Albert Heijn. De repen zijn verkrijgbaar in wit, melk & puur. Erg lekker!

IMG_0892

We waren afgelopen week gezellig een middagje in Utrecht. Deze stad heeft mij echt verrast! Wat een leuke kleine straatjes met unieke winkeltjes. Helaas waren we allebei onze portemonnee vergeten dus we moeten nu gauw nog een keertje terug om te shoppen en misschien wel om een leuk hotel in Utrecht te bezoeken.

IMG_0911

Deze mega blije & uitgeputte foto van Duke mag niet ontbreken. Ondanks zijn 14 jaar speelt hij nog fanatiek met de bal en rent hij erachteraan alsof hij nog een pup is. Met als gevolg dat hij uiteindelijke puffend met zijn tong uit zijn bek op het gras neerstrijkt om bij te komen.

IMG_0979

Vriendlief en ik waren afgelopen week helemaal in de ban van de nieuwe Netflix Original; Stranger Things. We keken hem in 1 dag helemaal uit. Een dikke vette aanrader dus! Welke serie nog meer een aanrader is lees je hier.

IMG_0941

Het was ook eindelijk weer lekker weer om buiten te ontbijten.

IMG_0940

Bij Lidl verkopen ze sinds kort veggie salami voor op brood. Helaas niet zo lekker als ik had gehoopt, maar ze hebben hun best gedaan zullen we maar zeggen. Ze hebben ook nog twee andere varianten; zwarte peper en eentje met chili geloof ik.

IMG_0950

Iets wat ik heel veel heb gedaan afgelopen week is wandelen met Duke. Wandelen met de hond was altijd al leuk maar sinds het spelletje Pokémon Go is het nog leuker!

IMG_0976

En we sluiten de week af met deze foto van een heerlijke rustige zondag, waarin ik in de zon lag en genoot van onze jacuzzi in de tuin.

Hoe was jouw week?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Jacky 15 augustus 2016 at 10:07

    Hé, heb je voor Duke weer nieuwe piepballen gevonden? :D Daar is hij vast heeeeeel blij mee.

  • Reply Bert 15 augustus 2016 at 12:49

    Ziet/zag er allemaal weer goed uit ….

  • Leave a Reply