Lifestyle

DE INSTAGRAM SHOOT

IMG_0802

Een mooi verzorgde Instagram feed is tegenwoordig een must. Zeker als blogger zijnde. Nu weet ik dat veel bloggers niet altijd iemand in de buurt hebben om mooie foto’s mee te maken. Meestal kunnen veel bloggers zelf prachtige foto’s maken. Maar daar staan ze dan zelf niet op. En een fotograaf inhuren is weer erg prijzig. Zeker als beginnende blogger. Daarom roep ik bijdeze de betaalbare Instagram shoot in het leven.

Schermafbeelding 2016-09-22 om 23.03.39

DE INSTAGRAM SHOOT

Degene die mij al een tijdje volgen weten dat ik heel erg graag fotografeer. Het liefste lifestyle, niks te geposeerd, maar gewoon lekker losjes. Door de stad lopen, een koffietje drinken en ik schiet dan een mooi plaatje. Zo krijg je wat mij betreft de natuurlijkste en mooiste foto’s. Ik hou van lichte heldere foto’s en fotografeer alleen maar bij daglicht. De foto’s die je in deze blogpost ziet zijn dan ook allemaal door mij gemaakt.

Zo’n mooie verzorgde Instagram feed als hierboven wil jij toch ook? Ik kan je helpen geschikte foto’s te maken op leuke hotspots, in gezellige straatjes of langs de mooie grachten van Amsterdam. Maar hoe gaat dat in zijn werk, zo’n Instagram shoot?

We gaan, bij een minimale aanmelding van 2 personen, 1 tot max 1,5 uur door de stad wandelen. Denk aan Den Haag, Rotterdam of Amsterdam. Je mag verschillende outfits meenemen of producten die je gefotografeerd wilt hebben. Misschien heb je wel foto’s nodig voor een samenwerking of advertorial. Ook schieten we dan meteen wat leuke portret foto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als nieuwe profielfoto. Ik help je natuurlijk bij het poseren en laat je af en toe even zien wat ik gefotografeerd heb. Dit natuurlijk zodat je kunt zien wat wel en niet werkt. En je zelf kunt aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Het is allemaal heel casual en ik ben, denk ik, hoop ik, heel goed in het iemand op zijn gemak laten voelen tijdens een fotoshoot.

WAT BETAAL JE?

Voor een Instagram shoot, bij aanmelding van minimaal 2 personen, betaal je €45,- (ex. btw).

WAT KRIJG JE?

Mij & mijn camera (max 1,5 uur lang), op locatie en natuurlijk alle leuke gelukte foto’s in JPG formaat. Vrij door jou te gebruiken. Voor je blog, Facebook pagina of Instagram account. Een naamsvermelding of tag zou ik enorm leuk vinden, maar dit is zeker niet verplicht.

IMG_8442

AANMELDEN

Lijkt je dit leuk? En wil je je aanmelden? Dat kan via; loveandlifestyleblog@hotmail.com. Onder vermelding van Instagram Shoot. Je hoeft uiteraard niet perse een blogger te zijn! Maar je mag mij ook gewoon mailen als je mooie foto’s van jezelf wilt. Bij meerdere aanmeldingen ga ik enkele data & locaties rondsturen waarop je je kan inschrijven. En dan hoop ik je snel voor mijn cameralens te zien!

Voor eventuele andere fotoshoot mogelijkheden, portfolio werk & tarieven bekijk mijn hier mijn website.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Jolanda 30 september 2016 at 08:10

  Leuk hoor!! Het is dat mijn schoonbroertje fotograaf is anders was dit zeker een idee geweest!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 20 oktober 2016 at 21:18

   Heb jij even geluk! Super fijn om iemand om je heen te hebben die goed kan fotograferen.

 • Reply thebeautyblognl 30 september 2016 at 08:22

  Wat een leuk idee zeg!

 • Reply Jacky 30 september 2016 at 09:35

  Jeeeeeej leuke nieuwe dingen :)

 • Reply Yvette 30 september 2016 at 13:32

  Wat ontzettend leuk en origineel! En je kan het ook echt heel goed! Thumbs up en heel veel suces! :D

 • Reply irene 2 oktober 2016 at 05:41

  Klinkt heel leuk dit! misschien wel iets voor mij om een keer te doen!! X

 • Reply Cindy 30 oktober 2016 at 12:27

  Leuk idee van je !
  Ik heb gelukkig een neefje die het me allemaal leert 😂

 • Leave a Reply