Personal

LIFE LATELY SEPTEMBER #1

IMG_1761

De eerste week van september zit er alweer op. Een week waarin ik heel druk was met werk, zowel met De Volkswagenbus.nl als met een nieuwe musical productie die we aan het opstarten zijn. Kijk je mee? 

LIFE LATELY

IMG_1669

We begonnen de week met een bezoekje aan de loods. Want er stond een leuk pakketje voor mij klaar van StudiovanDD. We hebben namelijk wat leuke dingen gekregen voor in de busjes.

IMG_1769

Liefde voor leuk ingepakte cadeautjes !! ♥

IMG_1763

Het interieur van de busjes wordt steeds leuker! Het kleedje is te koop in de webshop van StudiovanDD ♥

IMG_1771

De eerste kilometers op mijn nieuwe witte All Stars, die ik van vriendlief kreeg voor mijn verjaardag, zitten er alweer op!

IMG_1770

Ook zijn we afgelopen week begonnen met de opstart van de musical Peter Pan. We hadden van het weekend een pruiken doorpas.

IMG_1772

En we deden enkele make-up testen.

IMG_1760

En ik had een open dag bij de Volkswagenbus.nl. Super veel leuke klanten mogen ontmoeten en ze blij kunnen maken met een proefrondje rijden.

Hoe was jouw week?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Maaike 5 september 2016 at 10:31

    Wat fijn dat je lekker productief geweest bent deze week! Ik moest weer weer beginnen met school vorige week

    • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 5 september 2016 at 10:54

      Ja het was enorm druk, geen tijd om foto’s te maken van andere leuke dingen zelfs! Hahaha. Maar ja dat is nu weer begonnen he? Veel succes iig! Zet hem op.

    Leave a Reply